Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:28 | mars 1, 2010

Sent, senare, senast

Hej min fina vän. Nu är vi hemma! Skulle varit hemma för flera timmar sedan och dessutom ligga och nosa på mina pojkar. Nu är jag bara trött, sur och inga pojkar hann jag hämta 🙁

Flyget hem var först lite försenat men blev desvärre ännu mer försenat. Hade förbokat en taxi som skulle hämta oss på Arlanda. Hade bett om en stor bil som hade plats för väskor och barnvagn plus att den var tvungen att ha barnstol. Inga problem alls sa de i växeln på Taxi 020. Ringde även och berättade att flyget var försenat men det var ingen fara för de hade full koll på det!

Väl på Arlanda väntad ingen taxi. En halvtimme senare fick vi äntligen tag i en annan taxi med plats för allt och den hade bilbarnstol, men det var ett annat bolag. Resan blev betydligt dyrare men vi kom i alla fall hem. Ringde Taxi 020 utan att få varken ett bra svar eller hjälp. Riktigt skitbolag, ska aldrig åka med dem igen! Det finns en anledning till att man förbokar, särskilt när man har en liten bebis och bara vill hem.

Marianne vinkade av oss vid flyget. Hon hade svårt att slita sig från sitt lilla barnbarn.

Marianne vinkade av oss vid flyget. Hon hade svårt att slita sig från sitt lilla barnbarn.

Liv var den tappraste och gladaste av oss.

Liv var den tappraste och gladaste av oss.

hem3
Liv somnade så fort taxin började rulla.

Liv somnade så fort taxin började rulla.

Vi fick trots förseningar en trevlig flygresa hem. Träffade härliga Lou Rosslings (du missar inte hennes krönikor här varje tisdag, va?!) dotter och vår vän Mia, som även var toastmaster på mitt och Peters bröllop. Hon är så fin.

Nåväl, nu ligger Liv i sin säng och jag är på god väg att ramla ihop i min också.

God natt.

Varma kramar

/Din trogna vän


7 kommentarer7 kommentarer om “Sent, senare, senast”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Rirktigt irriterande 🙁
  Skönt att ni kom hem hela och jag hoppas ni fått sova gott i natt iallafall…

  Kram Cissi
  http://cissileandersson.blogg.se

  Svara
 • Hej finaste.Vilken otur ni haft.Men lilla goa Livan hon bara hänger med.Jag förstår Farmor Marianne att hon kommer sakna henne.Hoppas att er dag blir bättre idag,der blir den ju.KILLARNA kommer ju hem.Ha en riktigt underbar Tisadag.Stor kram och krya på dig.

  Svara
 • Du får krya på dig nu Hannah så du kan umgås mycket med killarna när dom kommer hem idag o har sportlov. Liv hon är så jätte söt o god o alltid glad.Ha nu en riktig bra tisdag. Tack ännu för en jätte trevlig lördag…

  Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Vad skönt att ni kom hem till sist trots förseningar. Hoppas förkylningen är bättre.
  En bamsekram till dig.

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Förstår dig till fullo att du inte kommer att åka med det taxibolaget igen…..det hade inte jag heller gjort!!! Skönt i alla fall att ni efter mycket om och men kom hem. Kan tänka mig att ni somnade på studs:-)
  Hoppas förkylningen är bättre!!
  Nu skall jag snart iväg till jobbet….se vad som händer idag:-)
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Nästa gång ni är Båstad tycker jag att ni ska ta en sväng till lilla Laholm. Där finns ett sött LITET cafe som heter Dreamcakes coffehouse, tror att du skulle tycka om det. Det är dessutom super mysigt till vår & sommar med en liten uteservering.

  Svara
 • varför lägger du inte in så mkt bilder på dig och peter?,vill han inte vara med på kort?

  Svara