Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:13 | februari 20, 2010

Gråt, snor och backstagepass

Hej vacker. Nu har jag gråtit så tårarna har sprutat och snoret runnit 🙂 Såg precis filmen ”Allt för min syster”. Den var så fin och mycket sorglig. Verkligen en bra film.

William är hos sin kompis och Mio sitter och bygger med sitt Lego. Liv kryper runt och plockar upp små saker hon hittar med sitt nyligen upptäckta ”pincettgrepp”.

Ska fara och handla nu så vi får i oss en riktig middag ikväll framför Melodifestivalen, och inte varmamackor som igår 🙂

Jag gav mig ut i kylan igen och körde William till sin kompis.

Jag gav mig ut i kylan igen och körde William till sin kompis.

Älskade William!

Älskade William!

Hittade den här "badgen" här om dagen. Åh, vilka roliga minnen. Melodifestivalen var en helt otrolig resa, så spännande, nervöst och häftigt att vara med i.

Hittade den här "badgen" här om dagen. Åh, vilka roliga minnen. Melodifestivalen var en helt otrolig resa, så spännande, nervöst och häftigt att vara med i.

Hej på en stund.

Puss och kram.


11 kommentarer11 kommentarer om “Gråt, snor och backstagepass”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh Hannah! Du måste läsa boken!
  Den är mycket bättre än filmen, även om jag också tycker att filmen är kanon!
  Boken har ett väldigt mycket mer spännande/hemskt slut…

  Svara
 • Den filmen ska jag hyra då förstår jag…men oj vad jag lär snyfta med! Skönt att man kan visa sina känslor, både glädje, sorg, ilska..
  Så go och fin William är! mysigt att sova över hos kompis!

  kramis

  Svara
 • Jag är också jätteladdad inför Melodifestivalen ikväll! Missade tyvärr andra delfinalen förra veckan så klart att man ska ha något gott att fylla magen med. Hoppas att ni får en mysig kväll! Jag kommer helt klart på Alcaazar! Tycker att de är grymma! Sverige behöver lite extra discoglamm!!!
  Kram

  Svara
 • Hoppas det blir något gott! Här blir det till att rota i frysen för vi är snudd på insnöade och har lite sjukstuga…trist, blir lite deppig då. Bara inte min lilla blir sjuk så är jag mer än glad! Hoppas Liv kryat på sig. Älskar snö annars men inte när det blir sådant kaos, även om man kan kura inomhus. Helger är heliga då man vill hitta på en massa tillsammans men det har inte blivit mycket av det idag. Men melodifestivalen får det bli. Man kunde visst tjuvlyssna på bidragen på svt.se. Ha en trevlig kväll!

  Svara
 • Hannah vi vill se roliga backstagefoton från -06 😉

  Svara
 • Här blir det en räksmörgås ikväll till teven men är inte bidragen bra så kommer jag förstås att gå över till tv3 o se Hannah på Lyckohjulet för det är trevligare. Tycker Hannah är så duktig o supertrevlig tjej.

  Här har det varit plus grader hela dagen men nu har det börjat o snöa o blåsa igen så man får se hur man kommer ut imorgon..

  Sänder en varm kram ifrån skåne.

  Svara
 • Det blir Melodifestivalen här oxå, ska heja o rösta för fullt på Alcazar som är mina favoriter, trots att jag inte hört hela låten hihi! Tycker det är deras tur nu faktiskt! Sen måste jag bara tillägga att jag älskade din låt o hela dig när du var med! Fantastiskt! Kan du inte va igen? Vore så kul! Hoppas du får en bra kväll! Kram på dig!

  Svara
 • Hej Vacker!!!! Tycker att Du o Maggan hade passat till progamledare för melodifestivalen!!! De hade varit nått, eller hur?????!!!!! Kramar från en insnöad Göteborgare!!!!!!!!!!!!

  Svara
 • Här blir d oxå melodifestival.. och efter det ska vi se ”Allt för min syster”. Ja då vet jag vad jag har att vänta. Tårarna kommer garanterat rinna på mig. =)

  Svara
 • Hej finaste Hannah.Jag kommer ihåg dig från melodifestivalen,låten var jättebra och så hade du en helt underbar klänning.Ja Hannah det måste vara minnen som du aldrig glömmer.Jag känner mig en aning off idag så det får bli soffan och Tv.Kram från ett snöigt Skåne.

  Svara
 • Jag hade önskat att Alcazar och Darin skulle ha gått till Globen…nu valde svenska folket en av de sämsta skitlåtar jag nånsin hört istället. 🙁 Tack gode gud för att Darin gick vidare i alla fall. Han gjorde ett framträdande i världsklass.
  Nu blir det filmtajm!
  PS. Var och såg ”Shutter Island” igår. En riktig filmupplevelse.

  Må så gott och kram till dig Hannah!

  Svara