Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:10 | februari 15, 2010

Tidig morgon

God morgon min vän. Nu sitter jag i taxin på väg till Arlanda. Mitt flyg går klockan 07.00 mot Göteborg. Jag är inte pigg, det vill jag lova. Peter och Liv sov när jag smög runt i huset, och det var svårt att hålla mig från att väcka dem, ta upp Livan och pussa på hennes varma ansikte 🙂

Ville mest bara önska dig en fin start på veckan.
Var rädd om dig.
Stor kram


18 kommentarer18 kommentarer om “Tidig morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha det så himla bra i Göteborg!!
  Försök att inte längta ihjäl dig efter familjen. Yeah right…lättare sagt än utfört…jag vet…
  Själv ska jag plugga in för slutprov i företagsekonomi, småföretagande och redovisning&beskattning. Ja, nån ska ju göra det…:)

  Svara
 • Ha det så bra nu i veckan!
  Svårt att inte sakna sin familj, va utan våran dotter 1 natt nu i helgen och jag längtade ihjäl mig=)
  Kramar 🙂

  Svara
 • Ha nu tre trevliga dagar i Gbg o tänk på du får träffa många trevliga människor oxå som är med o tävlar….

  Svara
 • Hej Hannah!
  Det är så skönt att du skriver att du också får såna gråtstunder trots att man eg har det så bra osv osv. Jag har också det, hade också min gråtstund igår =)
  Tyvärr skäms jag lite för det, men det liksom måste ut också annars blir det bara värre.
  Skönt att du pratar öppet om det tycker jag.

  Ha en underbar vecka!
  Kram!

  Svara
 • härliga måndag. ska göra alla måsten idag tvätt städning. Är ju ett kaos efter helgen med 3 barn. Men ibland finner jag lite stunder för mig själv. Som nu med en kopp kaffe och er blogg. Målar även när jag har tid. se min hemsida. ha det gott alla.

  Svara
 • God Morgon Hannah.Jag vill också önska dig en riktigt bra vecka,snart är du hemma igen hos dina älsklingar.Var rädd om dig du också.Kram.

  Svara
 • Hoppas flygningen gick bra. Nu när jag är gravid har jag också sådana gråtattacker, gillar det inte alls för jag har inget att vara ledsen för, men just när det händer så är allt sorgligt, hoppas att det går över sen, eller blir det värre med amning ?

  Svara
 • Tack det samma! Hoppas flygningen ner gick bra och smidigt och att du kanske fick sova lite oxå på planet :).

  Svara
 • Hoppas du får en jätte bra vecka 🙂
  Våra barn är sjuka hemma men hoppas de blir bättre snart.
  stora kramar tll dig :):):)

  Svara
 • Hej Hannah! Härlig helg ni haft o så kul att få se Livs titt-ut lek, hon är helt underbar!! Vi har också haft en skön helg o idag är det soligt vårväder här i Götet 🙂 Så du piggnar nog till när du kommer hit. Jag jobbar hemma idag, himla skön start på veckan o på onsdag har jag en ledig dag då jag ska fixa håret o shoppa!! Såååå längesen, längtat! 🙂
  Förstår dina gråtutbrott du skrev om. Jag har blivit så jäkla känslig sen jag blev mamma, lipar för ingenting ibland. Men idag är jag glad… Kram på dig!

  Svara
 • Jag förstår att det är jobbigt att vara ifrån dina käraste men jag hoppas du står ut i 3 dagar innan du får vara med dom igen!
  Hoppas inspelningarna går bra och att du får det bra i Göteborg…
  Kram Cissi

  http://cissileandersson.blogg.se

  Svara
 • Åh ha det så underbart i göteborg. Jag har mest negativa minnen därifrån tyvärr då vi fick åka dit i ilfart med vår minsta son som föddes med hjärtfel…Men staden i sig är ju vacker!

  Kram, erica en ung tvåbarnsmamma

  Svara
 • Tack detsamma till dig fina Hannah! Hoppas du får en bra halvvecka i Götet med en massa kul på jobbet. Du skall se att dagarna kommer att gå som smort och sen är du hemma igen hos familjen din!
  Puss och kram hela dan:-)/Lisa.

  Svara
 • Önskar detsamma!

  Svara
 • Tack desamma! Hoppas allt gick bra på vägen dit. Har ju glömt att säga att du är såå himla fin i glasögon med! Glasögonen var skitballa och så grymt snygga!

  Kram

  Svara
 • Hej Hannah! önskar dig också en bra vecka!dagarna bara rusar och snart är det fredag igen ska du se!Längtar till våren och sommaren nu. Vilken fin vinter vi har, men nu räcker det känner jag!
  Ha en mysig kväll i Götet!

  kramis

  Svara
 • Hej
  Blev precis medlem : ) tycker så mycket om din blogg som är varm och hjärtlig fortsätt i samma stil. Är så glad att du har funnit kärleken i fina Peter och att se er fina familj. han verkar vara kanon skåning dessutom aldrig fel ; ) kram stockholms tjej boende i Moskva och bloggar härifrån kika gärna in välkommen http://sofiabakar.blogspot.com

  Svara
 • Kära Hannah!
  Önskar dig en bra vecka i Göteborg,du är verkligen superduktig som programledare,en riktig stjärna!Det ser ut som om du inte gjort annat.Jag skulle vara så nervös så jag stammade sönder programmet men du ser så världsvan ut!Jag är glad för din skull!
  Tack för att du delar med dig av din vardag.Bilderna på dina fina barn gör mig varm i hjärtat!Kram från mig

  Svara