Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:07 | februari 16, 2010

Jorden runt med Bloggfamiljen

Hej fina vän. Har två minuters paus så jag tänkte passa på att berätta vad jag precis fick höra. Vi har läsare från nästan 80 länder! Helt galet! Så nu vill jag veta vem alla ni är där ute runt om i världen. Vem av er är det som bor i Lettland, Nya Zeeland, Mexico, Holland, Vietnamn, Ghana, Sudan, Yemen, Japan och alla andra ställen runt om i världen? Berätta hur du hamnade just där du är. Tycker det är fantastiskt att vi är spridda över hela världen. Nästa Bloggträff blir i Qatar 🙂

Titta vilken stor familj vi har!

Titta vilken stor familj vi har! Gröna länder är Familjeländer den senaste veckan. Helt otroligt!

Berätta, spricker av nyfikenhet!

Kram.


41 kommentarer41 kommentarer om “Jorden runt med Bloggfamiljen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag läser din blogg från brieostarnas förlovade land, Frankrike.Har följt dig sedan du bloggade på mama och din blogg är min favvo.

  Svara
 • Tere!Jag läser bloggfamiljen från Tallinn, Estland och är infödd estländare. Lärde mig svenska på skolan i Tallinn. Egentligen började jag läsa Pernillas blogg på Mama men sedan kom över med dig till bloggfamiljen. Det är intressant att läsa hur svenskarna bor och har det och roligast är väl ”en pappas dagbok”, tycker jag. MVH

  Svara
 • Tro sjutton att många läser bloggarna, ni är ju jättebra fast mest du Hannah! 😉

  Svara
 • Vad coolt! hehe en träff i Qatar hade varit ballt ;). Jag e dock inte nån av de som bor utomlands…

  Svara
 • Va kul att det finns så många läsare utomlands 😀

  Svara
 • Va kul att ni har så många läsare, både här i Sverige och utomlands!!
  Glädjs med er att er bloggsida har blivit så framgångrik och uppskattad. Härligt!
  Ha nu en fortsatt trevlig jobbvistelse i Götet.
  Puss och kram hela dan:-)/Lisa.

  Svara
 • Hej Hannah,

  Vad kul att det är så många runtom i världen som är inne på Bloggfamiljen… 🙂
  Själv bor jag sedan 1 år i England men flyttar förhoppningsvis tillbaka till Sverige lagom till sommaren.

  Kram

  Svara
 • Hej Hannah, jag följer bloggen från Brighton, England. Har bott här i cirka 4,5 år och blev rekommenderad din blogg av en kollega, ser fram emot nya inlägg både från dig och Peter. kram

  Svara
 • Själv följer jag den från Stockholm men jag är grymt imponerad av hur många länder ni har fått läsare i, keep up the good work!!! Ps! Man undrar ju förresten hur många som läser bloggen men inte kommenterar, har ni någon uppfattning om det? KRAM

  Svara
 • Hej!! Jag är en ganska ny läsare som snubblade över din blogg och glad är jag för det! Bor i Norge sen 14 år och läser din och Victorias blogg varje dag! Kramar.

  Svara
 • Hej Hannah, jag följer er från Québec, Kanada där jag bor med inhemsk pojkvän och våra två små pojkar (Bailey 2½ och Ollie 8 månader). Jag har bott här sedan 2005 och det verkar som om jag är fast för gott. Jag tycker ni skriver så bra, både du och Peter, och jag gillar att se hur Liv utvecklas eftersom hon och min Ollie är ungefär lika gamla. Kram!
  Ida (http://idablue.com/blogg)

  Svara
 • Jag bor i blekinge! 🙂
  I självaste Bingo Rimérs hemstad…

  Svara
 • Jeg bor i Moss, Norge. Moss ligger 6 mil sør for Oslo og er en passe stor by 🙂
  Jeg følger denne bloggen hver dag 🙂
  Min mann er svensk, han er fra Falun. Vi har 2 barn, jente på 6 år og en jente til på snart 2 år.
  Jeg digger bloggfamiljen 🙂
  Ha en superduper dag!

  Svara
 • Malmö här!! Fast jag läste ju bloggen även när jag va i Holland och hälsade på en kompis 🙂

  Svara
 • Jag bor i Warszawa, Polen och hamnade här 2006 tack vare min polske man. Jag flyttade i och för sig från Sverige redan 1994 och levde i div. europeiska länder innan jag hamnade här, så jag ”missade” när du & din syrra blev kända. Hade alltså ingen aning om vem du var, men halkade ändå in på din blogg på ett bananskal i slutet av 2008 och sen var jag fast!

  Svara
 • hej hannah. Bor inte utomlands fast hade önskat vid denna tid på året 😉 har följt dig sen du var på mama eftersom vi var gravida samtidigt. Min lilla tjej och Liv följer varann toklika 🙂 ha det // christel

  Svara
 • Hej 🙂 Jag är från Litauen, men bor i Sverige för 3 år. This blogg is very funn way to study swedish and feel a little close to swedish contenplation. Much fun ! Thanks :*

  Svara
 • Hej! Jag bor pa den amerikanska ostkusten tillsammans med min man som ar fran Indien. Nagpur faktiskt dar ert barnhem ar! Jag foljer bade din och din systers bloggar sa gott som dagligen.

  Svara
 • Hej Hannah! Jag läser din blogg varje dag och tycker att det är väldigt roligt att du bjuder på dig själv. Jag har nu lagt till en egen profil här på bloggfamiljen, jag tyckte det var på tiden 😉 Har även en egen blogg, men naturligtvis inte alls så många besökare som du har 😀
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah,
  Jag borjade lasa din blogg forra aret precis innan Liv foddes. Jag fick en liten Simeon i mitten pa maj sa det ar sa kul att se hur lika de utvecklas.
  Bor i Indiana, USA med man och tva pojkar sedan 2003 (naja, pojkarna kom 2006 och 2009). Jattekul blogg! kram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Detta är tok-ytligt jag vet! Men kika in på den här länken; http://stureplan.se/articles/10730/

  Du ligger etta som snyggast 😉 med all rätt!
  Ha en fin kväll,
  kramar, Ida

  Svara
 • Hannah! Hej!
  Jag läser din och din gubbes blogg från Kalmar. Vet ej hur jag fastnade just vid din blogg men jag tycker att du verkar vara så snäll och go och full med självironi trots din otroligt vackra och perfekta uppenbarelse.

  Jag lever ett helt annat liv än vad du gör – kanske därför jag tycker det är intressant att följa dig och din man och alla söta barnen:).

  Lever som singel, bor på landet i eget hus, driver företag och inga barn. Låter deppigt för vissa men jag stortrivs med mitt liv. Kravlöst, lugnt och skönt.

  Gillar din syrra också! Hon och jag har gemensamma erfarenheter i vissa avseenden:(

  Önskar dig all lycka då du verkar vara en fantastisk människa likväl på insidan som utsidan!

  Bästa hälsningar, Lantlollan

  Svara
 • Jag bor i Danmark och har läst din blogg länge nu och älskar att göra det, som ett gift faktiskt (fast en bra sådant).
  Kram Rosa

  Svara
 • Hannah! Jag skulle så gärna vilja veta var jag kan få tag på de snygga pilotglasögonen du till sist valde? Kram

  Svara
 • Vad roligt att det är så många läsare utomlands.Men jag är inte en av de.. 😉

  KRAM

  Svara
 • Hej Hannah! Va kul att lasa om alla expats som foljer din blogg. Sjalv bor jag i vackra Schweiz sedan 7 ar med min svenska man och jag foljer din blogg dagligen. Kul och inspirerande att lasa. Jag bloggar om livet i landet bland Alpoi och Heidi, bland ostar och choklad, berg och djupa dalar. Besok garna min blogg!
  Kram fran ett tidigare idag valdigt soligt Luzern!
  towe

  Svara
 • Hej Hanna! Kul att ni har så många läsare! Bor inte utomlands utan bara lite längre upp i landet i Västerbotten. Jag tittar in här minst en gång per dag och det är så kul att följa er! Saknar dock Maggans blogg väldigt mkt men har beställt hennes bok nyss och ska läsa den i väntan på bebis! Keep up the good work! 😀

  Svara
 • Hej Hannah! jag heter Malin, och är Dublin-bo sedan drygt 2 år tillbaka… följer din, Peters och Kinas blogg lagom slaviskt 🙂 tack för att du/ni lyser upp mina dagar emellanåt. Minns inte exakt hur det hela började, men jag har ett svagt minne av att jag hittade dig genom Aftonbladet på nån vänster. Peter har klart skönaste humorn, så jag försår varför du föll för honom! 😉 många kramar

  Svara
 • Hej Hanna! Åh vad kul med så många läsare från andra länder, var stolt för det. Din blogg är så härlig, jag blir glad och alldeles varm i hjärtat när jag läser din blogg. Måste bara få säga att du är nog den vackraste kvinnan på jorden….Många varma krya-på-dig kramar från Ulla i Skärhamn.

  Svara
 • Hej! Jag bor i Holland och har följt din blogg sen du började blogga på Mama. Jag har nog bara kommenterat ett par gånger 🙁
  Jag flyttade till Holland 97 till min holländska pojkvän och bor här fortfarande. Vi har nu två barn, Julian 6 år och Sophie 3 1/2 år.
  Tack för att du delar med dig så mycket!
  kram Cissi
  http://www.cwenne.blogspot.com

  Svara
 • Hej, hej! Följer denna härliga blogg från Ungern.

  Svara
 • Det här va ju kul att höra, riktigt spännande! Själv är jag från Kosovo men är ju uppväxt här så det kanske inte räknas 😛
  däremot läste jag din blogg 2 gånger per dag i somras när jag var där 🙂
  P.S. Bra val när det gäller glasögon, även fast jag inte skrev det så röstade jag på de bågarna!! Krya på dig! Kram kram

  Svara
 • Jag bor i Pittsburgh, USA sedan ett ar tillbaka. Har innan dess bott nagot ar i Kanada.

  Traffade min make i Chicago och flyttade sedan hit, och har ar jag nu.

  Trivs kanon bra, forutom en massa sno! Hoppas pa att flytta till en lite varmare stat om nagot ar, men det ar ratt nara och bra till New York har ifran.

  Min svenska laptop tackade for sig sa nu ar jag fast med en amerikansk.

  Har last din blogg sedan mama tiden och ar har inne varje dag och laser din och Peters blogg och ibland Victorias!

  Kramar

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Följer din blogg från Haag i Holland där min man arbetar på ett EU-kontor. Men just nu är jag i Strömsund i Jämtland hos mina föräldrar.
  Vardagen i Haag börjar med att läsa Bloggfamiljen och Magdalenas blogg med en stor kopp kaffe i handen. Sen känns dagen sååå mycket roligare!!!
  Tack för att ni delar med er av er kärlek till oss läsare!
  Stor kram
  Pia
  …som hade världens finaste skolsköterska som hette Birgit i skolan!

  Svara
 • Hej Hannah,
  Foljer din o din systers blogg fran Los Angeles, USA. Har bott har i 12 ar nu, gift men inga barn an sa lange 🙂

  Massa Kramar

  Svara
 • Hej Hannah, jag var just i Kambodja (Sihanoukville) och hälsade på pappsen som fyllde 70. Läste din blogg även därifrån, annars är jag hemmahörande i Stockholm.

  Svara
 • Hej Hannah och familj. Bor i Sydney, Australien dit karleken tog mig for ca 10 ar sen. Vet hur det kanns med barn som har oroninflammationer ideligen. Min son ar nu 2 ar och har haft oroninflammationer nastan hela tiden. Har nu ror i oronen sen 6 manader tillbaka och allt ar bra an sa lange… Tack for en underbar blogg. Kramar.

  Svara
 • Hey! Jag läser från Reykjavik Island 🙂

  Har du någong gång varit her?

  Svara
 • Hej Hannah och alla andra runt om vår jord
  Jag läste din blogg på mama och självklart även på bloggfamiljen. Jag bor sedan i sep 2009 i Moskva med sambo (som har fått jobb här), en son på 4.5 och en dotter på snart 2 år. Moskva är en häftig stad med en total blandning mellan öst och väst, och ganska svår också vad gäller språket exempelvis. Jag bloggar sedan ca 2 veckor tillbaka på http://sofiabakar.blogspot.com välkomna att kika in cyber kram Sofia i Moskva

  Svara
 • Hej hej!
  Läser från USA, först var de från Chicago, senare New York o denna vecka är de från Florida.
  SEn blir de NY igen innan jag flyttar hem till Sverige igen i maj. 🙂

  Svara
 • Hej!
  Jag följer din blogg från Finland! (:

  Svara