Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:53 | februari 20, 2010

Iskallt

Vi har precis kommit hem från en klassträff med Mios klass. Det var trevligt anordnat med grillning och skridskoåkning. Dessvärre så var inte vädret på vår sida och det var 15 minus och blåst! Barnen var stelfrusna även vi föräldrar. Mio fick stoppa in sina händer under min tröja och värma dem under mina armhålor. Burr. Minns när jag var liten och frös när jag och mamma var ute i skogen, då tog hon av mig strumpor och skor och så fick jag stoppa in mina kalla fötter under hennes tröja så de tinade mot hennes varma mage 🙂

Vi ser ut som två beduiner, fast i snöstorm.

Vi ser ut som två beduiner, fast i snöstorm.

Tappra för'äldrar som åkte skridskor med sina barn. Jag var glad att Mio inte ville åka. För mina tankar än en gång till barndomen då man skulle åka och med stelfrusna fingrar knöt de hårda och kalla skridskorna på sina ännu kallare fötter.

Tappra föräldrar som åkte skridskor med sina barn. Jag var glad att Mio inte ville åka. För mina tankar än en gång till barndomen då man skulle åka och med stelfrusna fingrar knöt de hårda och kalla skridskorna på sina ännu kallare fötter.

Korv.

Korv.

Livans kinder blev så röda trots att hon satt i lä, så vi for hem. Det gick helt enkelt inte att vara ute längre.

Livans kinder blev så röda trots att hon satt i lä, så vi for hem. Det gick helt enkelt inte att vara ute längre.

Nu ska jag göra varm choklad med grädde till oss och tina upp framför en film. William ska sova hos sin bästis och håller på att packa en övernattningsväska, så jag ska köra honom dit först förresten. Sedan blir det film under ett varmt täcke 🙂

Såg "Orphan" igår kväll. Läskig men helt ok. "Allt för min syster" blir dagens film. Har du sett den?

Såg "Orphan" igår kväll. Läskig men helt ok. "Allt för min syster" blir dagens film. Har du sett den?

Hoppa att du får en trevlig lördag. Glöm inte att rösta på Alcazar ikväll 🙂

Vi hörs senare.

Varma kramar och kärlek.


19 kommentarer19 kommentarer om “Iskallt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Allt för min syster är en jättebra och gripande film. Förbered dig på storgråt.. Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah!!
  Usch och fy….burr va kallt ni har det i storstan…det är jag inte alls avundsjuk på!!! Här nere i Skåneland har det ju snöat hela natten, har fått hur mycket snö som helst men nu är det plusgrader så det kanske börjar smälta:-)
  Ni var i alla fall tappra som var med på klassträffen med Mio i den kylan. Kan tänka mig att varm choklad aldrig har smakat så bra som det gör just nu:-)
  Ha nu en mysig filmstund!
  Puss och kram hela dan:-)/Lisa.

  Svara
 • Vad mysigt ni verkar haft trots kylan! Själv har jag inte rört mig utanför lägenheten än… Får se om jag orkar pälsa på mig och ta mig ut på en promenad… Allt för min syster är bra men vansinnigt sorglig! Ladda upp med en hög servetter!!

  Ha nu en fortsatt trevlig dag!

  Svara
 • Hej Sigtuna!Här kommer en snöig hälsning och kram från Jönköping! Göta petter vad snö….har tillbringat förmiddagen åt snöskottning..tungt men trevligt då man träffar alla grannar och faktiskt skrattar åt eländet! Alla på gatan skottar med skyfflar utan en granne…snöslunga! Tänkte be att få hyra den en stund..men jag kämpade på med mitt skyfflande och det gick bra! Så nu har man varit ute rond två o skottat. Minns när vi var små att pappa lät oss hoppa från garagetaket rakt ner i en jättesnöhög…vilken lycka! så nu ska jag nog erbjuda mina ” större” barn att hoppa om de vill..så härligt och man landar mjukt kan jag lova!Ikväll blir det schlagermys och innan det lite dammsugning!

  Ha en mysig filmstund!

  kramis

  Svara
 • Vågar inte se Allt för min syster. Tycker inte om att storgråta till filmer, jag har så svårt att skaka av mig allt det sorgliga efteråt.

  Svara
 • Idag har vi haft 4 plus grader o sol så snön har smält en hel del ifrån taken o gatorna är slaskiga. Som tur är fick vi inte så mycket snö i mellanskåne eftersom grannen som hade lovat o skotta till mig för sonen körde bort deras snö inte gjorde det.Blev inte alls glad när jag kom ut o såg att kommunen hade lagt så mycket snö framför mitt hus där sonen hade kört bort allt igår innan han stack till flickvännen. Så på måndag är det dags o låna en bobcat igen o köra iväg med snön för jag orkar inte skotta pga min värk för snön är blöt.
  Stackars lilla Liv som blev röd om kinderna o skönt för henne o komma in värmen med tanke på hennes öron. Hoppas ni allihopa blev varma utav den varma chokoladen för det är gott o då helst med grädde på..

  Ha en skön lördag..

  Svara
 • Usch jag har haft en liknande upplevelse idag. Var ute på stan och hade bara fingervantar på mig, höll på att förfrysa händerna på vägen hem. Nu har jag bäddat ned mig i soffan med semlor och sista säsongen av SATC, inte helt fel det heller. Ikväll blir det grekinspirerat till Melodifestivalen med couscousfyllda paprikor, klyftpotatis, marinerad fläskfilé och tzatziki. Vin till sambon och cola till mig. Vi håller båda på Alcazar, det måste vara deras tur i år tycker jag. KRAM

  Svara
 • Hej Hannah! Kan du inte länka någon gång då du skrivit något till aftonbladet, det vore kul att läsa 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! Vilken mysig dag ni verkar ha haft. Vill bara säga att filmen ”Allt för min syster” är så himla bra och sorglig. Fram med näsduken säger jag bara 🙂

  Ha en bra lördag! Kram.

  Svara
 • Kollade på filmen Allt för min syster igår. En helt underbar film! Den tåls att se flera gånger om igen!!

  Svara
 • Jag kollade på den för några veckor sedan, den är bra och sorgsen!

  Svara
 • Huh va kallt ni har det 🙁

  i Malmö har det börjat töa och vi hade t.o.m lite sol idag 🙂

  Svara
 • Ja i Skåne lös solen!!!
  Jag tror inte att mitt tävlingsbidrag blev skickat:-( till ”melodifestivals repitionen” den 27/2…och nu är det väl för sent?

  De där Dennis-korvarna ni grillade såg inte vidare aptitliga ut,såg ut som nåt annat:)

  ha en fin kväll

  Svara
 • Hej i snöyran!
  Har sett 2/3 av allt för min syster. Såg den på planet när vi flög till NY i julas. Men innan filmen var slut skulle de samla in hörlurarna o eftersom filmerna inte är textade var det ingen idé att bara se ”bilderna”. Så jag måste hyra den nu för att få se hur det gick… Hoppas ni får en härlig kväll. Själv ska jag sitta i Scandinavium o jag antar att det blir Alcazar som får min röst 🙂 Hoppas att taket håller bara 😉 Många kramar till dig o hela familjen

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag har tjuvlyssnat lite på kvällens låtar och gillar Alcazars låt bäst! Får se vem som får min röst ikväll, för framträdandet är ju oxå viktigt 😉
  Här i Malmö har det inte kommit nån snö alls idag och jag är superglad för det!
  Har haft sol och +2 grader idag :)ser hur snön försvinner mer och mer utanför! underbart!!
  Kramar till er!

  Svara
 • Allt för min syster är sååå bra, men du som har lätt för att gråta- kommer garanterat storgråta. Ingen går därifrån med torra ögon..
  Men som sagt, riktigt riktigt bra film!!
  Ha en fin kväll:) Kram

  Svara
 • Men… Jag hyrde båda dessa filmer i går. =) Såg Orphan i går o i dag blir d Allt för min syster. =) Orphan va riktigt kuslig. Gillar psykologiska thrillers som gränsar till skräck. =)

  Svara
 • Jag hyrde ”Allt för min syster” igår.
  Sen man fick barn har man blivit så otroligt mycket kännsligare för filmer som denna. Man tar till sig dom så personligt.
  En riktig krokodiltårfilm.
  Man får be varje dag att ens barn aldrig råkar ut för nått så hemskt.

  Svara
 • Såg den filmen igår grät som en tok…en mors värsta mardröm…<3

  Svara