Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:58 | mars 8, 2010

Måndag hela veckan

Nu är jag tillbaka i Göteborg. Det blev en mycket tidig morgon som alltid när jag ska fara hit. Jag åker direkt till studion när jag landat, äter min frukost, smink och kläder åker på och sedan spelar vi in hela dagen. Dagarna ser likadana ut hela veckan. Det blir dock roligare och roligare.
Hör av mig igen när jag ligger utslagen på mitt hotellrum och känner mig ensam 🙂

Önskar dig en fin dag.

Varma kramar


10 kommentarer10 kommentarer om “Måndag hela veckan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God Morgon fina Hannah.Frukosten ser underbar ut.Hoppas du får en bra vecka i Göteborg.Kärlek och värme önskar jag dig. Stor Kram Marita.

  Svara
 • Önskar dig en trevlig vecka 🙂

  Kram Lommo

  Svara
 • Hej Hannah! Hoppas att du får en fin vecka utan alltför mycket abstinens efter familjen:)Har varit bortrest några dagar så har nu uppdaterat mig på vad jag missat! Varit iväg på långresa för första gången med min lilla, gick så bra, underbart! Udrar hur era rutiner med lilla Liv ser ut? Sover hon mkt under dagen? Och hur gjorde du för att sluta amma, eller föll det sig naturligt? Jag vill det snart men vi drar oss för att ta den ”fighten” på natten. Vill dessutom ge lillflickan så mycket skydd som möjligt som jag inbillar mig hon får via bröstmjölk, då hon fortfarande inte tål infektioner så bra. Kram

  Svara
 • Vad det såg gott ut. Nu blev jag riktigt hungrig. Ha en underbar vecka.
  Ha d bäst
  Kram

  Svara
 • Åh, vilken frukost! Sicken lyx! Det är du värd! Kram

  Svara
 • Men säger som flera andra – Shit vilken god frukost! Dreglar lite här hemma… 😀

  Svara
 • Hej Hannah! hoppas dagen varit bra!vilken mumsig frukost!

  varma kramar till dig!

  Svara
 • Jaaa…det ser jätte gott ut! Jag älskar att äta frukost bästa målet =) Jag äter havregrynsgröt med fiber havregryn, rör i lite honung strör på hackad mandel,´krossat linfrö och russin och en frukt just nu kör jag apelsinbitar… Så gott testa det nångång =)) Kram å hoppas du har det bra i göteborg förstår att du längtar hem!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Nu har vi firat dotterns födelsedag, har bara ett kalas kvar på lördag, phu!
  Har lagt ut bilder från lördagen hos mig, kika om du har lust.
  Ha en bra vecka, ska bli spännande att se finalen på lördag! längtar lite redan =)
  Kram!

  Svara
 • Va kul för er 😀

  Svara