Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:56 | februari 22, 2010

Rosiga kinder

Hej min vän. Måste gå och lägga mig nu för taxin hämtar mig 05.30 imorgon bitti. Usch, vill verkligen inte åka fast jag vet att det kommer bli kul när jag väl är i Göteborg. Miljonlotteriet Lyckohjulet har OS-uppehåll denna veckan men lova att titta nästa vecka för då har vi Kändisvecka med massor av roliga gäster. Idag gick vi och mötte killarna vid skolan. Båda är väldigt stolta när de får gå hem själva. Tror att killarna känner sig som ”fjortisar” som tydligen är det bästa och coolaste man kan vara för tillfället.

Rotade fram mina skidkläder för att överleva -22 grader (allt från Cross).

Rotade fram mina skidkläder för att överleva -22 grader (allt från Cross).

Livan låg väl inbäddad i sin varma åkpåse med mössa och filt. Blev nästan lite avundsjuk för det såg så mysigt ut.

Livan låg väl inbäddad i sin varma åkpåse med mössa och filt. Blev nästan lite avundsjuk för det såg så mysigt ut.

På vägen mot skolan mötte vi ett gäng coola "fjortisar" även om de bara var 6 och 8 år.

På vägen mot skolan mötte vi ett gäng coola "fjortisar" även om de bara var 6 och 8 år.

Fina William som hade så rosiga och mysiga kinder.

Fina William som hade så rosiga och mysiga kinder.

Nej nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Imorgon väntar en lång dag och sedan är det full fart fram till jag åker hem igen på torsdag. Längtar redan 🙁

Hoppas du får härliga dagar.

Stor kram.


11 kommentarer11 kommentarer om “Rosiga kinder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oavsett hur vackert det än ser ut ute nu så är jag så trött på vintern så jag inte vet vad!!! Idag fick jag gå i mörkret och kylan från thorildsplan till alvik där jag bor, visserligen bara 2 stationer men när man har molvärkar och fryser så man tror att man skall gå itu så är det ingen höjdare.
  Kram fina du!
  Fiffi
  http://princessbakelsen.blogspot.com

  Svara
 • Från Thorildsplan till Alvik är ingen lek i detta väder och i dessa minusgrader, lider med dig! 🙁

  Svara
 • Hej Hannah!
  Har precis läst artikeln om dig i Expressen. Visst är det härligt när man hittar rätt man?! Har gått igenom mycket o självförtroendet är inte det bästa, så ibland kan jag undra hur mannen kan älska mig. Men tänker jag då på allt som hänt – som inte haft med oss två att göra utan ”min del” av vår familj – under våra år tillsammans o att han fortfarande finns kvar, så inser jag att ha MÅSTE älska mig, för annars hade han dragit för flera år sen.. Men frågan kvarstår imellanåt..

  Hoppas du får bra dagar i Gbg o att tiden springer iväg, så du snart är hemma hos mannen din o barna igen.

  Stor kram

  Svara
 • Hannah, hoppas du får det bra i Gbg. Fast som du säger; det brukar det ju bli när du väl är där. Förstår att du har svårt att lämna din fina familj. Men det blir desto härligare när du kommer hem. 😀
  Såg dig också i Söndags-bilagan, jättefin artikel/intervju och superfina bilder. Som alltid.
  Lite konstigt att det känns som att man ’känner dig’ när man läser den dock…
  Har varit här sedan starten av bloggfamiljen, men inte kommenterat så mycket.

  Hur som helst; Hoppas att du sovit gott och att dagarna i underbara Götet blir bra! 🙂

  Kram!

  /O.

  Svara
 • Hej Hannah!

  Har ställt denna fråga ett par gånger, men har aldrig fått ett svar, men gör ett försök ännu en gång och hoppas verkligen att du svarar denna gång..
  Vore så tacksam om du svarade på dessa frågor är så nyfiken på denna produkt men har några frågor jag mer än gärna skulle vilja ha svar på känner mig så osäker på produkten..
  Jag hörde att du använt produkten Neu Lash för ögonfransarna dock undrar jag vad som händer när dem väl blivit för långa jag menar jag själv skulle inte kunna klippa mina fransar både på övre och nedre delen då de kanske blir snett? vad är ditt råd? Sen om man nu fått den önskad längd man velat är det bara att sluta med produkten? varar den längden eller går det bort efter ett tag?
  såg denna bild på hemsidan
  http://shop.textalk.se/shop/8177/8177-2047484-shopw-a9d221.jpg
  Blir ens ögonfransar så?? ser ju ut som spindlarnas fötter ne, men ser ju inte så snyggt ut då alla fransar är utspridda blir det såhär?
  Skulle uppskattas enormt om du svarade Hannah! Skulle vara till stor hjälp!
  Må gott!

  Svara
 • God morgon Lauren, hoppas allt är väl! Jag såg din fråga gör längesedan och gav ett långt svar i ett inlägg. Ska hitta det och länka dit till dig 🙂 Återkommer med det ikväll. Är på Arlanda nu och ska flyga till Gbg och jobba.

  Ha en fin dag.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej igen Lauren, nu var jag snabb 😉 Sök efter inlägget ”arga tårar blev glädje” uppe i sökfältet till höger. Där hittar du svaret jag skrev till dig ang fransmedlet.

  Kram

  Svara
 • Hej finaste Hannah.Så underbart där ser ut i Sigtuna.Jag har aldrig varit där,får kanske göra en visit i sommar.Idag är ingen bra dag,ont i halsen ont i huvudet känner mig allmänt kass.Hoppas du får ett par bra dagar i Göteborg.Kärleksfulla hälsningar till dig från mig,kram.

  Svara
 • Det var söta ”fjortisar” det 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!

  man kan nästan se på Williams kinder hur kallt det är 🙂

  Det är väldigt fint där uppe hos er.

  Kram
  Lommo

  Svara
 • Hej Hannah!
  Nu har jag också blivit medlem här i bloggfamiljen 🙂
  Ja jag saknade er igår kl 19, men nu vet jag varför jag inte såg er i rutan 🙂
  Vilka fina foton på en kall dag igår..NU vill jag har vår!!
  Kramar

  Svara