Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:32 | mars 12, 2010

Svar och fläskläpp

Åh, visst är det härligt med fredag?! Så skönt att inte behöva gå upp så tidigt imorgon bitti och lämna pojkarna på skolan. Vi ska i och för sig åka in till stan på förmiddagen men bara för roliga saker och ingen stress 🙂

Tack för uppmuntrande och stärkande ord. Jag vet att vi är många som kan känna stress och skiten som medföljer med den, och tror att det är skönt och viktigt att vi har varandra och veta att vi inte är ensamma. Stötta varandra och ge råd. 

Har jagat efter ett par ballerinaskor i färgen nude och hittade ett par på Top Shop när jag var på stan förra helgen. Tyvärr så fanns det inte i min storlek där, men på Top Shop i Vällingby fanns de och har legat och väntat på mig bakom kassan. Så dit begav jag mig idag.

Nu har de hittat hem. (249kr)

Nu har de hittat hem. (249kr)

Ikväll ska det mysas och batterier ska laddas, för att troligen vara totalt urladdade igen söndagmorgon :-)

Ikväll ska det mysas och batterier ska laddas, för att troligen vara totalt urladdade igen på söndagmorgon 🙂

Glada Livan i sitt rosa hårband. Gulligt.

Glada Livan i sitt rosa hårband. Gulligt.

Mio är en slagen hjälte idag. Igår ramlade han på gympan och slog i munnen och tänderna så han blödde, och idag fick han en bandyklubba rakt över munnen så han har fläskläpp och lös tand. Som tur var skadades inte hans nya tänder, men är nog bäst att gå till tandläkaren i alla fall.

Mio är en slagen hjälte idag. Igår ramlade han på gympan och slog i munnen och tänderna så han blödde, och idag fick han en bandyklubba rakt över munnen så han har fläskläpp och lös tand. Som tur var skadades inte hans nya tänder, men är nog bäst att gå till tandläkaren i alla fall.

Här kommer några frågor och svar. Har du någon fråga så ställ den i detta inlägg så har jag koll på dem 🙂

Hej Hannah! Hoppas att du får en fin vecka utan alltför mycket abstinens efter familjen:)Har varit bortrest några dagar så har nu uppdaterat mig på vad jag missat! Varit iväg på långresa för första gången med min lilla, gick så bra, underbart! Udrar hur era rutiner med lilla Liv ser ut? Sover hon mkt under dagen? Och hur gjorde du för att sluta amma, eller föll det sig naturligt? Jag vill det snart men vi drar oss för att ta den “fighten” på natten. Vill dessutom ge lillflickan så mycket skydd som möjligt som jag inbillar mig hon får via bröstmjölk, då hon fortfarande inte tål infektioner så bra. Kram

Svar: Hej Haddock, hoppas allt är väl. Vad skönt att det gick bra att vara iväg med lillan. Måste varit jättemysigt! Att din bröstmjölk ger ett bra skydd är inget du inbillar dig. Vad jag vet så får barnet ett starkare immunförsvar av amning. Jag började trappa ner på amningen när Liv var 6 månader (vid 8 månader slutade jag helt). Gav henne bröstet efter att hon ätit och ibland på morgonen när jag inte orkade gå ner och göra välling/ersättning. Varierade ersättning och amning utan problem. Hon slutade äta på natten när jag gav henne en flaska ersättning/välling för då fick hon i sig så mycket att hon var mätt hela natten. Ett tips om du vill sova 🙂 När de kommer till Livs rutiner har hon nu börjt få mer regelbundna rutiner. Hon vaknar vid sju (välling), sover middag en timme vid elva (innan äter hon en frukt eller en burk fruktpuré), när hon vaknar är hon vild fram till 14-15 (då får hon en burk mat och frukt till dessert), sover ca 30 min, sedan är hon vaken till 18 (äter en stor skål gröt) vilar en stund för att somna för natten vid 20 efter en flaska välling. Stor kram och lycka till med allt!

Jag förstår precis din “att komma hem känsla”. Jag åker hem till Uppsala imorgon och längtar så mycket. Inget slår att få komma hem och sova i sin egen säng. Underbart! Jag gillar programmet “Fuskbyggarna”, det är en bra kombination med Lennart Ekdal och Martin Timell tycker jag. Vidare är det viktiga problem de uppmärksammar. Vilken fantastiskt fin klänning du har på bilden med jätteblomman, den rosa och paljettiga. Var kommer den ifrån, den var hur snygg som helst. Kanske något som jag fortfarande får plats i dessutom ;)! KRAM

Svar: Hej fina Maja, hoppas du och bebismagen mår bra. Hur långt har du kvar nu innan miraklet kommer? Skönt att få komma hem för dig. Passa på att vila och äta gott 🙂 Visst är den fin, den kommer från det danska märket Malene Birger. Perfekt till sommaren men den är även vid runt magen så du kan ha den nu. Varma kramar, Din vän.

Hej

Har ett par frågor till dig!

1) Hur förhåller du dig till kommentarerna som kommer in? Läser du dem? Besvarar du frågorna som kommer in? I så fall hur – genom egen kommentar eller i ett inlägg eller tja, hur?
2) Läser du själv bloggar? Vilka i så fall? Tänkte om man kunde få några tips! 
:-)

Kram

Svar: Hej ”anna med lite a”, hoppas helgen har börjat bra. Imorgon får du heja på din favorit Eric Saade 🙂 På fråga nr 1 så läser jag alltid alla kommentarer, det är ju min länk till dig som läsare och vän. Ibland skriver jag svar direkt till personen i kommentarsfältet, tar kontakt med frågeställarens blogg eller mail och ibland så har jag ”Frågor och Svar”-dagar (sök på det så hittar du flera stycken sådana inlägg) Gör mitt bästa för att svara på alla men ibland missar jag och då får man bara tjata vidare 🙂  På fråga nr 2 så läser jag bloggarna här på sidan och ibland på de vänner här som har bloggar, annars så hinner jag inte ta del av andras liv tyvärr. KRAMAR i massor.

Hoppas att du får en underbar kväll.

All kärlek.


19 kommentarer19 kommentarer om “Svar och fläskläpp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så goa bilder! Önskar er en mysig och kul helg!
  Själv blir det en lugn kväll med särbon och lets dance, och imorgon Hv71-Linköping,vem tar serieledningen????HV blå så klart…! Sist men inte minst melodifestivalen, har ingen aning om vem jag ska hålla på, många bra artister och låtar!

  Må så gott och ta det lugnt nu Hannah!

  kram

  Svara
 • Stackars lilla Mio, jag vet precis hur det känns med fläskläpp och skadad tand. Inte kul.
  Tack för att du delar med dig av så fina bilder. Livan i hårband gav mig dagens stora skratt. 😀 Åh, så söt hon är. Ha en lugn och stressfri fredagskväll Hannah.
  Puss & kram

  Svara
 • Hannah jag tycker du skall ta Mio till tandläkaren så dom får kolla hans tänder så det inte händer något med dom. En som vet hur det kan gå hade en som dansade om kul med nappen i munnen o slog upp båda två tänderna.

  Ha nu en riktig skön kväll o be Peter ge dig lite massage när ni tittar på Let´s dance..

  Kram

  Svara
 • hej hannah! vilka härliga bilder, och visst är det härligt med ”vårvädret” först vill jag bara tacka än en gång för att du är den varma och härliga människa som du är. DU bryr dig och det känns, och uppskattas!
  min fråga är gick du gymnasie? och i såfall vilket? sen undrar jag vad du har för mail om man vill skriva något som kanske inte syns för så många,
  tack för en härlig och mysig blogg,och ha en jätte skön helg!

  kram Rebecca

  Svara
 • Hej hej!
  Jag undrar om ni kommer att ha någon mer bloggträff? Och en till, bråkar dina grabbar mycket? Jag har tre grabs och de två äldsta som blir 8 & 5 är som hund och katt allt som oftast, de kan naturligtvis vara urgulliga mot varandra också och då smälter mammahjärtat MEN hur gör du när dina bråkar? Tips mottages tacksamt! 🙂
  Kram//Linda

  Svara
 • Småbarn bråkar o även stora barn min dotter är 31 o sonen 28 o dom kan vara som hund o katt mot varandra ibland. Men älskar varandra ändå när det kommer till kritan.
  Jag brukar säga småbarn småbekymmer o stora barn stora bekymmer..

  Svara
 • Håller fullständigt med dig Pia-Lena.Små barn små bekymmer, stora barn stora bekymmer.Man slutar aldrig bry sig oavsett ålder.Ha en underbar kväll.

  Svara
 • Hej, kan ni inte ordna en bloggträff här på Västkusten oxå? Nu när du jobbar i Göteborg och allt. Kram Jessica

  Svara
 • Ett litet tips till tidigare inlägg!
  Be Liv kolla in MaccaPacca i Drömmarnas Trädgård. Den är inte lika skickzadd som Teletubbies och personligen tycker jag att den är lite lugnare och ett mer harmoniskt barnprogram för de allra minsta. Min lille Leo fullkompligt äääälskar MaccaPacca, UpsieDaiysy och alla de andra vännerna i I drömmarnas trädgård.
  Om du missar den om dagarna så kan du alltid kika på den på SVT Play: http://svtplay.se/t/108528/i_drommarnas_tradgard
  Allt gott till dig!

  Svara
 • Hej finaste Hannah.Stackars lilla Mio sådan otur han har , men han ser lika glad ut för det.Så söt Liv är i sitt nya hårband,stora tjejen snart 1 år.Tänk jag har följt din blogg i över 1 år.Såå snygga ballerina skor du köpt,och ett bra pris.Vet du om skorna fanns i svart?Jag älskar ballerina skor,så himla sköna att gå i.Jag köpte samma mascara som du använder.Hur får du ögonfransarna så spretiga?En sista fråga,gör du någongång ansiktbehandlingar?Ha en riktigt underbar kväll.Var rädd om dig,kram.

  Svara
 • Hej igen.Kom på en fråga till.Finns något som heter lösa ögonfransar strå för strå,är det något som du har gjort?Blev det iså fall bra?

  Svara
 • Stor kram till dig å din fina familj… hoppas du fick lite massage 😉 det fick inte jag för min älskling är i Vemdalen å vad jag längtar efter honom nu =(

  Svara
 • Hej, vackra kvinna.

  Jag måste få veta – var har ni köpte den störtcoola fåtöljen någonstans?
  Vi var i Rom i höstas och i loungen på vårt hotell fanns fyra såna. Jag satte mig i en och tyckte att jag kunde spendera mina fem dagar i fåtöljen istället för att springa runt och kolla på Colosseum och Sankt Peterskyrkan. Sånt kan man ju kolla på nätet 🙂
  Saknaden efter en sån är enorm och nu behöver jag en sån, så snälla söta, vart kan jag få tag på en sån?

  Förresten, jag grävde fram mina gamla cd-skivor häromdagen och då dök en gammal goding fram, nämligen *trumvirvel* Graaf-systrarnas skiva 🙂
  Lyssnade såklart igenom skivan och blev mäkta förvånad över det faktum att jag kunde texten till typ alla låtar. Sjukt häftigt!

  Hur som helst. Hoppas din helg är fantastisk.
  Du är fantastisk!

  Kram

  Svara
 • Hej Hannah och tack för ditt svar på mina frågor! Blev genast inspirerad att så småningom få sova lite bättre om natten:)Hoppas du har en skön lördag i det fina vädret, vilket jag hoppas det är även hos dig! Kram

  Svara
 • Hej hopp!
  Hoppas du får en superfin lördag! Själv har jag gått in i vecka 16 idag och igår gick vårt lägenhetsbyte igenom!! :O)
  Stor kram till fina du!

  Svara
 • Tack Hanna för att du är en förebild för mig!

  Kolla gärna in tävlingen i min blogg 🙂

  http://starblind.blogg.se

  Svara
 • Hej hej Hannah! Hoppas ni har en riktigt fin dag 🙂 Läser dina inlägg, Peter inlägg samt Victorias inlägg VARJE dag, tycker det är givande och jättekul! Vill uppmuntra dig att fortsätta som du gör, ni får ALDRIG sluta blogga här på bloggfamiljen!!!

  Massor med kramar från Sara

  Svara
 • Inte alls så långt kvar faktiskt, bara 3 månader. Bebisen är beräknad till den 14 juni och tiden går väldigt fort just nu! Ska vara hemma hela maj, vilket ska bli väldigt skönt. Jag ska bara boa och baka och fylla frysen inför sommaren, helt underbart. Ska nog ta mig en sväng till NK för att kika på klänningen, jag tycker verkligen att den är jättefin! KRAM

  Svara
 • Hej!
  Jag har ställt denna fråga förut men vi (är ju inte ensam om att undra) har inte fått ngt svar ännu..så jag fortsätter att tjata.. 😉
  Vill ju så gärna veta vart du har fått tag i dina fina mössor? Den rosa o den grå. Nu har du berättat att en vän till din svärmor säljer dem, o du har sagt att du ska kolla upp om de går att få tag i fortfarande? Ville bara påminna dig så du inte glömmer.. Vill sååå gärna ha en likadan! De är så superfina!

  Tack för att du har en så fin blogg tillsammans med din man..

  Massa kram från Jennie

  Svara