Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:21 | mars 3, 2010

BMI-höjare

Nu har jag varit på undersökningen. EKG, hörsel, blodtryck mm var bra. Mitt BMI var dock för lågt. Vilket inte är mig emot för då kan jag med gott samvete frossa 🙂

Imorgon ska jag ta blodproverna, för det måste göras på fastande mage.


16 kommentarer16 kommentarer om “BMI-höjare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • gott Hannah! Jag tryckte i mig en lyxvariant på Gunnarsson på söder i måndags.

  Svara
 • Hej Hannah tack för dina fina bloggsida..lyckohjulet som dogge var med i o kitty ..jeansen som du hade på dig vad är det för märke..kram Eva

  Svara
 • Du är för läcker Hannah. Du får du inte äta imorgon innan du tar blodproverna.

  Ha en fortsatt bra dag..

  Svara
 • Grattis!!! Blir lite men bara pyttelite 😉 avundsjuk på att du verkar kunna trycka i dig nästan hur mycket som helst av vad som helst och ändå ha lågt BMI och må bra. Grattis till det också.
  Jag har en slank kropp som jag är nöjd med, men tro mig – jag måste tänka på vad jag stoppar i mig! Inget gluten, inga mjölkprodukter och helst så lite socker som möjligt. Hårda bud. Semlan ser supergod ut och att du är god (fast i en annan bemärkelse) vet jag! 🙂 Kramelikram

  Svara
 • Grattis till din goda hälsa,härligt.Skönt när man får veta att man är frisk och kry.Det räcker jag hade tittat på den semlan så hade jag gått upp 3 kg.Måste vara skönt med bra förbränning.Ha en helt underbar dag i detta underbara väder.Jag har precis varit ute och gått en lång runda,det var så skönt.Känns lite,lite att våren är på väg.Puss o Kram.

  Svara
 • Härligt! Då kan du få lite BMI poäng av mig om du vill *fniss*!

  Svara
 • MEN vad lik du var Magda på det fotot. Har inte sett ngn större likhet mellan er, men det kunde lika gärna varit hon.

  Svara
 • Åh, lyckost dig som kan äta vad du vill 😀 själv har jag nyss fått veta att jag har för låg ämnesomsättning och måste ta medicin fö det 🙁

  Kram Lommo

  Svara
 • 🙁 stackars dig… ja se nu till att äta upp dig.. jag hade oxå för lågt BMI under mina 20-something-år-.. man har inte samma ork då.. Ät men ät bra mat 🙂

  Svara
 • Skönt att det gick bra med hälsoundersökningen. Såklart är det inte bra med för lågt BMI, hoppas det går bra att ’äta upp sig’ 😉
  Synd att man inte kan dela med sig, jag har lite för mycket, hihi.

  Kram på dig!

  Svara
 • Skönt att allt var bra.
  En sån har jag velat göra länge nu, var ett tag sen sist. Jag som har en släng av hypokondri hade behövt göra en sån 1 gång om året minst 😉
  har jag en prick kan jag lätt tolka det som nåt livshotande ibland =)

  Just nu kliar det överallt på mig, Hampus har fått vattenkoppor så nu riskerar vi att ställa in Hannas kalas 🙁
  får försöka förklara men det är inte lätt alltid när man sett fram emot nåt så länge, hon frågar varje dag hur många dagar som är kvar till hennes kalas.

  men vi får se…mår Hampus bra och han inte har för mycket utslag så får han kanske en tur i vagnen när barnen är här på kalas och så klart bara om alla barnen haft det redan. men dom jag kollat med idag har redan haft det, ska kolla vidare imorrn.

  Inte kul med sånt, kunde väntat en vecka tycker jag, men bättre han får det nu än till sommaren när det är varmt och jobbigt.

  Ha det så bra!
  Kram på dig!

  Svara
 • Härligt att du mår gott! semlan ser verkligen så god ut! vilken fin kärleksförklaring du och Peter fick, förstår att tårarna tittade fram.

  Nu är det dags att kojsa! Imorgon ska jag jaga presenter till vår 14 åriga son.

  Kram och godnatt!

  Svara
 • Smaskens med semla! Ååå jag hade vart överlycklig om jag hade för lågt BMI 🙂 Ha en bra dag! Kram Malin

  Svara
 • Såå gott med semla 🙂

  Svara
 • Skönt att du har så bra värden, trots det låga bmi:et då då! Men ät på du med gott samvete hehe..
  Kram fina du!

  Svara
 • Hej Hannah & alla andra!

  Nu tar jag på mig rollen som den ordentliga & informerande sjuksköterska jag är… & måste bara få tillägga att lågt BMI är jättebra ur en massa hälsosynpunkter men att det inte är ett likhetstecken med att även insidan mår bra. Man kan vara jättesmal men ändå ha skyhöga blodfettsvärden som gör att hälsan ändå är i fara. Missförstå mig inte, jag älskar själv semlor & annat gott, men vill bara ge lite balans till ämnet genom att säga att nyttig kost är lika viktigt för smala som för större personer! Kram.

  Svara