Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:20 | mars 2, 2010

Snöänglar

Hej vacker. Åh, nu är jag lycklig. Hela familjen är samlad och alla är glada. Huset är städat och det doftar gott, kylskåpet är dock tomt så det drar ner det hela lite grand 🙂 Ska fara och storhandla strax för nu ska vi bara vara hemma hela veckan, inte packa några resväskor och bo borta. Det har blivit för mycket av det för mig nu, vill bara njuta av att vara på hemmaplan. Tack för alla bra sportlovs-tips. Vi kommer nog prova på många av de tipsen vi fick. Kulturhuset ska vi besöka så snart vi kan, för pojkarna blev galna när de hörde att man kunde göra en egen film. Kul idé!

Passade på att äta på vårt nya favoritställe i stan när vi hämtat pojkarna. Sedan for vi hem.

Mina killar!

Mina killar!

idag21

Syskonkärlek.

Syskonkärlek.

Jag åt som vanligt en Phad Thai.

Jag åt som vanligt en Phad Thai.

idag5

Min mössa som jag hade i det tidigare inlägget har jag fått av svärmor. Det är hennes väninna som säljer dem. Har även en i rosa och de är underbart sköna och fina cashmeremössor. Ska kolla upp det till dig Ann, om det går att beställa från henne.

Baby-Liv.

Baby-Liv.

Utanför vårt favoritställe. det är inte lika underbart med snön inne stan. Lättare att tycka om den när man bor ute på vischan som vi.

Utanför vårt favoritställe. Det är inte lika underbart med snön inne stan. Lättare att tycka om den när man bor ute på vischan som vi.

Grannpojkarna är här och hela gänget rullar runt i snön framför huset. William tappade just skon som sjönk ner i den meterdjupa snön. Snön har legat orörd i veckor så det är nästan så jag själv ville kasta mig ut i den.

idag8
Skojakt.

Skojakt.

Använder min systemkamera (G1 Panasonic) tillsvidare så det blir bättre bilder. Den är lite väl stor bara och jobbig att släpa runt på. Ska lämna in min lilla pocketkamera på reparation… om jag bara hittar garantikvittot 🙁 Blir riktiga skitbilder med den, helt suddiga, och det är ju trist. 

Var rädd om dig.

Stor kram.


18 kommentarer18 kommentarer om “Snöänglar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej hej Hannah! Har två saker på hjärtat, eller egentligen tre:

  1. Är lite nyfiken på vad ni har för bil!

  2. Kolla bland kommentarerna i förra inlägget, jag la just till fler sportlovstips! 🙂

  3. Tack så hemskt mycket för att du bloggar så bra, så ofta och så underhållande. Det gör mig glad.

  Kram/Sara

  Svara
 • Hej Hannah! Önskar er en härlig sportlovsvecka, ibland är det skönt att bara vara hemma, hinna umgås med familjen och bara ta det lugnt. Jag är också nyfiken på vad ni har för bil, har själv man och tre barn och vi ska byta bil snart. MVH Lina

  Svara
 • Hej fina.Underbart när hela familjen är samlad,fina bilder på er allihopa.Det kan väl vara skönt att bara mysa hemma också,ni är ju oftast på resande fot.Så mycket snö ni har.Här börjar det försvinna mer och mer för varje dag.Ni får ha en fortsatt härlig sportlovsvecka.Kram.

  Svara
 • Hej SaraL och Fionica, vi har en Chrystler Voyager. Perfekt för en flerbarnsfamilj. Plats för barnen, kompisar, vagn och bilbarnstolar. Det enda dumma är att man fyller den med så mycket skit, bara för att man kan 🙂

  Stor kram på er fina vänner!

  /Hannah

  Svara
 • Åh så kul med alla bilder i detta inlägget! Mio blir bara mer o mer lik dig tkr jag 🙂 som jag iof nämnt tidgare ;). Underbar bild på Liv och William, det syns verkligen att de gillar varandra* :D. Maten ser galet god ut, dit måste jag gå nån dag! Älskar ju asiatisk mat:). Ha nu en mysig kväll tillsammans allihopa!

  Svara
 • Hej min favorit-bloggerska. Vad roligt att få se HELA familjen på bilder igen, även Peter 😉 ! Hoppas att ni får ett riktigt mysigt sportlov tillsammans med mycket kärlek och pussar. Blev så full i skratt när jag såg veckans fråga om Ullared 🙂 . Gissa vilket alternativ jag valde?
  Kraaaam från Melinda

  Svara
 • Tack så jättemycket för att du svarade Hannah, vad glad jag blev! Vet ej om du läser ”gamla” kommentarer, så jag skriver detta även här: Jag är också väääldigt intresserad av att köpa en sådan mössa som du har, skulle vara kul om du kunde kolla upp hon som gör dem, om man kan få beställa en eller två 🙂

  Kram! Vilken FIN familj du har!

  Svara
 • Pad Thai är ju verkligen kanon gott! Var min favorit när vi var i Thailand:-)

  Svara
 • Ni såg verkligen ut att ha det jätte mysigt. Hoppas ni får en fin sportlovsvecka.

  Svara
 • Skönt med hela familjen samlad! Tycker förresten att du gör ett toppenjobb på Miljonlotteriets lyckohjul! Du lyser upp programmet, hoppas att du gör fler tv-gig i framtiden 😉

  Jag undrar förresten varför du skriver om Maggan så sällan numera.. När hon bloggade här så skrev ni om varandra hela tiden, men nu är det nästan inget.. Vill hon inte bli omnämnd i bloggen?

  Kram!

  Svara
 • har någon här någonsin känt att man bara inte klarar av att leva längre?…
  ingenting känns värt någonting längre, ingenting är roligt. om man bara kunde få vara liten igen när allt var så lätt….
  orkar inte mer…

  Svara
 • Fina du alla har vi våra svackor här i livet.Livet går upp och ibland ner.Har du ingen som du kan prata med? dina föräldrar eller kuratorn på din skola.Du får gärna maila till mig om du har har massor med kärlek att ge.Kram MARITA I SKÅNE.

  Svara
 • och massor av kärlek att ge ska där stå.

  Svara
 • Gokväll i Sigtuna!mysigt att ni alla är samlade igen, glädjen syns på er alla! Härligt när baren slänger sig i snön! när vi var små hade vi bastukvällar i familjen. Vi duschade allihopa, in i bastun, ut hela familjen nakna och rullade oss i snön i mörkret på gräsmattan, och så in i bastun igen…så kul och minnen man bär med sig!
  Nu har jag varit på min väninnakväll, så mysigt att prata om allt, skratta,allvar,minnen och bra tips!

  önskar er ett mysigt lov nu tillsammans!

  kram kram

  Svara
 • åh vad mysigt!
  Vilken snygg jacka din äldste son har! Vart kommer dne ifrån…? Jag är ”betastt” (på ett positivt sätt) av kläder och gillar att klä mina söner snyggt. jag har liksom du två små prinsar=)

  kram från mig!

  Svara
 • Hej Hannah
  Har länge tänkt skriva en rad eller två till dig men det har inte blivit av, mer än någon liten kommentar för länge, länge sedan.
  Det är härligt att läsa din blogg, jag blir upplyft. Extra roligt är det eftersom vi har våra ”bebisar” i samma ålder. Min Mille har blivit 11 månader och jag hittade till din blogg lagom till dess att Liv föddes, det har varit givande att hänga med i allt som händer kring Liv eftersom de ligger så nära varandra i utvecklingen. Det är fint att läsa om din tro – på Gud eller vad man själv önskar kalla det. Jag fann min tro på Gud för inte så många månader sedan och det har hjälpt och stärkt mig mycket – särskilt eftersom jag haft en förlossningsdepression efter Milles födsel. Nu har jag äntligen tagit steget och sökt hjälp, depressionen höll i sig i ca två månader men jag har lidit oerhört av sviterna efter den och är fortfarande påverkad av det som hänt. Men nu är det bara att se framåt och försöka njuta av livet, och framförallt av Mille! Nu kallar fästmannen och sonen från sovrummet, Mille vaknade till för en stund sedan och nu ligger de tillsammans i sängen och tittar på ”Sommaren med Göran” och Mille utbrister hela tiden ”Titta!”, ”Där!” 😀
  Haha, det är en syn det, vill jag lova! /Linnea

  Svara
 • Hej fina 🙂

  Vad härligt att ha hela familjen samlad igen, man blir så gla av det! Mio har verkligen fått dina ögon och är så lik dig! Liv ser så glad ut när William håller henne, så sött!
  Tycker du ser mycket piggare redan!

  Kram Lommo

  Svara
 • Tack Hanna, vad gullig du är som vill kolla upp om det går att beställa mössan! Ha ett skönt sportlov m dina! Här i Mölndal skiner solen, ska nu gå ut o skotta fram altanen o sätta mig där o läsa bok! Är arbetssökande o får hitta på alla möjliga sätt att få dagen att gå när resten av familjen e på skola o jobb. Kram Ann

  Svara