Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:49 | mars 8, 2010

Tröttare än tröttast

Hej min vän. Nu ligger jag i sängen på mitt hotellrum. Är helt slut efter dagens alla inspelningar. Allt rullar bara på utan några direkta pauser under dagen så man hinner inte riktigt känna efter hur trött man egentligen är. Men när de sista programmet är klart då slutar huvud och kropp att fungera.

Här får du se några bilder från dagen som gått.

Till dagens första program fick jag ha på mig kläder från Malene Birger. Skitcool jacka á la Michael jackson.

Till dagens första program fick jag ha på mig kläder från Malene Birger. Skitcool jacka. Lite "glamourmatador".

Hans som bokstavsvärdinna :-) Älskar att vi delar på uppgiften. Inget annat hade varit ett alternativ.

Hans som bokstavsvärdinna. Älskar att vi delar på den uppgiften. Inget annat hade varit ett alternativ.

i36
Jag har en klänning från Marc Jacobs (NK Designers).

Jag har en klänning från Marc Jacobs (NK Designers).

Dagens lunch. En blöt spätta med potatis. Sådär gott.

Dagens lunch. En blöt spätta med potatis. Sådär gott.

Fredrik förgyller våra dagar.

Fredrik förgyller våra dagar.

Så fort jag kastat i mig maten så smiter jag upp till sminket igen. Johanna alias Tidshitler, smink-Johanna och smink-Paulina.

Så fort jag kastat i mig maten så smiter jag upp till sminket igen för att hinna byta om och fixas innan nästa inspelning. Johanna alias Tidshitler, smink-Johanna och smink-Paulina.

Linne från Parizia Pepe.

Linne från Patrizia Pepe.

Lizette väljer vilka kläder vi ska bära. Hon är bäst!

Lizette väljer vilka kläder jag och Hans ska bära. Hon är bäst!

Vår studioman och vän Rolf "Muschen" Kaiser och jag. Min klänning kommer från Nolita.

Vår studioman och vän Rolf "Muschen" Kaiser och jag. Min klänning kommer från Nolita.

Fikapaus.

Fikapaus för en av våra kameramän.

När vi var klara gick jag, Fredrik och hans och åt middag. Skyndade mig till hotellet för att få se "Hollywood fruar". Satt med skämskudden tryckt över ansiktet flera gånger.

När vi var klara gick jag, Fredrik och Hans och åt middag. Skyndade mig till hotellet för att få se "Hollywood fruar". Satt med skämskudden tryckt över ansiktet flera gånger. Det är verkligen underhållande att se det. Allt från Barbiefester för vuxna kvinnor och hetsjakt efter det rätta läppstiftet. Roligt och stundtals pinsamt.

Bor nästan alltid på samma rum. Så här ser det ut...

Bor nästan alltid på samma rum. Så här ser det ut...

...och så här.

...och så här.

Nu måste jag sova. Tidigt imorgon bitti ska jag hinna med en tv-sänd radiointervju med stationen Bandit innan vi sätter igång med att spela in ytterligare fyra program av ”Miljonlotteriets Lyckohjulet”. Köp lotter så kanske vi ses. Du glömmer väl inte att titta på oss 😉 

God natt vacker.

All kärlek.


10 kommentarer10 kommentarer om “Tröttare än tröttast”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej kära vän! Vilka vackra kläder du får bära. Skickar lite extra energi till dig mot tröttheten och hoppas att din morgondag blir rolig och givande. Var uppe igår natt och tittade på Oscargalan. Riktigt mycket glamour och bländande snygga klänningar. Så glad att Sandra Bullock fick en Oscar för sin roll i The Blind Side. En riktigt bra film om ovillkorlig kärlek, som jag verkligen kan rekommendera.
  Puss & kram 😉

  Svara
 • Godmorgon!
  Kul att du skall till världens bästa Rivstart på morgonen, lyssnar på dom varje morgon. Så nu får jag lyssna och sen titta på TV6 play ikväll! Hoppas du har en bra vistelse här i Göteborg!
  //U

  Svara
 • Åh, jag kan helt klart relatera till din veckopendlingstillvaro. Jag arbetar på annan ort och åker hem till min sambo varje fredag kväll för att sedan åka tillbaka varje måndag morgon. Söndagsångesten är alltid enorm! Nu ska jag bara veckopendla fram till maj :), men ändå. Slitsamt för kropp och själ. Som tur är finns Hollywoodfruarna för att liva upp måndagen. Och som jag förstod det får även Annan Anka snart sitt eget program. Det kan man ju inte missa. KRAM

  Svara
 • Du är lika söt som vanligt Hannah. Jag håller verkligen med dig om fisken den skulle inte ens jag äta såg inte alls god ut. Fast jag gillar fisk. Ha en bra vecka i Göteborg…
  Kram

  Svara
 • Hej på dig Hannah!

  Underbara kläder och du är lika vacker, as always 🙂
  Man få lov att vara trött, eller hur… 😉 ?

  Kram Lommo

  Svara
 • Du är så vansinningt vacker Hannah!!
  Hoppas du får en fin dag idag!
  Kram Mia

  Svara
 • Hej finaste Hannah.Som vanligt är du vacker som en dag.Förstår att du är trött och sliten efter en så hektisk dag.All kärlek och värme till dig goa Hannah.

  Svara
 • Hej Hanns, har haft en sån underbar tur att efter att läsa din blogg och se Lyckohjulet nästan varje dag få turen att få medverka i morgon. Är jättenervös men ni verkar så goa både du och Hans!! Kram från Anna-Lena, snart på tåget till Göteborg : )

  Svara
 • Nolita klänningen var jätte fin och det gråa linnet : ) men allt klär ju en skönhet : ) kram från ett snöigt Moskva

  Svara
 • Hej Hannah!
  Du verkar redan ha en hektisk vecka…..och rolig!!! Och som alltid så har du så fantastiskt fina kläder…..VILL HA:-)
  Sitter just nu i soffan och halvsover efter ett hårt jobbepass…..väntar nu på en av de bästa serierna……Desperate Housewifes!!! I like!!!
  Ha nu en fortsatt bra vecka i Götet!
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara