Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | februari 22, 2010

Stulen profil på Facebook.

Då var det än en gång en stackars person som lagt upp en falsk Facebook-profil i mitt namn. Såg att det var flera stycken som lagt till ”mig” som sin vän och när jag började skicka meddelande till alla så kom det upp att jag blivit blockerad att skicka meddelanden för att det var spam. Konstigt! Så nu sitter man här och kan inte ens varna dessa på Facebook. Givetvis har jag anmält personen så förhoppningsvis är den snart borta. Så om du vill bli min vän på Facebook så tänk på att inte använda er av profilen med en bild på mig och Liv. Personen i fråga är definitivt en bloggläsare eftersom denna har tagit sig tiden att ladda upp nästan 150 av mina bilder från bloggen på Facebook. Då kan man inte ha ett roligt liv om man lägger ner sådan oerhörd tid på att först ladda ner alla bilder från bloggen och sedan ladda upp de på Facebook.

Den översta är den riktiga och den på mig och Liv är den falska!

Den översta är den riktiga och den på mig och Liv är den falska!

Nåja, än är inte den sista idioten född…

Däremot har vi nu startat upp en Facebook-profil för Bloggfamiljen.se så snälla anmäl er till vänner på denna.Vi kommer ha tävlingar och mycket annat kul på den sidan.

Stor kram.


18 kommentarer18 kommentarer om “Stulen profil på Facebook.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch va tråkigt för dig! Jag förstår inte varför att man använder någon annans bilder & leker ett låtsasliv..orka???

  Som tur är jag vän med dig på den rätta profilen 🙂

  Kram, hoppas sidan försvinner fort!
  /Lommo

  Svara
 • men oj vad personen måste ha mycket fritid! Det måste ha tagit bra länge och fixa med hela 150 bilder!!
  Hoppas att ni får en bra dag trots allt! kram

  Svara
 • Ibland förstår jag verkligen inte vad det är med folk?! Hoppas profilen försvinner snart! Idag njuter vi av solen :D.*

  Svara
 • Hur orkar man hålla på med sånt trams. Har den personen som gjort det så mkt tid över i sitt liv så får han/hon gärna komma hem till mig o skotta istället ;O)
  kramkram

  Svara
 • Sorgligt att en del människor inte har bättre saker för sig. Men men man kan inte annat än hoppas att denna vilsna människa kommer till insikt och förstår att det är ett sjukt beteende. Alla människor är fina på sitt vis, gäller bara att faktiskt inse det.
  Kram kram

  Svara
 • fan va jag hatar sånna människor. inget liv har dom.
  tur att jag redan addat din riktiga.

  puss å kram<3

  Svara
 • Men gud vilka människor det finns. Sanslöst.

  Hittar inte eran grupp ”bloggfamiljen” på facebook? Kanske bara är knas på deras sida, det vore ju inte första gången. Får prova lite senare.

  Svara
 • Alltså.. personen i fråga måste ju vara utvecklingstörd på något sätt! I ärlighetens namn så tycker jag mest att det är skit med facebook. Har ganska nyligen gått ur det. Det ger mig noll. Lite negativ här .. ha ha.. =)

  Svara
 • Fyyyy…vilka människor det finns att dom bara orkar hålla på med sånt!!! lade till både dig (din riktiga profil) å bloggfamiljen
  Ofelily för mig gick det inte heller först men man måste skriva bloggfamiljen.se då går det =)
  Ha en bra dag alla å klä på er =) Kram

  Svara
 • Men vad bra för då ska jag ta rätt…

  Svara
 • Hej igen,
  har nu skickat en anmälan till FB, hoppas att dom tar bort den falska profilen …Hoppas att det hjälper dig.
  Kram M

  Svara
 • Personen kan få komma till mig oxå o skotta snö o göra något än o sitta o ladda ner bilder för det står här på bloggen att man inte får lov o ta bilderna utan o fråga först. Jag har frågat Peter om jag fick lov o ta en bild på liv o fick klartecken annars så hade jag aldrig gjort det…
  Behöver en som skottar snö för sonen skadade sig idag när han skottade så han får inte lov o göra det o nu väntar vi ju mer snö i natt o imorgon o till helgen i skåne..

  Svara
 • Fy, vad hemskt!

  Har följt din blogg ett bra tag nu och äntligen har jag skaffat mig inloggning för att kunna lämna små avtryck inne hos dig.Fina barn ni har och lilla Liv hon är ju bara för söt…

  KRAM!

  Svara
 • Men vilka människor det finns. Den personen måste ju ha ett väldigt händelselöst liv om hon/han har tid att sitta och leka ett låtsasliv. Hoppas det går att radera den profilen! Kramkram

  Svara
 • USch, fy & blä!!! Men jag har iaf dig som vän(översta bilden) på den rikitga profilen! Ska logga in och anmäla mig på bloggfamiljen också! Kram

  Svara
 • Herregud vilka människor det finns.. Den som gör så kan ju inte ha mycket för sig alls.. jätte tråkigt är det iallafall.. men bra att du anmält personen nu finns den nog inte kvar så länge.

  Jag loggade in på facebook nyss o blev ett fan av bloggfamiljen.. och la till dig:)

  Jag har följt din blogg ett tag nu men registrerade mig för ungefär en två veckor sedan.. Du har en superbra blogg och verkar vara så go och snäll som person.. och med en massa humor också:-))

  Ha en underbar kväll med din fina familj.. Kram Sofia

  Svara
 • Hej fina Hannah! Äntligen har jag fått mig till att bli medlem här, fattar inte varför jag inte gjort det tidigare. Har läst din blogg från start på mama:-) Blev också ett fan av bloggfamiljen på fejjan! Hoppas detta sprider sig ordentligt, så fler upptäcker denna braiga sida:-) Kram kram

  Svara
 • Hej. Min syster har också en blogg någon har väl inget liv och har skapat falska profiler av nästan hela våran familj. min syster har anmält då hennes falska profil togs bort men den gjordes en ny efter ett par timmar . Fårstår dig till 100%,detta är inte roligt. vad gör man?

  Svara