Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:19 | februari 15, 2010

The Shining

Hej min vän. Hoppas att allt är väl och att du är vid gott mod denna sena måndagskväll.

Min dag har gått i ett. Kom till hotellet strax innan klockan 21 ikväll. Har spelat in hela dagen, med sammanlagt en timmes paus. Med andra ord så är jag helt slut. Det gäller ändå att le, vara glad och ha energi framför kameran trots att fötterna värker och huvudet är som  gröt. Alla var nog lite ringrostiga efter vår ledighet, så det tog ett bra tag innan allt flöt på 🙂

Kul har det i alla fall varit. Imorgonbitti ringer inte klockan 05.00 utan 06.30, så lite sovmorgon blir det, skönt 🙂

Hans och jag innan inspelningen av dagens första program skulle gå av stapeln.

Hans och jag innan inspelningen av dagens första program skulle gå av stapeln.

Dramatiska Fredrik :-)

Dramatiska Fredrik gick igenom manus med oss 🙂

Smilfink! Tur att Lizette lyckades trolla bort min trötta uppsyn med sina magiska sminkhänder..

Smilfink! Tur att Lizette lyckades trolla bort min trötta uppsyn med sina magiska sminkhänder.

Jag klev ur mina urtvättade myskläder och fick känna mig fin i ljuvliga kläder från Marlene Birger (NK Designers).

Jag klev ur mina urtvättade myskläder och fick känna mig fin i ljuvliga kläder från Marlene Birger (NK Designers).

De två första programmen vi spelade in var de som går på lördagarna kl 20 på TV3. Annika är som alltid med och dagens ena gäst som stod för året 1982, var ingen mindre än fotbollstrollaren Glenn Hysén. Han tyckte nog att jag var lagom rolig när jag frågade om han hört skämtet om att ifall han skulle gifta sig med Glenn Close så skulle båda heta Glenn Hysén. Torrt!

De två första programmen vi spelade in var de som går på lördagarna kl 20 på TV3. Annika är som alltid med och dagens gäst som stod för året 1982, var ingen mindre än fotbollstrollaren Glenn Hysén. Han tyckte nog att jag var lagom rolig när jag frågade om han hört skämtet om att ifall han skulle gifta sig med Glenn Close så skulle båda heta Glenn Hysén. Torrt!

g62
Nevina och Mona var två söta tjejer som satt i publiken hela dagen. Tappert. Min klänning kommer från WHYRED (NK Designers)

Nevina och Mona var två söta tjejer som satt i publiken hela dagen. Tappert. Min klänning kommer från WHYRED (NK Designers)

Vackra Johanna blev trött av allt sminkande. det är hon och Lizette som fixar oss inför inspelningarna.

Vackra Johanna blev trött av allt sminkande. Det är hon och Lizette som fixar oss varje dag.

En ny frisyr till dagens sista program.

En ny frisyr till dagens sista program.

Denna söta Filippa K klänning behåller jag gärna.

Denna söta Filippa K klänning behåller jag gärna.

Nu ligger jag på rummet och har tagit mig tiden att måla mina stumpar till naglar och har även gett mig på mina tånaglar. Det är ju sådant som man absolut inte har tid med hemma. För så fort man målat klart så vaknar något barn eller en blöja måste bytas. Men här kan lacket torka i lugn och ro… trodde jag. Klart att jag stoppar ner fötterna under täcket, för jag glömmer helt enkelt bort att jag nyss målat dem. Så nu är det fläckar på täcket och tårna istället för naglarna är röda 🙂

Lika bra att låta det vara.

Lika bra att låta det vara.

Hotellet är väldigt trevligt men korridoren utanför mitt rum för mina tankar till skräckrullen "The Shining" och de två tvillingarna som blivit styckade i ett rum. Hör dersa röster "Hannah, vill du leka med oss". Snart kommer det väl blod från väggarna också. Usch, gillar inte att vara själv.

Hotellet är väldigt trevligt men den ödsliga korridoren utanför mitt rum för mina tankar till skräckrullen "The Shining" och de två tvillingarna som blivit styckade. Hör deras röster "Hannah, vill du leka med oss?" Snart kommer det väl blod från väggarna också. Usch, gillar inte att vara själv.

Nej, nu måste jag sova, har en lång dag framför mig imorgon.

Må gott och ta hand om dig. Du är VÄRDEFULL.

All kärlek.

/Din trogna vän


10 kommentarer10 kommentarer om “The Shining”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser nu hur lik du är din mor.. Vem tycker du mest du är lik? Mor eller far? Godnatt!

  Svara
 • Gokväll! Du är såå vacker Hannah! Hua vilka hemska tankar du har om the Shining….Jag sover ofta själv i min villa, en natt drömde jag att dörren till mitt sovrum öppnades och en skugga kom in och satte sig på min sängkant…ansiktet lös upp och jag minns att jag blev glad…men minns ej vem det var och jag vaknade helt skakig! fy vad man kan drömma…nu ska jag inte skrämma upp dig! Du kan sova tryggt, ingen ska spöka för söta Hannah!

  sov så gott!

  kramis

  Svara
 • Åh vad fin Filippa K klänningen är! Ser somrig och härlig ut och verkligen nåt jag skulle vilja ha :D. Hoppas du får en skön natts sömn nu när du sover själv*

  Svara
 • God Kväll vackra Hannah.Jag förstår verkligen du är helt slut efter en sådan hektisk dag.Helt underbara bilder på dig.Man blir ju helt mållös så vacker du är.Sov Gott Hannah.Kram.

  Svara
 • Hej Hannah! Du är så himla fin! Tycker liksom du att kläderna är underbara! Tänk om man fick behålla alla! Vilken dröm!

  Jag gillar heller inte att sova ensam. Tycker alltid att jag hör massa konstiga ljud och skrämmer upp mig själv väldigt lätt. Ibland vägrar jag att titta för jag tror att det ska stå nån bredvid sängen när jag öppnar ögonen. Haha löjligt egentligen.. 🙂
  Det händer oftast att jag somnar med tvn på, som sällskap. 🙂

  Men för att bli lugn brukar jag tänka på vad många personer som faktiskt är väldigt nära, och också själva. Speciellt om man bor på hotell.
  På andra sidan väggen ligger kanske någon med samma tankar och känner sig lika ensam och rädd. Hotell är därför väldigt rogivande tycker jag. 🙂
  Och när det låter konstigt kan man alltid skylla på grannen. 🙂
  (jag har den turen och bor i samma hus som ett hotell, så under mig är det flera våningar av människor, hela tiden)

  Men ikväll somnar du nog av utmattning efter en lång dag!
  Sov gott!
  Kram Kram!

  Svara
 • Stackars dig Hannah, jag lider med dig när det gäller de tidiga morgnarna….
  The Shining är en fantastisk film. Stanley Kubrick & Jack Nicholson i kombination=njutning.
  Var inte rädd – alla änglar vakar över dig!
  Godnattkram…eller godmorgonkram blir det när du läser detta 😉

  Svara
 • Jag skulle precis som annabelle skriva om likheten mellan dig och din mamma 🙂 Har inte sett det förut, har mest tyckt att Maggan varit lik, men på tredje bilden ser man att ni har exakt samma leende. Fint!
  Lycka til imorgon! (idag)
  Kram

  Svara
 • Så vacker du är Hannah!Fint namn har du också, så heter min dotter 🙂
  Lycka till idag! Kram

  Svara
 • Hans ser också lite ”The Shining” ut på första bilden 😉

  Svara
 • Det är helt otroligt vad vacker du är!!! riktigt fotogenisk o med otroliga ögon!! tack för en underbar blogg, alltid lika kul o läsa den!!
  stor kram
  Jennie

  Svara