Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:23 | februari 17, 2010

God morgon

Min vän, hoppas allt är väl. Nu är jag åter i studion. Jag mår bättre idag, kanske mycket pga penicillin och Alvedon. Skönt är det i alla fall. Idag när vi från ”Miljonlotteriets Lyckohjul” flyttar ut från Hotel Odin då flyttar hela schlagerensembeln in där. På lördag är det dags för Göteborg att stå som värdstad för en delfinal. Alcazar som allt mera börjar bli ett årligt bidrag ska tävla igen. Jag kommer rösta som en tok på dem 😉

Idag blir det kändisar hela dagen. En herrans massa namn har jag sett på schemat. Hoppas de snurrar in massor av pengar till bl a IOGT-NTOs viktiga arbete, Junis kamp mot barn med cancer och många andra organisationer.

Vi hörs.

Stora kramar och massor av kärlek


5 kommentarer5 kommentarer om “God morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja, förra året var ju alcazar överlägset bäst! Kan inte svenska folket fatta att det är den typen av låt vi ska skicka;) Hoppas de har en kanonlåt även i år! Förra året var jag höggravid med foglossningar, så jag kunde knappt gå. Men när deras bidrag spelades var jag bara tvungen att upp o dansa o hoppa omkring =) Ser fram emot lördagens deltävling!!
  Krya på dig!

  Svara
 • Hej Hannah
  Hoppas allt går bra idag, skönt att få åka hem sen.
  Ploppa upp lite minnen här med när Lintuss skrev om Alcazar. Den låten stod jag oxå och dansade till med kraftiga förvärkar innan jag skulle iväg till förlossningen för att föda min underbara dotter. Måste spela den nu, bara för det :O)
  Kramkram

  Svara
 • Hej Hannah,
  Du är så fin och duktig i lyckohjulet 🙂
  Krya på dig och snart är det fredag 😉
  Kram Lommo

  Svara
 • Hej!
  Tänkte bara säga att jag tänker lägga till din blogg i min bloggs länklista. Hoppas det är ok annars får du säga till!
  Kram

  Svara
 • Åh, det är så otroligt fint på Odin!

  Svara