Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:20 | februari 14, 2010

Kärlek

Hej käraste vän. Hoppas att du har haft en fin helg och en kärleksfull ”Alla hjärtansdag”. Jag gillar dig mycket 🙂

hjarta

Jag glömde datorn hemma igår,  därav min frånvaro. Vi hade det jättemysigt igår. Och dagen har också gått i kärlekens tecken. Mitt hjärta gör lite ont bara, för imorgon åker jag till Göteborg och blir borta i tre dagar.

Har du blivit uppvaktad idag? Berätta gärna!

Nu ska vi äta.

Hej på en stund.

All kärlek.


13 kommentarer13 kommentarer om “Kärlek”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en bra alla hjärtansdag!!!! Gillar Dig oxå kram Lena

  Svara
 • säger som föregående… gillar dig jätte mycke… de känns som att du e min förlorade syster =)
  här har vi inte firat nått alls.. bara tagit de lugnt. bara ja å dom 3 minsta hemma denna helgen. har inte ens råd me en chokladkaka till barnen =((( å de gör ont…. fast visserligen hänger de inte på presenterna.. men för mig som e mamma gör de ont..
  vi säger flera ggr om dan att vi älskar varann så för oss e de ingen spec dag….
  ha en jättefin kväll..
  kram

  Svara
 • Hej Hannah!Har haft en jättelugn och mysig myspys dag med min älkling!Du är fantastisk som vän, mamma och fruga!

  Ha en go kväll och bra dagar i Götet igen!

  kramis

  Svara
 • Ha en fortsatt fin Alla hjärtans dag! Första gången som jag uppvaktade min kära fästman. Det brukar vara lite tvärtom. Men jag ordnade en barnfridag med brunch och en dag på tu man hand. Bjöd även med svärfar med fru. Tycker att man inte alltid behöver vara bara med sin käraste..släkten är minst lika viktig 🙂 kram på er alla!

  Svara
 • Hei Hannah!
  Det høres ut som du har en veldig romantisk mann 🙂
  Ha en fin kveld!

  Hilsen fra Norge 🙂

  Svara
 • Jag gillar dig med. 🙂
  Vaknade av ett jättegulligt sms från en vän (kvinnlig), annars har det varit dåligt med manlig uppvaktning. Är man singel så är man…dessutom har dagen varit lite extra tråkig för jag känner mig förkyld och hängig. Blääää 🙁

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vart har du hittat den fina bilden ?? Det är nämligen min dotters händer, hon blev helt till sig när hon såg bilden
  Lite skoj, hoppas allt är bra med er, kram Maria och min dotter Teddi hälsar !!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vi åkte i väg och åt trerättersmiddag. Barnen fick mysa hos sin moster och kusin under tiden 🙂
  Tack för en jättefin blogg!

  Kram
  /Hannah

  Svara
 • jag gillar inte alla hjärtans dag.
  bara en stor påminnelse om att man inte har någon att dela den med.

  <3

  Svara
 • Kram till dig fina Rebecca på Alla Hjärtans dag.

  Svara
 • All kärlek till dig och din fina familj♥ Hoppas ni har haft en underbar helg! Själv blev jag uppvaktad med frulle på sängen.. underbart. Vi firar dessutom 15 år tillsammans på tisdag och jag fyller år nästa helg så hela den här veckan går i extra mycket kärlekens tecken… ♥ önskar alla där ute har någon fin vän att dela den här dagen med…

  Svara
 • Hej Hannah.Jag tycker om dig också Hannah.Du är enormt värdefull för mig,mer än vad du tror.Jag och min man har varit på resturang och ätit så otroligt god mat.Kram till världens bästa Hannah.

  Svara
 • Hej Hannah!Gillar dig också! Vi hade det mysigt och gick ut en sväng och grillade korv och åkte bob i solskenet. Jag,mamma,Mammas kille och min lillebror på 2 år..!

  //Kram!

  Svara