Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:50 | mars 10, 2010

Hemma!

Har fortfarande inte riktigt förstått att jag är hemma. Det är en så härlig känsla att komma innanför dörren, känna hemmalukten och få pussa på barn och man. Sitter i soffan och har Liv sovandes i min famn. Du kan förstå att jag mår bra nu. Titta… 

En ljuvlig syn.

En ljuvlig syn.

Har tittat på Fuskbyggarna på Tv4 nu ikväll. Förstod familjens frustration och sorg över att bli så lurade. Vi satt själva i en nästan identisk situation för ett och ett halvt år sedan. Vi blev lurade, svikna, förda bakom ljuset, barskrapade och mycket ledsna när vi byggde vårt ”drömhus”. Jag var gravid med Liv då och fick skjuta på vår inflytt i flera månader. Barnen och Peter pendlade två timmar varje dag för att komma till skola och jobb innan vi fick tag i en andrahandslägenhet. Det var en vidrig tid. Och det är så tråkigt när man längtat efter att få bygga sitt drömhus, flytta in, få bebis och vara lyckliga, men istället byts det ut mot något helt annat. Det finns verkligen hemska och hjärtlösa typer. Förstår inte hur man kan med sig själv när man är ett sådant kräk av rang. Fy! Glöm aldrig bort att man ska behandla sin nästa så som man själv vill bli behandlad. 

Nu till något roligare. Mina dagar i Göteborg med hela gänget när vi spelat i ”Miljonlotteriets Lyckohjul”. Som jag tjatat om tidigare så innebär det tid från familjen, stress, onda fötter, hungrig mage, trötta ögon, matt skalle och utmattning. MEN det är det värt för det är så kul. Ett drömjobb 🙂

Imorse var en av de tävlande en av oss i "familjen". Anna-Lena! Glöm inte att heja på henne nästa vecka.

Imorse var en av de tävlande en av oss i "familjen". Anna-Lena! Glöm inte att heja på henne nästa vecka.

Hans ser aningen skeptisk ut. Han har dock inget val, han måste vara med på bild.

Hans ser aningen skeptisk ut. Han har dock inget val, han måste vara med på bild.

Jag är skeptisk till spåren han lämnar lite här och var. Ibland missar han muggen. Han kommer dock undan med det pga sin charm :-)

Jag är skeptisk till spåren han lämnar lite här och var. Ibland missar han muggen. Han kommer dock undan med det pga sin charm och att han är med på mina bilder 🙂

Vi spelade även in två lördagsprogram idag. Hittade kuckilurande Annika och Fredrik i en av logerna.

Vi spelade även in två lördagsprogram idag. Hittade kuckilurande Annika och Fredrik i en av logerna.

Klänning Stylein och byxor Whyred.

Klänning Stylein och byxor Whyred.

Clabbe var en av gästerna.

Clabbe var en av gästerna.

h8
En jätteblomma.

En jätteblomma.

Nostalgihörnan. kan stå hur länge som helst och titta på alla prylar, leksaker, skivor och annat.

Nostalgihörnan. Kan stå här hur länge som helst och titta på alla prylar, leksaker, skivor och annat.

I sista programmet var Susanne Lanefelt vår gäst. Vilken mysig kvinna och vilken kropp! Så tight vill jag också va när jag passerar 60 år.

I sista programmet var Susanne Lanefelt vår gäst. Vilken mysig kvinna och vilken kropp! Så tight vill jag också vara när jag passerar 60 år. Kanske är det bara att kniiiipa.

Åt en räksmörgås (vilket man måste göra i Göteborg) i väntan på att få flyga hem.

Åt en räksmörgås (vilket man måste göra i Göteborg) i väntan på att få flyga hem.

Rolf höll mig sällskap. Han är världens bästa studioman, och så har han dessutom en rolig mustasch.

Rolf höll mig sällskap. Han är världens bästa studioman, och så har han dessutom en rolig mustasch.

Åh, vad jag längtar till imorgon då jag ska väcka pojkarna. De sov när jag kom hem 🙁

Vi ska mysa och jag ska tvångspussa på dem hela tiden. Jag och William ska även ta vår mamma-dag imorgon eller fredag efter skolan. Det ser jag fram emot. 

Ta hand om dig min vän.

All kärlek.


9 kommentarer9 kommentarer om “Hemma!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • You look like you’re dressed to kill i din svarta outfit på en av bilderna. Som en Bond-brud eller nåt. 😉
  Vad härligt för dig att vara hemma hos dina nära och kära igen. Sov så gott!

  Svara
 • Ja, eller hur gör hon 😉 ? så snygg!

  Svara
 • Gud vad det ser mysigt ut där Liv ligger i din famn o sover o jag hoppas att hon sover länge imorgon.
  Som jag skrev till Peter så ikvällens avsnitt på fuskbyggarna så gick mina tankar till er o hur ni har blivit lurade.
  Idag finns inte det ordspråket tänk på hur ni vill bli behandlade så behandlar ni även andra. Tråkigt men sant folk tänker bara på sitt eget bästa o inte andra.
  Ha nu en riktig mysdag imorgon..

  Kram

  Svara
 • Lilla goa söta Liv. Hon sover så tryggt i din famn! hua för fuskbyggarna! har några projekt att göra i mitt hus, men far så illa av hantverkare, så jag ska göra det själv istället, för då vet jag att jag blir nöjd och att det görs ordentligt. Det finns bra hantverkare, men jag vågar inte chansa!

  Sov så gott!

  kram

  Svara
 • Härligt att se att du är hemma igen!
  Livan kanske blir lite lugnare nu, så Peter slipper kapa sina öron. 😉

  En fråga bara: Studiomannen Rolf; Han har möjligen inte jobbat som elektriker i Stockholm (Vattenfall, Råcksta) ?

  Kram på dig o hela familjen!

  Svara
 • Jag förstår precis din ”att komma hem känsla”. Jag åker hem till Uppsala imorgon och längtar så mycket. Inget slår att få komma hem och sova i sin egen säng. Underbart! Jag gillar programmet ”Fuskbyggarna”, det är en bra kombination med Lennart Ekdal och Martin Timell tycker jag. Vidare är det viktiga problem de uppmärksammar. Vilken fantastiskt fin klänning du har på bilden med jätteblomman, den rosa och paljettiga. Var kommer den ifrån, den var hur snygg som helst. Kanske något som jag fortfarande får plats i dessutom ;)! KRAM

  Svara
 • Bor några gator bort bara från huset i veckans fuskbyggarna för jäkligt rent ut sagt! Man tycker ju att när man anliter en byggfirma ska man kunna vara trygg i att de vet vad som ska göras o det blir korrekt utfört! Tur att vi hade en riktigt bra o seriös firma. Tycker så synd om dem, tråkigt Hannah att du också råkat ur för detta! Bra att det uppmärksammas!

  Svara
 • Hej Hannah! Liv ser så lugn ut i din famn, hon har nog saknat dig rejält den här veckan, så jag förstår att du tycker det är skönt att vara hemma igen!

  För övrigt så har jag börjat titta på lyckohjulet nu och du är bara så duktig & snygg , som alltid!
  Kram, imorgon är det fredag .. 😉

  Svara
 • Hej fina Hannah.Vilken underbar bild på dig och Liv,klart att hon saknat sin Mamma.Jättefina bilder på dig Hannah.Det gör mig verkligen ont att ni har problem med era hantverkare som byggde ert hus.Det är rent ut sagt för jäkligt.Stor kram på er.

  Svara