Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:52 | mars 3, 2010

Hälsa och vax

God morgon min vän. Mio och Peter sover fortfarande men jag, Liv och William har smugit ner i köket. William tittar på tecknat, Liv sitter i sin leksakshörna och jag har hällt upp en stor kopp kaffe och satt mig tillrätta i vår randiga fåtölj, med datorn.

n1
En nyvaken ruffsig William. Han ska se Tokio Hotel imorgon iGloben så vi har lånat en kamera så han kan ta massor av foton. Det är även viktigt att hårte står på skaft så vi ska köpa vax idag. Något sorts supervax som "fjortisar" använder. Ja, de har sina idéer.

En nyvaken ruffsig William. Han ska se Tokio Hotel imorgon i Globen så vi har lånat en kamera så han kan ta massor av foton. Det är även viktigt att håret står på skaft så vi ska köpa vax idag. Något sorts supervax som "fjortisar" använder. Ja, de har sina idéer.

Vilket underbart väder det är. Solen skiner, men det ser ändå väldigt kallt ut. Jag ska fara in till stan på en hälsoundersökning vid lunch. Har aldrig gjort en sådan, men tror att det är viktigt att man tar sig tiden och gör det. Läkaren går igenom hela kroppen och tar olika sorters prover. Gillar inte att ta blodprov ,men det ska jag nog klara av 🙂

Önskar dig en fin dag.

Varma kramar.


13 kommentarer13 kommentarer om “Hälsa och vax”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad söt han är William! Jag tänkte passa på och fråga också, jag väntar barn och ska få nu i slutet av april. Och jag undrar vad rekomenderar du vad som behövs inhandlas? Vilka sorts kläder går åt för en nyfödd så års. Kram

  Svara
 • Här skinner oxå solen i skåne precis som en riktig vårdag. Liv är lika glad som vanligt där hon sitter o leker i sin lekhörna. William ser oxå glad ut fast han är vaken tidigt när han har sportlov. Hoppas du är bättre i din förkylning Hannah o det går jätte bra hos läkaren idag. Lovar o tänka på dig så blir du inte rädd när dom skall sticka dig..

  Kram

  Svara
 • Hej i solen! så härligt väder!Lilla söta Liv och William, så goa! Det är bra att gå igenom kroppen, inte alls fel! Om en stund ska jag ge en stressad vän Taktil massage, den är så avslappnande,testa någon gång om ni inte gjort det! denna massage behöver vi alla, kroppen går helt ner i varv och ger också smärtlindring om så behövs!

  Varm kram och ha en bra dag!

  Svara
 • Grattis Jojjo, vad underbart med en liten bebis. Jag fick Liv i slutet av april, närmare bestämt den 28:e. Jag köpte nästa bara bodys och sparkdräkter i bomull. Tänk på att de ska vara enkla att dra över huvudet på bebisen och lätta att ta av när man byter blöja. Det är lite otäckt att dra på och ta av kläderna när de är så små, det känns dom de ska gå sönder. Men de tål så klart mer än vad man tror. Jag tänkte bara på att det ska vara bekvämt för bebisen. ingen hård resår som skär in i midjan eller så. H&M har ett stort utbud. Tänk mjukt och skönt, så som man helst själv alltid går klädd 🙂

  I april hoppas vi på att det börjat bli varmt, så då slipper du massor av tjocka vinterkläder till bebisen. En fleecedress kan vara bra och ”hjälm-mössa” i bomull ska du ha flera stycken av. Den skyddar det lilla huvudet mot drag. Utgå från vädret, men tänk på att inte överklä bebisen. Jag brukar känna med handen på bröstet på Liv för att känna så hon inte var för kall eller varm. Fötterna och händerna är oftast lite kallare när de är yttepytte.

  Lycka till.

  Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Jo, en sak till. Geggamoja har jättefina och mjuka kläder till bebisar. Söta byxor och kjolar med mjuk resår i midjan och fina, tunna mössor.

  Kram 🙂

  Svara
 • Hej Hanna:) Tack för en jätte mysig blogg. Det är så att jag ska ha barn nu till sommaren och vart överlycklig då jag såg att du hade gjort en tränings dvd för gravida:) Så självklart beställde jag den för flera veckor sedan dom har dragit pengar från mitt konto men jag har inte fått någon dvd än:( Och när jag mejlar bloggfamiljen är det ingen som svarar känns jätte tråkigt:( Vet du hur jag kan gå till väga istället för jag vill verkligen ha dvdn speciellt eftersom jag redan betalat för den? Hoppas du får en underbar dag:) Kram Sara:)

  Svara
 • Hej Sara,

  Ber om ursäkt om du inte fått något svar. Dvd har varit slut men vi ska hämta upp en ny leverans idag. Dock har inga pengar dragits från ditt konto. Möjligtvis har det reserverats men inga pengar lämnar ditt konto förrän din dvd är på väg i ett kuvert. Med största sannolikhet skickar vi den idag, senast imorgon beroende på när leveransen kommer.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Ni ser ut att ha lika underbart väder som vi:-) Man får ju vårkänslor så in i bomben….nice!! Passar ju verkligen bra nu när ni har sportlov:-)
  Håller med Ann att din mössa var ju kanonsnygg och såg ju grymt skön ut…..vill också ha!! Kolla jättegärna upp om vi kan köpa och beställa av henne…..hon kommer nog att få massor att göra:-)
  Ha en fortsatt skön dag i solen!!
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • En sån undersökning skulle jag oxå vilja göra.. Trodde knappt det var möjligt.. Är det provat läkare eller Landstinget!
  Ha en fin dag!
  Kram

  Svara
 • privat skulle de givetvis stå 🙂

  Svara
 • Hejhej
  Det är jättebra att göra hälsoundersökning. Mitt jobb betalar en sån undersökning varannat år, varje till dom som fyllt 40 år. Det är bara att tacka o ta emot.
  Hoppas det går bra iallafall.
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah, Har oxå gjort en stor grundlig hälsoundersökning där de tog alla prover som går att ta i princip. Jag menar man besiktigar ju bilen.. så varför inte kroppen vår oxå. =)

  Svara
 • Tack snälla för att du tog dig tid att svara. Vad roligt jag är beräknad till 29:e så blir spännande att se när h*n behagar komma ut och jag hoppas verkligen på varmare väder! Kram <3

  Svara