Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:46 | mars 9, 2010

Same same but different

Kära vän. Hoppas att du mår bra. Vad kul att Bloggfamiljen vann två biljetter till Melodifestival-finalen i Globen. Det var tack vare dig! Och nu är det dags att lotta ut dem 🙂 Glöm för allt i världen inte att anmäla dig så kanske biljetterna blir dina. Du hittar all info på vår förstasida. Måste själv ladda inför helgen 🙂 Jag och Peter har blivit bjuda av en god vän att få följa med på finalen. Vet ännu inte vem jag ska hålla på. Vem håller du på? Hoppas att vi ses!

melodi1

Ja, nu ligger jag här igen på mitt hotellrum. Ensam och trött efter en lång dag. En dag som i stort sett varit likadan som gårdagen.

g1

Jag började i och för sig min morgon som gäst hos gänget i ”Rivstart”. Radiostationen Bandits tv-sända morgonshow. 

jag var helt yr i mössan när jag kom dit halvt sovande. Det blev verkligen en rivstart på morgonen.

Jag var helt yr i mössan när jag kom dit halvt sovande. Det blev verkligen en rivstart på morgonen.

Linus som jobbade där skulle få äran att sjunga vår Nationalsång på Frölundamatchen ikväll. Han var jättenervös.

Linus som jobbade där skulle få äran att sjunga vår Nationalsång på Frölundamatchen ikväll. Han var jättenervös.

Så fort intervjun var klar så for jag till studion. Där väntade Lizette med att få sätta på mig mitt ”ansikte” och kläder inför dagens inspelningar. Som sagt så är det nästan bara kläderna som varierar dessa dagar 🙂

JAg kan ligga på kvällen och längta efter morgonens frukost. Kolla i denna lyx tallrik jag fick imorse.

Jag kan ligga på kvällen och längta efter morgonens frukost. Kolla i denna lyxtallrik som jag fick imorse.

g5
Ta daaa.

Ta daaa.

Hans byter om.

Hans byter om.

g8
Ombytt inför de fjärde och sista programmet för dagen.

Ombytt inför det fjärde och sista programmet för dagen.

Imorgon far jag hem igen. Dagarna går så fort när man har fullt upp, hinner knappt känna efter hur mycket jag saknar familjen. Men när jag ligger här så kommer trycket över bröstet tillbaka. Skönt att jag kan skriva av mig till dig och komma på andra tankar.

Tack för att Du finns.

Var rädd om dig.

Varma kramar.


13 kommentarer



13 kommentarer om “Same same but different”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • fina du, tro mig jag sitter och håller tummarna för biljetterna. de vore så välbehövliga för mig och min mamma. jag vet inte annars hur jag ska tacka henne för att hon ställer upp och finns för mig, vad det än gäller. just nu gäller det ett litet liv i min mage som jag får möta och leva med alldeles själv. så all lycka till mig och fin kväll till dig! mini

  Svara
 • Hej, hoppas du vinner biljetten 😀

  Svara
 • Bananen kramar om dig och tackar DIG för att DU finns <3

  Svara
 • Gokväll! vad mysigt att gå på finalen på lördag!har verkligen ingen aning om vem som kommer vinna…många bra låtar och artister.
  Du ser vad fort dagarna rusar, hemresa imorgon igen till en sliten oduschad man…hi hi!
  Nu ska jag stupa dödstrött i säng!

  Sov så gott!

  kram

  Svara
 • åå vilken fin klänning den med en massa färger på.du passa jätte bra i den och härligt vårig är den. alla kläder är fina som du bär i varje avsnitt 🙂

  Svara
 • hej på lilla dig =)
  Vilka jätte fina kläder du har allt passar du super bra i =) Tiden går fort när man har roligt och fullt upp, imorgon får du krama din fina familj kram och sov gott på dig

  Svara
 • Hej
  Jag kommer hålla på Eric Saade, blir så himla glad av den låten och kan inte sitta still. Tror dock inte att han vinner… Har en känsla av att det blir Salem som tar hem det. Jag verkar vara den enda i hela landet som inte gillar den låten…

  Har ett par frågor till dig!
  1) Hur förhåller du dig till kommentarerna som kommer in? Läser du dem? Besvarar du frågorna som kommer in? I så fall hur – genom egen kommentar eller i ett inlägg eller tja, hur?
  2) Läser du själv bloggar? Vilka i så fall? Tänkte om man kunde få några tips! 🙂

  Kram

  Svara
 • Jag håller oxå på Erik Saade för den låten är helt underbar o när jag hör den på radion så vrider jag upp ljudet högt.
  Man skall aldrig säga aldrig han kan mycket väl gå o vinna.
  Men det är ju en annan jury som får lägga röster på lördag så det kan gå precis hur som helst.

  Svara
 • Tiden går fort när man har kul sägs det,
  så då har du iaf kul på jobbet 😉

  På lördag håller jag tummarna för min favorit, Jessica Andersson!! JAg hoppas att hon får en bra placering iaf.. men jag tror att Anna Bergendahl eller Salem kommer vinna. Hoppas isf på Anna..!! 🙂

  Svara
 • Du är alltid så fin, även om du är trött 🙂 på tal om trött! Jag har nog aldrig varit så trött som jag är den här veckan , usch 🙁 inte kul alls!
  Jag tror på Peter Jöback eller Jessica men det kan nog gå hur som helst.

  kram Lommo

  Svara
 • Hej Hanna, tack för en otroligt kul dag hos er!! För ett halvår sen hade jag inte vågat komma dit men efter att ha gjort en del nya livsval (bl a sagt upp ett av mina förut nödvändiga dubbeljobb så att jsg snart bara behöver jobba lördag och söndag) så var detta en perfekt utmaning! Är jätteimponerad av hur fantastiska ni alla inblandade var!!! Stoooor eloge till er alla!! Ha det jättegott! / Anna-Lena som kanske myntat uttrycket ”att göra en Anna-Lena vid hjulet” : )

  Svara
 • Mmmums! Den där frukosten skulle jag oxå längta till!!!
  Skönt att dagarna går snabbt, fast ibland vill jag verkligen att dagarna ska gå långsamt… Snart dax för mig att återgå till arbetet från min mammaledighet 🙁 Njuter i fulla drag nu!

  Svara
 • Önskar alla som tävlar om Globen-biljetterna lycka till! 🙂
  Jag har hela tre favoriter och kan inte bestämma mig för en :Peter Jöback, Andreas Johnsson och Darin.

  Hannah, jag hoppas du får kul i Globen. Jag kommer att sitta på första parkett hemma framför TV:n och titta. Kraaaam till dig kära vän.

  Svara