Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | februari 18, 2010

Inte nu igen!

Hej vacker! Natten har varit lång, särskilt för Liv. Hon har gråtit och gråtit. Än en gång verkar det vara öronen som plågar henne. Jag som tagit till mig alla tips från dig och varit så noga med att försöka förebygga att hon ska få det igen. Har just varit på vårdcentralen och fått remiss till en öronspecialist i Uppsala. De behöver göra en utredning innan hon får medicin. Tredje öroninflammationen sedan början av januari 🙁 Nu ska jag och Liv fara till Uppsala. Peter är i skolan med Mio idag. Ska bli spännande att höra hur det gått.

Liv är glad och tapper som alltid trots feber och onda öron, hon måste brås på mig 🙂


25 kommentarer25 kommentarer om “Inte nu igen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stackars liten ,inte kul!
  Hoppas det går bra hos ”öron-doktorn”.

  Bra gjort igår, finns allt för många som inte hjälper till, fler som du behövs!
  Stor kram Cissi

  http://cissileandersson.blogg.se

  Svara
 • Hoppas att lilla sötnosen kryar på sig och att hon snart mår bättre. Hon är sååå otroligt söt din lilla tjej…
  /kram Anna-Lena

  Svara
 • Stackars lilla gumman då 🙁
  Flera av oss i familjen har vatit/är öronbarn så jag vet vad ni går igenom. Hoppas att ni får bra hjälp nu så att hon slipper det onda …
  Kram!

  Svara
 • Jag var öronbarn när jag var liten och när varken penicillin eller rör i örat hjälpte såg morfar ett program på TV där det sas att man skulle pressa vitlök i olja (typ rapsolja), värma, sila bort vitlöken och sedan dropppa i örat. Det fungerade! När jag fick ont i örat igen för något år sedan provade jag vitlöken igen och det onda försvann. Testa det på Liv, det är ju inget som är farligt eller så…

  Svara
 • Stackars liten. Hoppas hon blir hjälpt av örondoktorn. Tipset från Alina verkar ju annars nåt du kunde testa. Naturmedicin brukar ju funka rätt bra.
  Lycka till!
  Kramkram

  Svara
 • Hon är såå söt Livan=O) Hoppas dom hittar orsaken till att hon har ont i öronen, hon kanske rent av liksom jag själv va, ett öronbarn. Å det är inget kul, men man lär sig leva med det och det blir bättre med åren som tur är. Hoppas Liv blir frisk snart, ha en bra dag kram

  Svara
 • Stackars lilla Liv.Hoppas ni blir hjälpta i Uppsala.Ja det blir spännande att höra hur det gått för Peter idag på skolan.En jättestor bamsekram till Liv och till dig också förstås.

  Svara
 • stackars liten! Jag tycker att det märks så tydligt på de små när det är öronen som gör ont. Hoppas att hon kryar på sig snart! Vi har klarat oss med öronen denna säsong men däremot har kräksjukan hälsat på. kram
  /d ( http://www.dinarasblogg.blogspot.com )

  Svara
 • Men usch då! Stackars Liv. Hoppas ni får ordning på det! Min stora kille hade oxå återkommande öroninflammationer när han var runt 9 månader… Inget kul alls 🙁
  Håller tummarna för er!
  kram

  Svara
 • Stackars Liv. Vet precis hur ni har de, är hemma med min lilla Theo som är inne på sin tredje öroninflammation och är nästan exakt lika gammal som Liv. Hoppas de går bra i Uppsala.

  Svara
 • Okej, det här låter äckligt MEN det fungerar mot öroninflammation. Bröstmjölk i öronen, eller om barnen är förkyld så sätter man det i öronen! Jag har själv två små barn och har provat, det fungerar. /www.lillmian.se

  Svara
 • Går det lika bra med ersättning?

  Svara
 • hoppas du skojar Peter… 😉 inte kan man droppa ersättning i öronen … 😀

  Svara
 • Kan finnas en viss ironi i frågan.

  Svara
 • klart att de funkar me ersättning med… i och med att ersättningen e precis som brösmjölk.
  de e lika effektivt… testa å se…
  ell sätt en bomullsbit i örat så den drar ut allt…’
  helst ska de va alkohol på detta, riktig sprit som man dricker typ vodka.. å in me de i örat de drar def ut allt.
  ja vet har testat ..allt va bort på morronen dagen efter, men livan e för liten.. men testa me ersättning å en bommuls bit så ska du se att de hjälper… gammalt husmors knep

  Svara
 • Åh va tråkigt för er och inte minst för lila Livan 🙁

  hoppas det ordnar sig

  kram på er!

  Svara
 • Åh stackars lilla Liv, hon är så himlans gullig man smälter när man ser henne =) kramis

  Svara
 • Livan verkar ha ett kanonhumör trots de små örona som värker.
  Mitt tips är att dra ned på penicillinkonsumtionen när det gäller ALLA typer av sjukdomar. Bakterierna blir lätt resistenta mot penicillinet och antibiotika drar ned kroppens immunförsvar så du får nya infektioner om och om igen…Ond cirkel alltså.
  Är inte så insatt i vad som är bra för just öroninflammation men gå in på en hälsokostaffär och fråga. Krya på dig Liv & kram till Hannah och alla andra.

  Svara
 • Stackars lilla Liv dags igen med nästa öroninflammation det kan mycket väl vara att hon har vätska bakom trumhinnorna som gör att hon får inflammationer så ofta. Mina barn var båda öronbarn o den ena kunde få det om den andra var för kyld o istället fick öroninflammation. Hoppas öronspecialisten hittar vad som fattas Livs öron.
  Läste att Peter hade varit duktig i skolan idag o det var ju bra..

  Skickar en blåsig o jätte snöig hälsning ifrån skåne.

  Svara
 • Stackars lillan!
  När jag var liten hade jag 17 öroninflammationer på ett år. Efter det fick jag rör i öronen och då blev det bättre som tur var! 🙂

  Svara
 • Plutt!
  Hoppas ni får bra hjälp i Uppsala!

  Hanna, jag tittade just in på din gamla Mama-blogg. Vad snygg du var i det bruna håret :))

  Kramis

  Svara
 • Usch usch..både jag och mina två barn har varit öronbarn..men efter att ha opererat bort båda halsmandlar och polyper samt haft öronrör..så är det väldigt länge sedan ngn hade ont i öronen här! Även om det är hemskt att se sina barn sövas och jobbigt några dagar efter op, så kan jag rekommendera det..barnen blir inte lika sjuka i halsfluss eller öroninflammation..trots att man säger att halsmandlarna är bra för immunförsvaret.
  Ett tips är att koka egna näsdroppar..om man nu får in dem i näsan:) Eller att höja upp huvudänden på Livs säng..nästan så hon sitter och sover..sen undvika vatten och kyla i öronen!
  Hoppas att lillan blir bättre och ni får en bra läkare..annars får ni stå på er om att de får göra ngt för henne!
  Tck för en trevlig blogg..läser den varje dag!
  KRAM
  Birgitta Regander..32årig gift 2 barnsmamma(Linus10 och Nellie7) med barn nr3 på väg i juli..från Hörby, Skåne

  Svara
 • Blir det rör? Krya på henne!

  Svara
 • Hanna, Liv är så söt och glad på alla bilder hon verkar vara som min lilla tjej Clara. Alltid nöjd å glad!!! Trots att hon är sjuk =( Hoppas hon kryar på sig snart! Ha det! Ps. Jag frågade Peter vart ni köpt den randiga tröjan hon har på hans blogg senaste inlägget den är så fin skulle vilja ha en sån till min tjej =)

  Svara
 • Å så söt o glad hon är. Stackars liten.. ha ont i öronen är ju en grym smärta. Min lilla Wille hade öroninflamation för två månader sedan, men dom är ju så tappra dom små.
  Hoppas hon snart är bättre!

  Svara