Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:25 | mars 2, 2010

Insnöade

Hej min vän. Äntligen är jag på väg för att hämta pojkarna inne i stan. Var tvungen att städa hemma innan och Peter skottade för glatta livet. Vi var helt insnöade. Bilen syntes knappt och för att inte tala om vår gångväg upp till huset. Snön nådde oss till knäna när vi pulsade fram igår kväll.

Har du något roligt tips på vad vi kan hitta på under sportlovet? Har ingen fantasi 🙂


15 kommentarer15 kommentarer om “Insnöade”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken tur att ni kom in i huset o där inte hade blivit inbrott. Annars så märker ju tjuvar rätt fort om nån inte är hemma pga där är oskottat.
  På sportlovet kan ni ju alltid bowla, jag kan ju ge ut lite tips eftersom jag var SÅ bra sist. Annars kolla här: http://www.sigtuna.se/templates/NewsPage____55134.aspx
  Kramkram

  Svara
 • Vi ber våra grannar skotta lite om vi inte är hemma för det skall se ut som vi har gått fram o tillbaka bara för att inte få inbrott. Men om det har snöat så ser man ju ifall man har haft inbrott så märkte min dotter det fullt med fotavtryck. Bowla var ju något som dragonfly var duktig på i lördags. Gå o bada på någon mysig simhall.
  Här i skåne skinner solen så man får riktiga vårkänslor igen.

  Svara
 • Hej fina.Gå på Bio,teater,bada,lekland,bowla,åka skridsko,skidor,det var lite vad jag kunde komma på för tillfället.Kram.

  Svara
 • Vad snygg du är på bilden som du har lagt ut idag! Mössan vill jag bara ha – vart köpte du den? Jag har tips som min barn älskar när det är snö o ni verkar ha en del. Skotta sig en grotta, eller en fikaplats (kan vara allt från soffa, bord, stolar) – när man är klar så tar man o njutar av sitt nya ställe med en kopp varmchoklad m vispgrädde o något gott till 🙂

  Svara
 • Hej söta trogna vän 🙂

  Gud va mycket snö ni har!! Eftersom jag jobbar med kultur så föreslår jag ett besök på Kulturhuset i stockholm, där händer mycket kul.
  läs nedan:
  Sportlovskul: Filmverkstad
  27 februari 2010 – 7 mars 2010

  Bli filmstjärna på sportlovet! Gillar du film och drömmer om att få göra egen film? Är du 6-16 år så har du chansen att prova på att göra film på sportlovet. Under en halvdag får du hjälp av professionella filmpedagoger att göra film

  Kram Lommo

  Svara
 • Det är helt otroligt mycket med snö!
  Lite trött på det nu, så det får bli lite inneaktiviteter denna vecka för vår del.
  På fredag har Järfälla ishall discoskridskoåkning. Vet inte vilken tid, men det är ju lätt att kolla upp. Det kan nog vara kul för liten som stor. 😉
  Ha en underbar sportlovsvecka med din familj

  kram

  Caroline & grabbarna

  Svara
 • Junibacken kanske… 🙂 Men där är väl säkert sjukt mkt folk nu när det är lov.

  Svara
 • Har kollat upp tiderna nu!
  Mellan Kl. 10.00-13.30 på fredag är det
  disco-skridskoåkning i Järfälla ishall.

  Svara
 • En rolig sida med målarbilder som man kan skriva ut och färglägga hittar du om du googlar på coloring pages..då får du upp en sida med massa bilder som ni kan skriva ut.
  Gå ut och grilla korv, pyssla, baka, inomhus picknick..finns massor man kan göra!
  Ha ett trevligt lov!
  KRAM
  Birgitta Regander, Hörby Skåne
  Bio är ju alltid kul och kanske ngt lekland:)

  Svara
 • Hej Hannah! hoppas du mår lite bättre! Vet hur det känns att ha snö upp till låren om man råkat vara borta några timmar…dagar! Har skottat så det känns i ryggen..Nu vill jag ha vår. Idag har so´len lyst här i Jönköping och fåglarna kvittrat, mysigt. Skönt att ni kom hem till slut. Ett sådant taxibolag anlitar man ju inte igen. Önskar er ett mysigt sportlov!
  Nu ska jag iväg och träffa mina härliga väninnor, lär bli mycket skratt!

  kram

  Svara
 • Hej Hannah =)

  Jag är 19 år, så lite ”närmare barn” är jag än många andra här kanske…(inget ont om de andras förslag!) det jag tyckte var absolut roligast när jag var ”mindre” var att åka på någon utflykt med matsäck, kanske ut i skogen eller varför inte på nån fin liten kulle någonstans. Bullar & Oboy är den bästa matsäcken, men det ska helst även vara färdiggjorda smörgåsar med något riktigt gott pålägg på.

  Något annat jag tyckte mycket om var att åka till IKEA och äta mat, det är en sådan där mysgrej som gjort att jag känt mig så harmonisk och glad! Extra kul om man får välja nåt litet gosedjur/pryl!

  En tredje aktivitet kan vara att testa på någon ny sport, kanske åka hela gänget och spela badminton? eller golf om ni har en golfhall i närheten? (Jag spelar golf, tävlar även en hel del, det är det roligaste som finns! 🙂

  Hoppas du/ni gillar något av mina förslag!
  Ha en fin sportlovsvecka!
  KRAM /Sara i Örebro

  Svara
 • Underbar bild på Liv, vilken prinsessa hon är!

  Svara
 • Hannah, jag är också väldigt intresserad av att köpa en sådan mössa som du har!!! Har letat efter något liknande. Skulle glädja mig så otroligt mycket om du gav mig någon adress eller så till den som gör de underbara mössorna 🙂 Jag vill ha en rosa! och en brun, och en grå, och en blå, och en vit… ! haha! Kram!

  Svara
 • Hej!
  Lite tips på sportlovs-göra…vi ska åka till Kolmorden i morgon där dom har lite sportlovs extra och har reducerat priserna till en kanon nivå.För 195:- vuxen och 145:- (barn under 3 gratis) per barn får man b.la delfinshow,kamelridning och lunch…kolla här får du se.www.kolmarden.se

  Svara
 • Hej Hannah,

  Erat hus… är det arkitektritat eller ett modulhus? 🙂 Kram

  Svara