Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:58 | februari 20, 2010

Marängswiss och Schlager

Nu har jag röstat och röstat på Alcazar, men jag kom bara fram några av gångerna 🙁 Jag tycker att det var en mycket bra deltävling. Tycker dock att Dolph är bäst. Skrattade så jag kissade på mig när han var utklädd till Ranelid 🙂

Darin har nog stor chans att vinna alltihop tror jag. Kul att han gick direkt till Globen. Men jag hoppas såklart på att Alcazar ska vinna. Tror de skulle gå hem i Eurovision. Vad tyckte du om kvällens bidrag? Tittade du?

Minns du min craving på marängswiss när jag vänatde Liv? Jag satt och dreglade ner tangentbordet när jag skrev till dig. Gluffsade i mig det i stort sett varje dag och

Minns du min craving på marängswiss när jag väntade Liv? Jag satt och dreglade ner tangentbordet när jag skrev till dig. Gluffsade i mig det i stort sett varje dag...

sc2

...och ikväll var jag inte sämre. Savis, känner du igen mig osminkad? 🙂

Hoppas att du har en fin kväll var du än befinner dig och vad du än gör 🙂

God natt.

All kärlek.


22 kommentarer22 kommentarer om “Marängswiss och Schlager”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tittade på dig o hans istället för melodifestivalen för jag tyckte inte om låtarna något speciellt. Men tjejerna som fick flest röster var ju bra o tur att någon tjej kommer till finalen.

  Hoppas kylan har släppt av uppe hos er o att det blir mildare nu. Som tur är hade vi plusgrader men dom varnar för ishalka i skåne under natten o det är ju inte roligt.

  Svara
 • självklart kära hannah känner ja igen dig osmikad =)
  men frågan e om ja hade gjordt de när du e i stan (gbg)
  gillade oxå alcazar dom va bäst..
  ska berätta en sak för dig hannah… savis e förkotning på min lilla grodas namn =) kom inte på nått bättre hehehe… endast de bästa ska de va 😉
  kram å natti natti….. njut av glassen för oss me här nu

  Svara
 • Nja Alcazar har gjort bättre.. Jag gillade Erik (Linde?) men globenfinalisterna var bra! 🙂

  Svara
 • Åh Timotej alltså!!! Jag är kääääääär!!! Så fräna brudar! Gillade Crucified Barbara och Darin också, men Timotej <3

  Tyckte inte Alcazar var någe vidare i år faktiskt men förra året var dom bland de bästa. Tycker det är aningens tråkigt med samma artister år efter år.. Vad har Alcazar varit med nu 5 ggr va? Tycker dom ska släppa fram lite nytt också.

  Du, Hannah, det är inte så att du har en liten knodd i magen? Tänkte på marängswissen ; )

  Ha en fortsatt mysig kväll <3

  Svara
 • Med risk för att låta gammal – är ett par år äldre än dig – så tycker jag melodifestivalen blir sämre för var år som går. Vart tog schlagern vägen..? Alla sjunger ju inte ens på svenska eller engelska längre..

  Svara
 • Hmm jag har liiiite svårt att se det fantastiska med darin faktiskt, sällan han sjunger utan falska toner när det är live, pluttig och flickidol kan man ju förstå men..;)
  Alcazar var bäst, kanske inte deras bästa låt men helt ok och skulle gott representera Sverige, så härlig glädje och utstråling.

  Kramis till er alla 🙂

  Svara
 • Jag gillade Timotej bäst av låtarna ikväll!
  Alcazar va helt okej, men i andra chansen håller jag mina tummar för Jessica Andersson.!!
  Däremot blir det nog tufft för henne.. alcazar gar ju vissa ivriga fans 😉 haha Kram

  Svara
 • Hej på lilla dig ! Jag tittade på melodifestivalen och hejade givitvis på Alcasar men Derin var en favorit också. Sov gott =) kramis Jessica

  Svara
 • Jag tyckte det var många bra i dag, men Timotej gillade jag bäst skön låt, lite Nordman/Pontare stuk på Alcazar var oxså bra! Gillade hårdrocksbruttorna också! Men Darin han ligger nog nära att ta hem allt! Ska bli spännande och se hur det går för Pernilla W nästa helg =) Jag måste hyra allt för min syster och se den! Får ladda upp med ett jätte badlakan för just nu är jag inne i en såndär gråta lätt period gråter för minsta lilla!!! Kram å trevlig söndag!!!

  Svara
 • Mmmm så gott det ser ut med marängswiss.Det var längesen man åt det.Du ska vara glad att du har en bra förbränning.Det hade nog räckt att jag tittat på det så hade jag gått upp 2 kg i vikt.Tyvärr blev det ingen melodifestival här,istället blev det en bra film.God natt och sov gott fina du.

  Svara
 • Såklart vi känner igen dig osmikad!! Du är så fin!Jag tyckte också Alcazar var bäst ikväll!!

  Kram!!!

  Svara
 • Gottegris*L*….men ser verkligen gott ut,blir kanske lite efterrätt här idag.
  Ang låtarna så var det bara Darins jag gillade.
  Men är inte mycket att se dessa program längre,tyvärr.
  Ha en skön söndag nu.Kram

  Svara
 • Smaskens! Tycker inte att det syns att du är osminkad faktiskt.
  Ha en bra dag!
  Kramar

  Svara
 • Du är fin osminkad 🙂

  Svara
 • Hej fina osminkade Hannah!
  Darin och Alcazar var mina favoriter, men jag gillade även rockbrudarna!! Vilken röst hon hade!!!
  Jag hade sådan tur att jag fick en lucka under mitt arbetspass att jag kunde se när artisterna framförde sina låtar….så det var ju bättre än inget, för jag trodde verkligen att jag skulle missa allt!
  Såg verkligen smaskens ut med marängswiss, det är verkligen hur gott som helst, håller med dig fullständigt!!
  Hoppas du har en mysig söndag och att det inte är så kallt idag!
  Puss och kram hela dan:-)/Lisa.

  Svara
 • OMG!!!! MARÄNGSWISS!!! Måste..ha…NUUUUU!!!!! Jaha, då fick man en till tjock-craving som blir svår att motstå… Hittills så har ju smörgåstårta legat högst på listan men nu tror jag att jag precis bytte… Jag får nog ta lite fler smörpopcorn nu för jag kommer inte att kunna komma åt nån marängswiss idag. FYYYY va orättvist… 🙁 Uuuääähähäääää! VILL HAA!!! ..Eh, jag enar, bäbisen vill ha…

  Svara
 • Åh, vad gott det såg ut! Jag hejade bland annat på Alcazar men jag är nöjd med dom som gick vidare både till andra chansen och finalen. Kom över en hemsida som har mjukisdresser i one piece och tänkte på dig och din sparkdräkt 🙂 Här är sidan: http://www.onepiece.no/

  Svara
 • MEN JAG DÖÖÖR!!! Jag MÅSTE nu inte bara ha marängswiss utan även den här http://www.onepiece.no/product_info.php?cPath=136&products_id=2420&osCsid=7b4bd1073593843635a69d0245cd391c

  Åh va mysiga de är!!!

  Svara
 • Då kunde jag glädja någon med länken i alla fall 🙂

  Svara
 • O ja Tvillingmamma! Jag är helt inne på den nu. Den var ju lite dyr men man ska väl spara och vänta på nåt gott ibland också 🙂 En sån randig blir det!

  Svara
 • Haha, ja 🙂 Dom ser så fruktansvärt mysiga ut!

  Svara
 • Såg gott ut detdär =) Röstade inte på Alcazar även om jag tycker dom är söta…gillar inte den typen av musik. Blev Darin som vann mitt hjärta denna lördag liksom Andreas förra veckan. Men det är ju tur vi tycker olika annars skulle det ju bli rätt tråkigt 😉 Kram

  Svara