Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:35 | februari 18, 2010

Stjärtansikte

God kväll min vän. Hoppas att din dag har varit bra. Imorgon är det äntligen fredag! Jipii 🙂

Min dag som skulle gå i ”inte göra någonting-tecknet” blev inte riktigt så. Har spenderat nästan hela dagen på sjukhus. Stackars Liv, hon har gråtit så hon har fått röda prickar runt ögonen. Det är extra hemskt för hon är verkligen aldrig ledsen, jag har knappt hört henne skrika. Men idag skrek hon så mitt hjärta brast. Läkaren petade henne i öronen, sög ut vax och rotade medan en sjuksköterska tvångshöll hennes huvud som i ett skruvstäd. Allt för att hon ska bli frisk såklart men det är ju lite svårt att förklara för Liv 🙁

Så fort vi gick från sjukhuset och for hem igen så var hon lika glad som vanligt. Men prickarna, som blodutgjutningar, runt ögonen visar på hennes tårar och smärta. Usch!

Nu sover hon lugnt och fridfullt i sin säng.Hon har fått penicillin igen mot öronen så nu håller vi tummarna att hon inte behöver bli dålig igen.

Pojkarna är friska som nötkärnor. Skönt!

Jag ska försöka sova nu. Väldigt tidigt men jag behöver sömnen.
Kom på ett litet tips till dig. Du vet att det finns servetter som man tar bort sminket med? De kostar skjortan och säljs i små paket. Jättebra att ha på resan eller om man bara snabbt vill tvätta bort sminket i ansiktet.
Men istället för sådana så ska du köpa vanliga våtservetter för barn. Precis lika bra som de dyra sminkservetterna. Jag använder alltid Livs när jag tex inte orkar gå in på badrummet och tvätta ansiktet… som nu. Kanske får jag lika lent ansikte som en babystjärt 🙂


17 kommentarer17 kommentarer om “Stjärtansikte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hahaha, ja man tager vad man haver heter det ju ;).

  Kram

  Svara
 • Hoppas Liv kryar på sig så att du och Maggan kan gå och spana på Let’s dance imorgon! Ha en fin helg! Kram på er

  Svara
 • Stackars lilla Liv, min yngsta var också ett öronbarn som liten men han hade sk ”tysta öroninflammationer” så vi märkte det inte förrän han började höra väldigt dåligt men då fick han rör i öronen och sen blev allt bra.

  Från det ena till det andra, måste bara säga att man alltid har sett dig och din syster som extremt lika i både utseende och personlighet men nu när man läser bådas era bloggar så slås man av att ni är en hel del olika också 🙂

  Krya på sig kram till Liv och ha en fortsatt trevlig kväll, imrogj ska det visst bli snöoväder igen…;(

  Svara
 • Lilla söta Liv, hon är så tapper trots öronsmärtor! Har just varit på spa .ed jobbet, så underbart gott! De hade floatingrum där, ska testa det vid ett tillfälle, man blir visst totalt avslappnad..Någon här som Testat???

  Ha en bra kväll och sov gott!

  kram

  Svara
 • Stackars lilla Liv som blev tvångst hållen när läkaren skulle suga hennes öron för vax o kolla.Jag vet en som gjorde så med mitt ena barn o jag sa till henne att vara lite mild för hon skrämde barnet istället.Hoppas att hon blir frisk nu o slipper fler öroninflammationer o hoppas att ni fick en återbesökstid oxå dit igen.
  Sov så gott o dröm sött i natt. Men tänk på att höja huvudändan på Livs säng så släpper det av lite oxå i öronen.

  Kram
  Pia-Lena

  Svara
 • Stackars liten! Usch vad jobbigt för henne:(. Hoppas det blir bättre nu så hon slipper ha ont och blir frisk*.
  Hoppas du oxå kan sova någorlunda.
  Natti

  Svara
 • jag hoppas vackra ni får sova skönt inatt och lilla liv vaknar frisk imorgon! mini

  Svara
 • Japp – barngrejer är bra till mycket =) Barnängens Barnolja är till exempel det absolut mest effektiva att ta bort vattenfast mascara med.

  Hoppas Liv blir bättre snart!

  Kram
  Anna

  Svara
 • Stackars tappra lilla Liv, och hennes mamma!! Det skär i hjärtat att se sin lilla älskling ha ont och inte kan begripa varför och vad som händer. Har spenderat många långa veckor på sjukhus med Olivia och det gjorde ont i mammahjärtat varje dag. Hoppas Livan håller sig kry nu och slipper mer problem med örnen!

  Stor kram till er!
  /victoria (matplatsen)

  Svara
 • Hoppsan, med ÖRONEN ska det vara, inte örnen. hahaha! 🙂

  Svara
 • På Dollarstore finns det servetter för sminkborttagning som kostar 10:-/st. Tror det är 30 st i varje förp. Funkar utmärkt!!
  Ha en mysig helg, hoppas Liv blir frisk snart 🙂

  Svara
 • Jag använde också såna då barnen var små, men fick ofta höra att jag luktade ”blöja”…*harkel*
  De luktar kanske bättre nu! 🙂
  (http://blogg.aftonbladet.se/fetfulochmotbjudande)

  Svara
 • Men stackars lilla Liv!! Vad hon har åkt på öronont mycket nu… Hade själv ganska mycket öroninflammationer när jag var liten ( dock äldre än Liv), kommer ihåg att det gjorde extremt ont=( Extra tråkigt är det ju när bebisar blir sjuka. De förstår ju ingenting o kan inte berätta vad de känner.
  Hoppas hon kryar på sig fort!
  Kram

  Svara
 • Åh nej, stackars Liv!! Jag hade massor av vaxproppar när jag var lite o då sög de ut dem. Det gjorde extremt ont!!! En riktig skräckupplevelse 🙁 Det var ett ganska litet rum, varmt och jag blev fasthållen o jag minns att mamma också mådde jättedåligt över att se det. Sista gången fick jag spola öronen o det var som att komma till himmelriket!! Trodde ALDRIG att de fortfarande håller på med den tortyren!!? De drar i trumhinnan när de gör det… Snälla Hannah, lova att du proppsar på att du vill spola hennes öron nästa gång om det går istället. (vet inte vad som gäller när de är så små) Hoppas hon mår bra nu iaf 🙂 Till City; jag är hudterapeut o jobbar på ett ställe där de har floating. Det är väldigt avslappnande, prova det!! 🙂 Sen måste jag bara säga att det är kul att se alla fina foton på er alla!!! Får se om jag vågar sätta in ett på mig o lilleman också… 😉 Önskar alla en skön helg i snön! Själv ska jag jobba.. kram

  Svara
 • Hanna!!!
  Min son har haft precis likadant problem, med flertal täta öroninflammationer, läkarna sa efter att han haft 3-5 täta sådana att nu är det rör i öronen som gäller. Alexander fick rör i båda öronen, voila så var alla öroninflammationer borta. Nu är han 10 år och för 3 år sedan ramlade ett rör ut automatiskt som de skall göra, dock sitter ett kvar då det örat behövde detta, vi skall på återbesök nu och kolla öronen och det ena röret. Föreslå rör så slipper hon dessa problem med penicillinkurer och ont. Jag vet precis hur jobbigt det var, men också hur bra det blev med rören.

  Svara
 • Kan också tillägga att Alexander också blev ”tvångshållen” av en sköterska, det var superjobbigt. Det hände inte bara en gång eftersom han då var ett öronbarn som liten. Till slut höll jag honom själv, men det var jobbigt också 🙁

  Svara
 • Tack för tipset! Men visst är det skumt med dessa torklappar i förpackning… Icas egna kan man torka bort motorolja på händerna med….kan det vara bra för en barnstjärt??? Vet du vad jag gör… jag testar dom på mig när jag besöker toa känns det inte okej så andvänder jag dem inte på min lilla tös….ler…men ska börja andvända dom jag ratat till mitt smink så tack för tipset…. =))

  Svara