Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:27 | februari 24, 2010

En ny dag

Kära vän. Hur mår du idag? Jag var uppe med tuppen och sitter redan klar i studion för nya inspelningar denna nya härliga dag.

Varje morgon ser det ut så här i logen. Med min karaktär blir det lite jobbigt 🙂

Vilken skål tror du att jag valde?

Vilken skål tror du att jag valde?

 Här kommer lite  bilder från gårdagen. Jag är så oerhört oteknisk så jag lyckades inte hämta filerna med Lizettes bilder. Så du får hålla till godo med mina suddiga 🙁 Så snygga kläder. Vill ha allt!

När tekniken inte funkar står jag och kamerakillen Lillemo och pratar om allt mellan himmel och jord tills vi får sätta igång igen.

När tekniken inte funkar står jag och kamerakillen Lillemo och pratar om allt mellan himmel och jord tills vi får sätta igång igen.

Lizette! Min räddare varje morgon.

Lizette! Min räddare varje morgon.

By Malene Birger och jag.

Suddiga kläder från By Malene Birger, Patrizia pepe och jag.

Världens bästa Malin. Hon fixar verkligen allt till alla i hela produktionen.

Världens bästa Malin. Hon fixar verkligen allt till alla i hela produktionen.

Hej igen!

Hej igen!

Johanna sminkar Hans.

Johanna sminkar Hans.

Tror att Fredrik också vill bli sminkad. Han gillade i alla fall mitt diadem.

Tror att Fredrik också vill bli sminkad. Han gillade i alla fall mitt diadem.

Ta daa. En båt kan man vinna med lite tur.

Ta daa. En båt kan man vinna om man har lite tur.

Koncentrerade.

Koncentrerade.

Patrizia Pepe hade jag på mig till i programmet för dagen.

Patrizia Pepe hade jag på mig i sista programmet för dagen.

När vi är klara ikväll så ska alla vi tjejer gå ut och äta tillsammans. Känner att det kan bli en fnittrig kväll 🙂

Vi hörs lite senare. Var rädd om dig!

All kärlek.


20 kommentarer20 kommentarer om “En ny dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon Hannah! Vilket härligt jobb du verkar ha! På mitt får vi inte ens kaffet gratis, hade frukt korg en gång i veckan men den tog de bort när lågkonjukturen slog till:-(
  Nä va jag gnäller….men det är nog för att jag är så förbaskat trött på all snö och på att det är -15 grader hela tiden…behöver tina upp!! Ha en bra dag iallafall jag ska göra mitt bästa för att få en jag också 🙂

  Svara
 • Otroligt fina kläder!!! vill ha:-)

  Svara
 • Hej fina.Jag gissar på att du valde frukten,ha,ha eller har jag fel?Så vackra bilder på dig igen,man blir ju helt mållös.Stor bamsekram till vackra Hannah.

  Svara
 • Vilka fina kläder! Du passar otroligt bra i allt.
  Jag skulle verkligen behöva en Lizette varje morgon 🙂
  Ha en riktigt bra dag!
  Kram Jessica

  Svara
 • ”Frukt är godis” är ren och förbannad myt:)
  jag började morgonen med prinsesstårta…

  Vill oxå ha By Malene Birger´s kläder!
  ha en fin dag

  Svara
 • Skulle oxå vilja ha någon som fixade till mig idag, ser riktigt trött o sliten ut. Kanske inte så konstigt med tanke på sömnbristen de senaste nätterna. Lillen är så hostig när han ligger ner o i natt var det värre än någonsin. Han hostade så att han kräktes o hade feber=( Stackars lilla pyret… Så det kanske inte gör så mycket med påsarna under ögonen, det blir nog till att sitta hemma o bara pyssla om lillen idag.
  Hoppas du får en riktigt trevlig kväll på stan!!

  Svara
 • Du är alltid så fräsch 🙂

  Jättefina kläder ( koftan i puder rosa & topen till) vill ha!!

  Önskar dig en fortsatt trevlig dag,
  Kram Lommo

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för modevisningen. Jättesnygga plagg! Misstänker att du valde engelsk konfekt till frukost…själv hade jag mått jätteilla om jag ätit det. Hoppas du får en härlig arbetsdag och en fnissig kväll med god mat på något mysigt ställe här i Götet. Kraaaaam!

  Svara
 • Fick faktiskt på Lyckohjulet på tv för första gången och skrattade högt åt när du sa: T som i Taliban! 😀 Ni verkar ha så roligt på jobbet, du och Hans verkar ha samma humor och det smittar av sig, Kram!

  Svara
 • Känner du aldrig för att bara veva bort sminkborsten och fönen på morgonen och är trött??

  Svara
 • Hej
  Kastar in en fråga utan att säga något annat, jag undrar om du har haft missfall?

  Fick precis beskedet igår att jag har fått ett missfall, barnet hade inget hjärtljud! Känner mig ensam och vill veta om det är någon annan eller du som har råkat ut för samma sak.

  Tack för en bra och inspirerande blogg…

  Svara
 • Hej Karolina!Förstrår att du har det jobbigt! Jag har upplevt två missfall, ett när jag var 23 år samt ett missfall för snart två år sedan!
  Första missfallet var jag i v 14 och magen hade blivit hård och en morgon vaknade jag av magsmärtor och blödning, när vi kom in till sjukhuset fanns det inget att göra, jag sövdes och skrapades. Var förtvivlat ledsen efteråt och kände sådan tomhet. När man får missfall beror det ju på att något gått snett så kroppen stöter ifrån. Mitt andra missfall fick jag i vecka 9,men fick gå i 3 veckor och vänta på att kroppen själv skulle stöta ut fostret, nu för tiden söver de inte för att hjälpa till, utan jag var själv hemma när det kom ut.
  Har man inte varit med om missfall tidigare och befinner sig ensam hemma så kan det bli en rejäl chockupplevelse. Låt tårarna trilla, det är en sorg och förlust. Bakom molnen skiner solen!

  Varma kramar Helena

  Svara
 • Tack för att du skrev, det värmde! Igår var jag inne på sjukhuset och det var en fruktansvärd dag. Nu ska jag bearbeta förlusten och försöka ta nya tag med hjälp av min underbara familj. Tack återigen….
  Stor kram

  Svara
 • Jag har ungefär samma problem som du. Bor på Scandic hotell i Stockholm eftersom jag är på kurs i några dagar. Deras konferensbufféer är helt otroliga, fika med creme brulée, morotskakor, plättar, våfflor och pannacotta. Visst finns det frukt, men det blir tyvärr endast ett komplement till kakorna. Jag har förfärligt dålig karaktär… ;)!

  Jag tycker att din barnvagn till Liv är så fin. Funderar på en som är rätt liknande. Den har även den små ledbara hjul i fram. Jag tycker att det känns som att jag knappt kan rubba vagnarna med stora hjul. Har du upplevt några nackdelar med små hjul i fram? KRAM

  Svara
 • när kommer det fler film klipp?;)

  Svara
 • hej hannah. måste bara tack för en otroligt bra blogg. följer den dagligen,ibland flera gånger om dagen. din och matplatsens sida är underbara.
  otroligt fina kläder du får ha under inspelningarna.avensjuk. själv är man en trött mamma som känns som att man traska runt i ”fula kläder” om dagarna. nej usch vad jag gnäller nu då. vill bara tack för en underbarblogg och jag tycker att du verkar vara en underbar person 😀

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Alltid så himla fina kläder…..vill ha:-)
  Både godisskålen och fruktskålen såg ju smaskens ut, men jag känner jag mig själv rätt så hade även jag valt godisskålen……för det var väl den du högg in i:-)
  Ha en fortsatt bra kväll!!!!
  Puss och kram hela dan:-)/Lisa

  Svara
 • Du är så fin Hannah! Hoppas ni har en kul kväll! Sov så gott!

  kramis

  Svara
 • Du är vansinnigt vacker jämt! Kanske skulle du ha en tävling här där man kunde vinna att bli proffs-sminkad och få lite råd 🙂

  Svara
 • för cirka två veckor sedan hade du på dig en tunika med en stor glittrig fjäril på ena halvan av framsidan, från vilken affär kom den?

  kram, gillar lyckohjulet.

  Svara