Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:20 | mars 7, 2010

Kusin-mys och schlager

Hej min vän. Hoppas att du mår bra och är vid gott mod. Jag hade en skön dag igår. For in till stan med pojkarna vid halv tio och hämtade William där. Alex mamma Ann-Charlotte följde också med, så när vi lämnat pojkarna på Kulturhuset så gick vi runt på stan i flera timmar, tittade i affärer, åt god lunch och hade en riktig tjejdag.

Pojkarna hade gjort två filmer. En animerad om miljön och en då de själva var skådisar. Den hade dock inte ett lika fint budskap, för i den var Alex och William zombieslayer och Mio och två andra killar var zombies. Väldigt bra skådespeleri, men den föll mig inte riktigt i smaken 🙂
Måste säga att de var verkligen bra uppstyrt och fantastiskt bra för barn att kunna aktiveras på ett kul och bildande sätt.

På kvällen kom kusinerna hem till oss. William och Mio har längtat så efter dem. Vi lagade middag och kollade schlagern. Lance och William startade en fjortisblogg och stängde in sig på toaletten och fotade varandra i olika fjortisposer. Lyckades hitta två av bilderna. Gulligt 🙂

?

?

Fastnat med fingrarna i ett eluttag?

Fastnat med fingrarna i ett eluttag?

Tristan, William och Lance.

Tristan, William och Lance.

Lance posar med Magnus.

Lance posar med Magnus.

Liv har nog aldrig varit så uppassad. Pojkarna svärmade för henne och bråkade om att hälla henne,

Liv har nog aldrig varit så uppassad. Pojkarna svärmade för henne och bråkade om att hålla henne. Jag lyckades sno henne en stund.

Bästa gänget. Mio fortfarande sminkad som zombie. Tänk att William och Lance är födda på samma dag med ett år emellan, och Mio och Tristan är också födda på samma dag men skiljer ett år. Häftigt!

Bästa gänget. Mio fortfarande som zombie. Tänk att William och Lance är födda på samma dag med ett år emellan, och Mio och Tristan också är födda på samma dag med ett år som skiljer. Häftigt!

Hur har din helg varit? Tyckte du att rätt låtar gick till finalen? Jag tyckte faktiskt alla var bra. Tänkte du på att Kalle Moreaus såg ut som den sjungande stortån i ”fötterna demonstrerar-reklamen”. Söt på något vis 🙂

Nu ska jag passa på att vila och söva Liv. Alla pojkarna är ute och leker så för stunden är det tyst. Imorgon är det dags att fara till Göteborg igen. Klockan 06.00 hämtar taxin mig 🙁

Var rädd om dig.

Hej på en stund.

All kärlek.


8 kommentarer8 kommentarer om “Kusin-mys och schlager”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Hannah.Dom är så söta killarna.Jag kan komma ihåg att jag läst för länge sedan att dom är födda på samma dag,lite konstigt eller hur?Jag tyckte absolut att det var rätt låtar som gick vidare för en gångs skull.Ni får ha en riktigt underbar Söndag.Stor Kram Marita.

  Svara
 • Söta fjortisar 😉

  Jag gillade Orsa spelmän och deras svängiga melodi men Jessica är värd all framgång!

  Svara
 • hej!:)

  min helg har varit helt okej:)
  dock lite tråkig, inte mkt som händer när det är vinter, mankan ju inte vara ute på kvällen osv:/

  jag tyckte det var jätte kul att pernilla och jessica gick vidare. tkt det var synd att alcazar inte också kunde gå vidare dock.

  thihi vad söta killarna är;)

  puss åkram<3

  beccccus.blogg.se

  Svara
 • va kul med kusinkväll.
  lite roligt att kusinerna är födda samma dag fast ett år i mellan 😀 inte det händer ofta i samma familj 😀 trevlig kväl.

  Svara
 • Mysig kväll ni haft 🙂 Jah tyckte det var såå trist att inte suveräna Alcazar gick vidare .-(

  Svara
 • Verkligen kul att de är födda på samma dag…hur lustigt som helst!!

  Svara
 • Vilka sötnosar =)

  Svara
 • Va kul att dina barn & Magdalenas barn är födda på samma dag 😀

  Svara