Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:34 | februari 23, 2010

Gratis förhandsvisning av R.E.A!

Hej fina vän. Nu har vi fem minuters paus. Inte mycket slappande här. Vill bara påminna dig om att Bloggfamiljen, tillsammans med Hamburger Börs, erbjuder dig som läsare att gå på en exklusiv förhandsvisning av showen R.E.A på Hamburger Börs i Stockholm. Givetvis får du ta med dig dina vänner också. I “nya” R.E.A bjuder Ola Forssmed, Sussie Eriksson, Anders Lundin och Charlott Strandberg på en show med sång, dans, humor och galna shownummer i ny förpackning. Såg R.E.A förra året och den är verkligen super kul! Du kan boka biljetter till någon av förhandsvisningarna den 1/3, 2/3 sant 3/3. Vi bjuder på showbiljetten men det man äter eller dricker får man betala själv. Observera att erbjudandet gäller enbart på matplatser och det är först till kvarn som gäller! Så istället för att bara gå ut och äta på en restaurang så kan du ta med dig din käraste eller en vän och få en härlig show på köpet. Om du KLICKAR HÄR kommer du till formuläret där du beställer dina biljetter.


skarmavbild-2010-02-22-kl-2226522
Hoppas du får en trevlig kväll!

2 kommentarer2 kommentarer om “Gratis förhandsvisning av R.E.A!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Anmälde mig redan igår kväll, ska bli så himla kul! Tack snälla! 🙂

    Svara
  • Hej Hannah! Jag läser din blogg nästan varje dag och blir alltid så glad av dina inlägg. Du sprider verkligen positiv energi!
    Nästa vecka ska jag ta med mig en god vän och se REA. Det ska bli superkul, Tusen Tack!!

    Svara