Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:37 | februari 19, 2010

Fredag!

Hej min vän! Hoppas allt är väl. Jag är på väg in till stan för ett möte och frisörbesök. Är så rådvill idag för jag skulle gått med syster och vår studioman Rolf på Let’s Dance ikväll. Sett det live och gått ut en sväng med allihopa. Men Liv är ju sjuk så jag har inte hjärta att vara borta från henne och pojkarna trots att Peter är hemma. Sedan har jag inte sovit en blund de senaste nätterna, och känner jag mig och syster rätt så skulle det inte bli mycket till sömn inatt heller. Sist vi var ut tillsammans (QX-galan) så kom jag hem 04.00 med kebab i hela huvudet och bilder på Rolf Lassgård, syster och jag under ett bord 🙂
Vill ändå gå men ändå inte. Jobbigt.

Önskar dig en härlig början på helgen!

All kärlek


19 kommentarer19 kommentarer om “Fredag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah man skall ju göra det man känner o inte känna sig tvingad att gå heller. Sömn är A o O o jag vet hur du känner dig för jag sov inte heller på flera nätter när båda två hade öroninflammation. Men det var bara bita ihop o gå o vara trevliga till kunderna på min salong på dagarna men det gick.
  Ha en bra dag o ett trevligt frisörbesök. Hoppas Liv kryar på sig snabbt.

  Svara
 • Självklart ska man förja sin magkänsla, det går fler tåg när det gäller Lets dance så din syster förstår nog 🙂

  Kram och ha en trevlig helg och hoppas att lilla Liv kryar på sig fort igen.

  Svara
 • Om du inte sovit på hela natten så syns det i alla fall inte!! Snygg och fräsch som alltid! 🙂

  Jag är i din sits, har en bebis som precis fått diagnosen mjölkproteinallergi, 7 veckor gammal. Har inte sovit på dessa 7 veckor typ, men nu hoppas jag på sömn som effekt av mjölkfri diet. Man är inte människa när man inte får sova – hoppas du får en mysig dag och lite pampering hos frissan! Och att Liv kryar på sig så klart!

  Trevlig helg!

  Svara
 • Förstår att du tvekar över kvällen. Gå på magkänslan. Det blir nog bra vad du än väljer. 🙂
  Hoppas det går bra hos frissan och att Liv kryar på sig!

  Trevlig helg!

  Svara
 • Å jag vet med hur det är när sömnen tryter! Deg i huvet… hoppas din lilla kryar på sig så ni alla får sova. Håller med ovanstående, du ser oförskämt pigg och fräsch ut! För min del är det tur det finns smink så man kan se ut som en människa. Trevlig fredag!

  Svara
 • Håller med dig Haddock, skönt att det finns smink 🙂 Då kan man följa den värsta tröttheten. Jag såg ut som ett hålögt lik imorse innan jag fick färg på kinder och täckkräm under ögonen. Det dyns inte på bilden men jag smorde in mig med brun-utan-sol också och det blev lite mycket… Är vit på halsen och brun/gul i ansiktet 🙂

  Jag blir så glad av att vi har varandra här i vår extra familj!
  Pia-Lena, jag hoppas din son bett dig om förlåtelse nu och att du mår bättre i hjärtat!

  Stor kram

  Svara
 • Usch och fy, jag tycker så synd om lilla Liv. Hur många öroninflammationer ska stackaren ha??? Hoppas verkligen hon blir friskt snart!!! Hon är i alla jättetapper, hälsa henne det:-)
  Hoppas du får en mysig fredag oavsett vad du beslutar dig för att göra. Men jag förstår dig, har man inte fått någon vidare sömn och barnen är sjuka så känns det ju inte så himla kul att gå ut på galej!
  Själv så skall jag jobba hela helgen, så jag vet vad jag gör…..och till mitt förtret så missar jag ju melodifestivalen imorgon, attans oxå!!!
  Puss och kram hela dan:-)/Lisa.

  Svara
 • Gomorron Hannah! Jag tycker absolut att du ska följa med syrran. Åk hem och sov efter du varit i stan så kanske du känner dig utvilad sen. Har ju inga barn än, så jag kanske inte riktigt kan sätta mig i den där känslan att vara borta från sitt barn som är sjuk, men jag tycker du förtjänar att ha en rolig kväll med syrran din. Liv är i trygga händer, det vet du ju. Kommer väl förmodligen bara sova ; )

  Kram på dig!

  PS. Det där att jag skrev att du liknade Rickard i ett par brillor du provade, såklart det var han som kvinna jag menade ; ) Men att du skulle vara lik Christer Lindarw, njae inte direkt..

  Svara
 • Hej Hannah!
  Gå på din magkänsla, den är alltid rätt! Hoppas Liv blir frisk snart, själv har jag haft 2 jobbiga nätter i rad utan sömn. Min son på 19 mån hr falsk krupp och ibland känns det som han ska sluta andas när han hostar 🙁

  Men det är skönt med fredag.

  Kram lommo

  Svara
 • Ja, man får verkligen tacka den som uppfann brun-utan-sol! Utan den såhär års skulle man inte känna sig så fräsch!
  Det är inte lätt när mammasamvetet sliter i en. Speciellt när de inte mår bra. Då vill man ju verkligen vara där hålla om dom.
  Hoppas verkligen att Liv blir bättre nu efter ert sjukhusbesök. Hon är ju alltid så glad på alla kort man får se på henne fastän hon haft så ont. En riktig kämpe!
  Har varit inne nu en vecka efter att minstingen Charlie fick sin 1-års vaccinering. Han blev jättedålig av den. Han har hängt på mig nu så mycket att det känns som man fått träningsvärk i armarna.
  Måste ut lite idag även fastän att det tar emot och lämna honom. Tänkte ta en bio i Kista med min stora kille William. Det är ju inte så ofta vi är själva och myser. Jag tror vi behöver det!
  Ibland måste man komma iväg och göra lite kul och då ska man göra det utan att ge sig själv dåligt samvete. Av det man läser och ser så tycker jag att Du verkar vara en underbar mamma. Om du behöver komma ut ikväll med syrran så gör det. Liv har det ju jättebra hemma med Peter och grabbarna. Se till att det inte blir så sent bara, så att du är människa imorron.
  Ska försöka bli bättre själv på detta!

  Trevlig helg

  Kram

  Caroline

  Svara
 • Hej Hanna!
  Hoppas lilla Liv snart mår bra igen. Du kanske behöver gå ut en sväng och bara få sitta och njuta en stund. Liv mår ju gott med pappa och sina fina bröder. Men förstår precis hur du tänker! Hoppas du får en bra kväll vad du än väljer. Själv ska vi (famíljen) till barnens kusin som fyller 13 och det ska bli så mysigt!
  Många kramar till dig!

  Svara
 • Kan du inte lägga in en bild på Liv i sin nya bilbarnstol, Hannah? 🙂

  Trevlig helg!

  Svara
 • Hej Hannah! skönt med fredag, och man är ledig idag…gott!Hoppas lilla Liv piggar på sig! ni får ta eran lets dance tripp en annan fredag!
  Lyssnade på rix fm idag och blev lite fundersam på hur röstningen fungerar egentligen i detta program….! Fru Anka heter det ju blev erbjuden 95 000kr per program och garanterad att gå långt…??inte konstigt att man börjar undra…men man vet ju aldrig med pressen! Mina favoriter är Mattias och Cicci samt Da silva!

  önskar dig och familjen en lugn o go kväll i hemmets lugna vrå! Nu ska jag fara och hämta min älskade tonårskille!

  kramis

  Svara
 • Hej Hannah
  Var i en liknande sits för ett par veckor sen. Var bjuden på fest och dottern var hemma och var sjuk. Hade tänkt o strunta i festen men beslutade mig i sista sekunden för att gå. Var inte så långvarig där men det kändes faktiskt rätt skönt att få komma iväg. Dottern sov ändå hela kvällen i tryggt förvar hemma. Det kanske kan vara skönt för dig o komma ut o träffa lite folk o ha lite skoj. Du behöver ju inte stanna ute hela natten :O)
  Det blir säkert bra vad du än beslutar dig för att göra. Kram på dig o lycka till hos frissan.

  Svara
 • Hej Vackra Hannah!! Stackars lilla Livan! Hoppas hon mår bättre nu och att du får sova snart:) vad du än väljer så blir bra,lovar! Vill också säga att sidan är mycket bättre nu när ni gjort om.=) Och lycka till hos frissan snygging! Jag vet att du kommer bli så fin, det är du alltid! Fiina Hannah! Kram och ha en bra helg<333

  Svara
 • Måste bara säga otroligt vilka långa ögonfransar du har, där ligger man lite i lä. Hoppas helgen blir bra trots sjuk tjej. kram maja

  Svara
 • Jag förstår hur du känner, det är naturligtvis jättetråkigt att lilla Liv är sjuk…fast vet du vad, hon har ju sin pappa hemma och klarar sig precis lika bra då. Eller hur? och det är ju så himla sällan du och Magdalena syns numera. Eller kanske det faktiskt är så att ni inte skriver om det på era bloggar längre? Ja, ja vad vet jag 🙂 fast ibland är det jusst vid såna här tillfällen man faktiskt får som roligast. Kram

  Svara
 • Hej fina.Vill bara önska dig en underbar helg.Stor kram.

  Svara
 • Jag skrev till Peter förra gången Liv hade ont i öronen, och jag skriver det till dig nu också – testa zonterapi! Kan verkligen hjälpa Liv att få öronen på grej igen, det är inte alls svårt att underhålla själv! Gå några gånger hos en som kan, och sen kan ni fortsätta själva. Gjorde det med min grabb när han var liten, och han slapp tuber i öronen! (Det är som fotmassage, mest tårna och främre trampdynorna)

  Lycka till, och hoppas Liv snart är bra igen!

  Svara