Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:38 | februari 25, 2010

Vinterlandskap, semester och Ulla…

Nu min vän har jag satt mig skönt tillrätta i en fåtölj i vardagsrummet. Liv har precis somnat och ligger och sussar bredvid mig i en hög av täcken och kuddar. Jag kom med tåget från Göteborg och var framme här i Båstad strax efter 18. Det var så härligt att mötas av Livans glada leende med hennes gulliga glugg 🙂 Pojkarna är kvar i Stockholm för det är pappa-helg. Både William och Mio är hemma hos Mios pappa. Saknar dem så mycket men vi kan prata i telefon så vår saknad inte blir fullt så jobbig.

cimg4357
Istapparna hänger från hustaket och jag njuter av detta vackra vinterlandskap som jag befinner mig i. Är jag den enda som älskar snön och inte tycker det är pest med denna långa vackra vinter? Kan inte minnas att vi haft en så här fin vinter utan slask på många år.

Istapparna hänger från hustaket och jag njuter av detta vackra vinterlandskap som jag befinner mig i. Är jag den enda som älskar snön och inte tycker det är pest med denna långa vackra vinter? Kan inte minnas att vi haft en så här fin vinter utan slask på många år.

Jag har haft en intensiv men fantastisk vecka. Jag verkligen älskar mitt jobb. Hinner tyvärr inte skriva så mycket bara och det tycker jag är tråkigt. Nu har jag dock semester i en vecka så då ska jag uppdatera ofta. Här kommer bilder från veckan. 

i15
Patrizia Pepe-tunika och Whyred-byxor.

Patrizia Pepe-tunika och Whyred-byxor.

Honky Dory-tunika, Mockabälte från Malene Birger. Gillade mina flätor så mycket. Hans retade mig för Heidi från Alperna men jag tycker att jag var mer Julia Tymosjenko i mina Margaretaflätor.

Honky Dory-tunika, Mockabälte från Malene Birger. Gillade mina flätor så mycket. Hans retade mig för Heidi från Alperna men jag tycker att jag var mer Julia Tymosjenko i mina Margaretaflätor.

Strike a pose. Det är lite bluesteel över Hans.

Strike a pose. Det är lite bluesteel över Hans.

Igår gick många av oss från produktionen ut och åt middag. Jag åt och åt och åt och….. 

Trevligt i kubik var det i alla fall trots att jag fick köras i en skottkärra tillbaka hotellet pga all mat 🙂

i62
Innan jag började mitt revbensfrosseri.

Innan jag började mitt revbensfrosseri.

Efter.

Efter. (Läste precis Victorias blogg, Matplatsen och skrattade åt skillnaden på revbensbilder. Hennes var lite smakfullare)

Trots en hel ko fick jag ner efterrätt. Brownie med vaniljglass.

Trots en hel ko fick jag ner efterrätt. Brownie med vaniljglass.

Johanna, Elisabeth och Sanna.

Johanna, Elisabeth och Sanna.

Mina flätor for all världens väg. Här med Johanna, Lizette och Malin. Vi är ett stort gäng tjejer och alla är underbara.

Mina flätor for all världens väg. Här med Johanna, Lizette och Malin. Vi är ett stort gäng tjejer och alla är underbara.

Hans får såklart ockå vara med på ett hörn. Här blir han utklassad av Johannas flickvän i armbrytning. Ha ha ha!

Hans får såklart ockå vara med på ett hörn. Här blir han utklassad av Johannas flickvän i armbrytning. Ha ha ha!

Idag fick jag bära en vacker klänning och våfflat hår á la 80-tal. vi spelade in Lördagsprogrammen idag och då var det just 80-talet som var i fokus.

Idag fick jag bära en vacker klänning och våfflat hår á la 80-tal. Vi spelade in Lördagsprogrammen idag och då var det just 80-talet som var i fokus.

i141
Klänning från D&G. Alla lyxiga plagg kommer från NK Designers.

Klänning från D&G. Alla lyxiga plagg kommer från NK Designers.

Lika som bär. Twisted Sisters Dee Snyder och jag.

Lika som bär. Twisted Sisters Dee Snyder och jag.

Malena Ivarsson gästade oss i ett av lördagsprogrammen.

Malena Ivarsson gästade oss i ett av lördagsprogrammen.

Tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig nu. Är helt slut.

På lördag ska vi på Melodifestival-genrepet i Malmö med några från ”familjen”. Ska bli jättekul. Och håll i dig, på måndag ska jag låna Mariannes bil och köra till Ullared. Jag försöker hålla mina känslor i schack, men jag känner att jag håller på att bubbla över av längtan 🙂

God natt. Tack för att Du finns.

Varma kramar.


23 kommentarer23 kommentarer om “Vinterlandskap, semester och Ulla…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! vad mysigt att varva ner i Båstad! Vintern nu är såå vacker, men tungt med skottning! Vilken trevlig kväll ni verkar haft igår! Kul att du ska uppleva ullared, du lär springa runt som en tok och bli 4000 kr fattigare……kramis

  Svara
 • God kväll underbara Hannah.Härligt att vara i Skåne eller hur?Ullared på Måndag,låter spännande.Får vi väl se vad du tycker om det?Jag har faktiskt aldrig varit där,vilket dom flesta tycker är mycket konstigt.Jättefina bilder på dig ,snygga kläder.Ha en fantastisk helg i fina Båstad.Kram och Godnatt.

  Svara
 • Åh jag sa tidigare i kväll till min sambo att det hade varit skoj att åka till Ullared, bo i en stuga där och åka skidor i backen bredvid. Allt för att locka honom, men det gick inte haha.
  De har ju så mkt fint nu också och inga köer. Måste dit snart.
  Ses på lördag! Ska bli spännande, är lite nervös faktiskt…

  Kram!

  Svara
 • Jag längtar tills på lördag när vi skall träffas o även er andra som skall dit.
  Jag skall till Ullared den 30 mars tillsammans med min dotter o mina föräldrar vi skall åka bussresa dit denna gången annars så kör vi själv. Hannah du får ha stora börsen med dig eftersom där finns jätte mycket o handla till barn. Dom har en bloggsida där dom visar nyheter som har kommit in.

  Här har det börjat o regna nu o är plusgrader.
  Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Kan tänka mig att det var härligt att komma ner till Skåne och din familj….mysigt!
  Du ser ut att ha haft en underbar vecka på jobbet….som alltid så himla fina kläder!!
  Alltså, Ullared är bara toppen….nu blev jag avundsjuk:-) Det är sjukt roligt att gå på Ullared, helt klart ett måste. Du kommer att bli beroende:-)
  Skall bli superkul att ses på lördag!!!
  Puss och kram hela dan:-)/Lisa

  Svara
 • Ullared e toppen!
  Är där minst 2 ggr om året!!
  Så roligt, men det går alltid några ”lappar”!
  Ses på Lördag!! Ska bli skoj att få andas lite schlager!
  Å träffa er såklart!

  Svara
 • Nej Hannah, du är inte ensam om att älska den långa vackra vinter. I love it! Alternativet är ju inte grönt gräs där under snön utan gråtrist mark. Snön ger ett ljus under detta mörka vinterhalvår och det gillar jag! Ha det myspysigt i Båstad och när det gäller Ullared…no comments 😉

  Svara
 • långa vackra vinterN skulle det förstås vara.

  Svara
 • åh kan inte jag få följa med dig dit,jag har aldrig varit därxD

  Svara
 • jag gillar att läsa din blogg hannah.
  du är nästan som en slags storasyster, som bryr sig(även fast man aldrig träffat dig) en sån som man kan skriva av sig till.
  och det känns skönt ska du veta

  tack<3

  Svara
 • Hej Hannah!
  Förmodligen så ska jag till Ullared på lördag!
  Skulle man inte kunna träffa dig och gå några varv där inne? 🙂
  Massor av kramar!

  Svara
 • måndag menar jag! 🙂

  Svara
 • Uunderbara bilder Hannah! Du är så vacker! Och ni verkar ha det toppen på jobbet!

  Ta det lugnt på Ullared nu så inte Peter svimmar 😉

  KRAM!

  /O.

  Svara
 • Åhhh…jag vill oxså till Ullared =) Du måste skriva å berätta vad du köpte och om det är värt att åka dit nu! Jag var där för 5-6år sedan. Min man blev mer tokig än mig Usch vi handlade för närmare 10000:- hade ångest efteråt, men jag hade köpt alla julklappar å alla födelsedagspresenter. Kläder mest till barnen och inredning och prylar. Min man köpte allt sånt där bra å ha i garaget grejer!!! Lycka till!!! Kram ps.snyggt med våfflor ler snacka om nostalgi ska damma av min gamla babyliss tror jag *hahaha*

  Svara
 • Gekås har ändrats mycket på dom åren du inte har varit där o dom bygger ut det ännu mer nu som en del skall vara klart i sommar o en del senare i höst. Där skall bli riktigt matställe inne i butiken o där skall bli frisörsalong oxå o ännu mer varor o shoppa. Ja det går en del pengar men som jag har lärt mig man får rätta matsäck eftermun när man är på Gekås. Skoboden skall oxå passa på o gå in o shoppa skor man kan tjäna några hundralappar där oxå.
  Ha en skön helg..

  Svara
 • Håller med dig, det är väl underbart med all snö. Alla tjatar om att dom är så trötta på all snö, men man har väl det hellre så här istället för en massa regn och slask som det verkar bli nu (usch). Vi åker skidor om två veckor, längtar sååå himla mycket……

  Ha en underbart skön helg, va rädd om dig.

  Kram Anna-Lena

  Svara
 • Ullared är roligt! Vi har inte alls långt dit så vi kan åka lite närsom, men det blir oftast när vi åker till Falkenberg på semester.
  Hoppas att du hittar mycket, och det tvivlar jag inte på!
  Passa på att köp BRIO leksaker om du behöver det, för där säljs dom för halva priset ca. Ska nog köpa nåt roligt från BRIO när våran fis snart fyller 1 år 🙂
  Trevlig helg på dig vacker!
  Kram

  Svara
 • Jag älskar snön jag med, det är sååå vackert!! och framförallt slipper vi ser vår tomt som bara är en leråker eftersom vi ingte hann lägga gräsmatta i somras. Så ingen är gladare för snön än jag 🙂

  Fler som gillar rivbenspjäll 🙂 Dina lär ju varit minst lika goda om alla slank ner, imponerande!! 😉

  Kram Victoria (matplatsen)

  Svara
 • oj inte lätt att stava med vild 2 åring i knät ser jag, hoppas du kan tyda det kryptiska språket ändå 🙂

  Svara
 • Jag håller med om snön!!! Jag ÄLSKAR denna vinter! Har njutit varje dag även om man drar barnvagn…!
  Kul med Ullared, har ännu inte varit där… Till sommaren blir det nog en tripp dit 😉
  Trevlig helg!

  Svara
 • Vad kul med Ullared, en måndag kan vara en bra dag att åka dit men det kan också vara för nära lön, hoppas det inte är för mycket folk och mycket kö. Ha det så kul.

  Svara
 • jag tycker också att vintern är underbar! och jag känner mig ensam precis som du. idag kom slasket och det känna för jävligt faktiskt. :/

  Svara
 • Äälskar snön! Bästa vintern på länge.
  Skönt att höra att det finns fler som tycker så, man hör mest gnäll annars.

  Svara