Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:45 | mars 12, 2010

Svennebanan teletubbie

God morgon min vän. Härligt att det är fredag! Vi ska ha en riktig ”svennebanankväll” hela familjen med tacos och Let’s Dance 🙂
Måste ladda batterierna inför imorgon, då det är Globen och fest som gäller.

Har kört pojkarna till skolan och nu har jag lagt mig i sängen igen. Liv klättrar på mig och vinkar till Teletubbies (ett förövrigt sinnessjukt program, men alla små barn verkar älskar det) på tv:n.

Önskar dig en underbar början på dagen.

Hej på en stund.

Kramar


13 kommentarer13 kommentarer om “Svennebanan teletubbie”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gomorron!
  Men det låter ju mysigt med en svennebanankväll 😉 Haha jag håller med ,det är ett sinnessjukt program. Samma är det med det där konstiga programmet ”I drömmarnas trädgård”. Jag garvar fortfarande åt att du kallade super mario ”det lilla äcklet”! 🙂 Visst blir man förbaskad när han inte gör som man vill? Ha en underbar helg//Linda

  Svara
 • Ha en underbar dag Hannah o bara koppla av o mys idag…Skickar en bukett med Tulpaner till dig…

  Kram
  Pia-Lena

  Svara
 • Ha en trevlig början på helgen! Skönt att den är här igen:)Kram

  Svara
 • Hej Hanna! Jag följer din blogg den är så vardagsaktig gentemot andras bloggar det gillar jag =) Först vill jag tipsa om en dvd som jag köpte till min 15månaders dotter Totte av Gunilla Wolde 99:- mycket bra småbarnsfilm pedagogisk hade den till min son som fyller 17år i april.
  Så vill jag säga usch ja Hanna denna jädrans stress hela samhället är så stressigt. Och jag tror du är lik mig, har höga krav på dig själv. Jag har ständig värk i kroppen känner hur den är spänd men kan inte slappna av. Jag har börjat simma med en vän för att få egentid. Men jag vet det är jätte svårt att få tiden räcka och att prioritera sig själv, då får man dåligt samvete. Jag är mammaledig nu, då tror min käre man att jag ska göra ALLT då menar jag allt. Jag bara gråter i bland eller är sur men egentligen är det stressen. Jadu Hanna vad ska vi ta oss till??? Min chef brukar säga till mig Nettan du behöver inta alltid vara så duktig!!! Det försöker jag öva mig på!!! Du måste försöka hitta ett sätt som får dig i harmoni något som passar dig! 30min promenad direkt efter frukost eller 15-30min lugn fin musik bara ligga å lyssna, andningaspauser då å då tex. i bilen kör åt sidan stäng av bilen ett djupt andetag sitt i tysnaden bara 5-10min. Det handlar inte om att åka på spa en helg eller så utan i vardagen. Peter kanske kan ge dig lite massage när ni tittar på tv (köp olja på apoteket luktfri å inte så kladdig) Har ni badkar ett bad då å då med levande ljus kanske lugnmusik, i bland tar jag ett glas vin i bland en frukt det beror på. Deligera ut lite ansvars uppgifter till övriga i familjen, barn växer av ansvar! Du fixar detta bara du tänker och lyssnar på kroppens varningar att nu är det dax! Du kommer så småningom hitta det som passar dig, men du kommer säkert få återfall det får jag =( Jag ställer alldelse för stora krav på mig själv! Ha en riktig trevlig svennebanan kväll…min man är borta så jag får svennebanana själv med min dotter men det är också mysigt! Jag älskar att vara själv att få landa!!! Sköt om dig Hanna Kram

  Svara
 • Visst är dom jobbiga Teletubbies, jag blev nästan knäpp i huet när minstingen tittade på det när han var liten ; )

  Ha en mysig helg, själv åker vi på skidsemester en vecka, det kan jag behöva, min pappa dog plötsligt i början på veckan, så jag har det rätt så tuft just nu.

  Kram A-L

  Svara
 • Hej!

  äntligen fredag… 😉 jag ska också mysa med barnen ikväll och bara ta det lugnt, ska bli så skönt! Sen är det fest för mig imorgon också 😉

  Kram!

  Svara
 • Hej Hannah.Det låter riktigt mysigt,du måste vara rädd om dig Hannah,ta det lugnt och försök inte stressa.Ha en underbar em. och kväll med din fina familj.Kram Marita.

  Svara
 • Fredag är en fri dag och förhoppningsvis en ”fredlig” sådan. Önskar dig en fridfull och stressfri dag&kväll.
  Kom ihåg att DU är värdefull.<3
  Kram

  Ps.Lommo vilken fin profilbild

  Svara
 • Hej fina du!
  Det gör ont att du mår så här, för jag vet som så många andra här hur det känns. Ibland blir jag så trött på mig själv att alltid försöka vara den duktiga mamman, sambon, vännen, arbetskollegan osv osv. Jag vill liksom vara alla till lags och är rädd att när jag säger nej så blir folk sura på mig! hur sjukt är inte det?! Man måste ju kunna säga nej ibland.
  Man ska städa och fixa och det ena med det andra så man blir ju helt slut av alla måsten.
  Funderar på att halvera alla mina ägodelar så man slipper hålla reda på så mycket =) till att börja med.
  men jag vet inte.. det är svårt. har gått in i väggen innan pga jobbet, och har drf lättare att falla tillbaks ibland. Å andra sidan känner jag signalerna tydligare nu för tiden så jag kan försöka att koppla av och stressa ner innan det går för långt.
  Som sagt inte lätt att få ihop det, men jag tror också att det är svårt för såna personer som oss att ändra helt om.
  Hoppas du hittar en balans iaf.
  Ha en supertrevlig helg! Önskar jag kunde vara på plats i Globen med, men jag får följa det hemma i soffan istället. Har laddat med nya chipsen sourcream and bearniaise sås! det kanske vore nåt för er som älskar bea 😉

  Många varma kramar
  /Annika

  Svara
 • Hej! Ses vi imorrn i Globen? 😉 Jag och min vän Malin ska dit och heja!
  Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Ville bara önska dig en fantastisk mysig fredag och helg. Hoppas du kan slippa stressen och bara vara! Ha även en underbar Globenfest imorgon, jag är inte alls avundsjuk:-)….jag får istället äran att jobba!!
  Puss och kram hela dan:-)
  Ps. Som så många andra sagt, DU är värdefull!!

  Svara
 • ja en såndär svennekväll blir det för oss oxå och typ halva sveriges barnfamiljer, fniss…

  må gott!

  kramen sofia

  Svara
 • Hej alla!
  Det är helt galet egentligen vilken tidsanda vi lever i nu. Alla människor är ju stressade och lider av olika besvär pga det. Jag har inga barn att ta hand om men jag är ändå alltid stressad och vill vara ”perfekt”. Vem tackar mig för att hemmet är perfekt städat när man ska bjuda någon på middag till exempel? Ingen.
  Vi måste försöka sänka våra krav på oss själva och prioritera saker som ger energi och får oss att må bättre. Ge oss själva bättre hälsa genom att koppla av på det sätt som passar oss lite oftare. Man får försöka ändra sitt levnadsmönster lite i taget. Alla dessa stress sjukdomar försvinner ju inte för att man medicinerar bort symptomen. Det är ju orsaken=stressen som vi måste ta itu med så vi slipper bli sjuka.
  Kram

  Svara