Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:35 | februari 19, 2010

Hemmakväll

Det blev en hemmakväll med familjen. Somnade med Liv och vaknade nu, så jag fick med sorg i hjärtat ringa syster och berätta om mitt tuffa beslut. Vi bestämde dock att prova att få till en utekväll snart igen. Vi har ju så fruktansvärt roligt när vi är ute tillsammans, med betoning på fruktansvärt… i alla fall dagen efter 😉

Nu blir det att titta på Let´s Dance i soffan med alla mina tre pojkar och en liten tjej. Måste koka soppa på en spik, för jag glömde handla på vägen hem från stan. Det finns i och för sig chips i mängder i skafferiet så det får duga. Det är ändå fredag 🙂

Lite bilder från en ganska händelselös dag. Morgonens möte var dock trevligt. Jag hann dessvärre bara vara med en liten stund för mina mörka hårrötter ville annat.

Söta Nadia på Bobbys Hårstudio färgade mitt hår. Hon gjorde en inbakad fläta i min lugg som jag tycker är så fin. Önskar att jag kunde göra det själv, men det kommer bara sluta med att jag i ren ilska sliter av hela luggen för att jag inte får till det. Får åka till henne varje morgon så hon kan göra det :-)

Söta Nadia på Bobbys Hårstudio färgade mitt hår. Hon gjorde en inbakad fläta i min lugg som jag tycker är så fin. Önskar att jag kunde göra det själv, men det kommer bara sluta med att jag i ren ilska sliter av hela luggen för att jag inte får till det. Får åka till henne varje morgon så hon kan fixa den 🙂

Vi åt lunch inna vi for hem på Restaurang Thaihouse. De t är mitt nya favoritställe. Älskar trevlig serviceminded personal. Särskilt när man kommer med ett barn och barnvagn mitt i lunchen. Fem stjärnor får de! Liv var glad och åt som en riktig karl.

Innan vi for hem så åt vi lunch på Restaurang Thaihouse. Det är mitt nya favoritställe. Älskar trevlig och hjälpsam personal. Särskilt när man kommer med ett barn och barnvagn mitt i lunchen. Fem stjärnor får de! Liv var glad och åt som en riktig karl.

Jag var också lik en karl i mitt matintag. God Pad Thai har jag saknat sedan jag åt det i Göteborg för ett tag sedan, nu stillades mitt begär.

Jag var också lik en karl i mitt matintag. God Pad Thai har jag saknat sedan jag åt det i Göteborg för ett tag sedan, nu stillades mitt begär.

Började sakta ta en gris skepnad och gruffade i mig bananpannkaka med glass efter min mansportion mat.

Började sakta ta skepnaden av en gris och gruffade i mig bananpannkaka med glass efter min mansportion mat.

Livan, Livan världens bästa Livan.

Livan, Livan världens bästa Livan.

Har på mig mitt nya Odd Molly-skärp idag. Är inte mycket för skärp men till ett par mörka jeans kan det vara riktigt fint. 

Skulle vilja åka till Texas och bli Cowgirl. Rida runt på min ranch i min cowboyhatt och skärp och fösa kossor :-)

Skulle vilja åka till Texas och bli Cowgirl. Rida runt på min ranch i min cowboyhatt och skärp och fösa kossor.

Fina detaljer.

Fina detaljer.

Höll på att glömma att jag måste ha ett lasso också 🙂 

Min nya sminkfavorit. Har lärt mig efter alla de gånger jag blivit proffssminkad att man ska lägga foundation med pensel. Det blir jämnt och tunt. Så ska jag vara extra fin till fest så använder jag denna från L´oréal Studio Secrets. Den har en inbyggd pensel och är superbra. Ett litet sminktips till helgen.

Min nya sminkfavorit. Har lärt mig efter alla de gånger jag blivit proffssminkad att man ska lägga foundation med pensel. Det blir jämnt och tunt då. Så ska jag vara extra fin till fest så använder jag denna från L´oréal Studio Secrets. Den har en inbyggd pensel och är superbra. Ett litet sminktips till helgen.

Vad ska du göra ikväll? Vara hemma eller ut på galej?

Pojkarna hälsar med en stor kram och önskar dig en trevlig kväll.

Pojkarna hälsar med en stor kram och önskar dig en trevlig kväll.

Hej på en stund.

Varma kramar.


20 kommentarer20 kommentarer om “Hemmakväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Halloj. Jag ska oxå hoppa upp i soffan nu o käka pizza med barnen o sambon. Sen blir det ju såklart Let´s Dance. Slutar oftast med att min 3-åriga son bjuder upp till dans o så missar jag hälften av deltagarna. Men roligt har vi iallafall. Hälsa o tacka Mio o William för kramen :O)
  O Kram till er alla från mig.

  Svara
 • låter som en härlig kväll ändå.

  vi ska också ligga i soffan, ska precis ta fram chipsen nu. imrn blir det upp tidigt för o åka o jobba, usch för o dra ut i snöstormen – men ibland måste man. :/

  Svara
 • Det blir en lugn hemmakväll här med Let’s dance och den roliga humorserien som de visar efteråt.
  Ha en trevlig kväll allihopa, kramis!

  Svara
 • ps. stor kram tillbaka till dina fina pojkar 😉

  Svara
 • Har ätit pizza med en övertrött 4-månaders i famnen. Nu sover hon och snart även 5-åringen.
  Sambon o jag ska mysa i soffan.

  Skönt för dig att du får en mysig hemmakväll med dina älsklingar!
  kram

  Svara
 • Jag har precis ätit ostsmörgåsar och druckit varm choklad! Mums! Det blir en kväll framför tvn. Är ett sportfreak så det blir os för hela slanten! Snart åker nog påsen med chips fram… Jag är gravid med mitt första barn i v 13 så den här helgen kommer ägnas åt att vila då jag är så vansinnigt trött hela tiden! Vill att lilla bebisen ska komma snart. Är så nyfiken på vem den lilla/lille är… Men det dröjer ju. Har inte ens börjat få mage än. Tittar och spänner ut den i spegeln varje dag men än så länge är den platt som en pannkaka. Nu ska jag krypa ner under filten och ringa till fästmannen som är i fjällen. Ha en fin helg! Kram!

  Svara
 • Här är det hemmakväll som gäller. Thea har kommit in i en känslig period, mycket gråt. Igår grät hon sig halvt fördärvad för att man inte fick slänga plåster i toalettstolen för då blir det stopp. Idag grät hon för att hon nog aldrig kommer fylla år med för det är så länge till sommaren. Så det är inte mycket som hinns med förutom att trösta henne o lägga om henne igen o igen o igen o igen. Hoppas det går över snart för det är jobbigt både för henne o oss!

  Hoppas du får en helt underbar helg!

  Svara
 • mmm, Phad Thai är Jättegott! Åker du till Thailand ngn gång åk till Khao Lak och White Sand beach. Fantastiskt Phad Thai där … Kram

  Svara
 • Det blev en skön kväll i soffan efter en lång dag med jobb. Dessutom är det så kallt. Dryga 20 grader kallt och blåsigt så jag sticker inte gärna ut näsan. Näe, godis, en kopp te, lets dance och os är en perfekt blandning. Snart ska kalla åka och jag håller alla tummar för henne! Ha en jättemysig helg tillsammans med din fina familj. Kram.

  Svara
 • Hej du fina.Det blir soffan och Lets Dance här hemma.Såg Maggan i publiken,letade efter dig men nej,förstår att du ville vara hemma med familjen.Snygg fläta och snyggt bälte.Jag har också världens bästa foundation.Jag använder pensel också.Kram på er hela goa familjen,hälsa busungarna från Skåne.

  Svara
 • Puh, sitter o diskuterar med min 9-årige tjej som är ledsen. Tjej-tjafs på högsta nivå i tjejgänget och mitt hjärta värker! Hon känner sig utanför och alla mina råd låter som om jag vore 100 år (är faktiskt ”bara” 39) och allt kommer ut fel och blir inte alls som jag menar…Det är inte lätt att vara liten. Attityden är hårdare idag! Nu ska vi kramas och äta lite chips. Peppa lite och hoppas att tjejerna blir lite mer ödmjuka mot varann! Kram

  Svara
 • JANE IREDALE heter märket på min foundation.Riktigt kanon,man får en hy som en 20-åring.Ha,ha.

  Svara
 • Hälsa o tacka William o Mio för kramen dom gav ikväll. Jag sitter oxå i tittar på Let´s Dance ikväll o såg oxå Magdalena i publiken hade hon dansat så hade jag ringt o röstat på henne.
  Du kan hälsa Peter att Malmö slog Leksand ikväll i hockeyn så får se om dom klarar sig till elitserien. Om dom gör det skall jag gå o se mitt lag som kommer ifrån västerbotten fast jag är skåning. Hannah du gav mig en glädje ikväll som jag kommer leva länge på o min dotter sa glöm inte o ta med en kamera.

  Ha en fortsatt trevlig kväll..

  Svara
 • Hej Hannah.
  Jag har jobbat kväll och hela helgen ska jag jobba så det blir en lugn helg med snökaos runt omkring.ha en underbar helg med familjen och hoppas Liv kryar på sig.
  Kärlek och Kram

  Svara
 • Gokväll!Mysigt med hemmakväll..det har vi med! Här i Jönköping har snön fallit igen, men lugnat sig nu…puuh, räcker nu!Är så glad för att vi fått en vacker och mysig vinter, men nu längtar jag till våren!
  Så fint skärp! Da Silva och Elin fick lämna ikväll…! Da Silva är verkligen lets dance trogen, så duktig dansare!

  Ha en fortsatt go kväll!Roligt med nya ideer här i bloggen!

  Kram till er!

  Svara
 • Tycker att du och Peter ska skaffa en knodd till! 🙂

  Svara
 • Först vill jag skriva skiiiiittt snyggt skärp =)
  Det är lite lustigt jag läser din blogg och Peters av en slump hamnade jag på bloggfamiljen å följer era bloggar. Det känns som att jag känner er på nåt skumt sätt *Hahhaaha* å ni/du har ingen aning om mig! I allafall… i kväll har vi faktikt inte för engångs skull bänkat oss framför lets dance (saknade dock lets dance) utan vi var på discobowling och firade en av våra barns 12-årsdag lite i efterskott. Å vår lilla tös på 14-månader stormtrivdes å dansade lite på kuppen. Jag kan varmt rekomendera att gå på discobowling med familjen å passa på att äta lite gott så mysigt!!! Ha en bra helg! / Nettan

  Svara
 • Foundation med pensen minsann, det är något att pröva när min tar slut! Här är det en lugn lördag som gäller, kom hem sent från Kanarieöarna igår. Härligt att komma hem till ännu mera vinter än tidigare… eller inte! KRAM

  Svara
 • Supersnyggt med flätan i luggen!! Men som du säger, säkert mycket svårare att fixa än man kan tro.
  Igår var det Let´s dance samtidigt som jag fixade med kort. Håller på med album till lillen + familjealbum + lite foton jag ska förstora o få upp på väggarna. Nu när man har 1000-tals kort att gå igenom, tack vare digitalkameran, tar det sin lilla tid innan man bestämt sig o sållat ut de bästa! Men det är så himla kul att ha korten i album tycker jag!
  Idag så är det babysim som står på schemat, sen hem till mina barndomsvänner ( sen jag var 6 år). Vi träffar ungefär 1 gång varannan månad. Självklart blir det ju att titta på melodifestivalen!! Hoppas på Alcazar!!!
  Kram

  Svara
 • Naw så söt hon är Liv 🙂

  Så fint att fläta luggen, du passar verkligen i det.

  Svara