Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:19 | mars 11, 2010

En säng för fem

Hej min vän. Imorse var det jag som blev väckt av pojkarna och inte tvärtom 🙂 De hoppade upp i sängen och gosade ner sig under täcket med mig. Där låg vi fem stycken i vår säng och luktade morgonandedräkt.

Sedan var allt som vanligt igen. Mio fick jag säga till sju gånger innan han satte på sig ytterkläder, vantar var borta, glömda eller utlånade. Han hade inte riktigt någon koll, men några vantar fanns det i alla fall inte. Det är väl typiskt för den åldern, en sexåring är så disträ och i sin egen lilla värld att man ibland blir tokig. Han vet precis hur han ska klara sig ur sina små situationer också, men jag börjar genomskåda hans små knep. Blinka med ögonen och ”mamma, jag älskar dig” går jag inte på längre 🙂

Mina underbara pojkar. En liten Herr Säregen och "fjortis". Visst brukar man säga att runt åtta, nio är lite av en förpubertet. Här hemma är det så i alla fall.

Mina underbara pojkar. En liten Herr Säregen och en "fjortis". Visst brukar man säga att när pojkar är åtta, nio så kommer de in i lite av en förpubertet. Här hemma är det i alla fall så.

Nu ska jag fara in till stan och träffa min läkare och få svar på alla blodprover. Ska hämta William tidigt från skolan och ha en mamma-dag efter det.

Önskar dig en fin dag!

All kärlek.


4 kommentarer4 kommentarer om “En säng för fem”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va söta dom är Mio & William 😀

  Hoppas du får bra svar från dina blodprover.

  Önskar dig en fortsatt bra torsdag,snart är det fredag 😉
  Kram Lommo

  Svara
 • Det går säkert bra hos läkaren idag Hannah o svaren är bra på dina blodprov.
  Du får väl sy fast Mio,s vantar i armarna så han vet var han har dom.
  Ha en mysig dag med William idag…

  Kram
  Pia-Lena

  Svara
 • Hej fina Hannah.Det måste vara helt underbart att vara hemma igen hos dom små grynen,det stora grynet också så klart.Ja,du Mio han är en riktig liten Buse.Men dom är ju så söta och charmiga så jag förstår att det är svårt att bli arg.Lycka till med dina prover.Hoppas ni får en riktig fin Mamma-barn dag,härligt Hannah att du gör det med dina barn.Kram på er.

  Svara
 • Gokväll! mysigt och varmt med fem i samma säng!
  Häromveckan kom min 14 årige son vandrande i sömnen….det är det värsta jag vet..vågar ej tänka på blicken hos en sömngångare…har ni sett sleepwalker..hua, svensk film med Tuva N mfl! Jag sa bara kom och lägg dig och då kröp han ner i min säng…sen sov vi gott, men han blev snopen när han vaknade på morgonen.

  Ha en go kväll och ge din man lite uppmärksamhet med, han verkar behöva det!

  kramis

  Svara