Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:48 | mars 14, 2010

Söndagsbrunch

Hej min vän. Vi hade det jättekul igår. Ska visa bilder och berätta när jag kommer hem. Nu ska vi gå och äta brunch och njuta av den vackra dagen.
Liv och Mio gillar min schlagerhatt 🙂

All kärlek


7 kommentarer7 kommentarer om “Söndagsbrunch”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ni får ha en underbar Söndag i det fina Vårvädret.All kärlek till dig också Hannah.Kram.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Verkar som ni har haft en underbar gårdagskväll, mysigt! Hoppas även att ni får en underbart solig söndag…..verkligen vår i luften:-)
  Jag undrar vart dina tights/leggings kommer ifrån som du har på bilden? Sååååå fina!!!!
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Jasså du införskaffade också en sån fin hatt! Dom är jättefina! Såg att det fanns rosa fjäderboa med! Den missade jag helt.
  Berätta nu hur det var att uppleva allt live, det måste ha varit så härligt!
  Var ni på efterfesten med?

  Kram!

  Svara
 • Shit vad bra det var! Jag köpte också en hatt, snygg man var! Men stämningen krävde det tyckte jag. Nu kommer säkert dottern ha glädje av den resonerar jag, inga onödiga köp här inte! 😉
  Kram

  Svara
 • Så tjusig schlagerhatt! Kul att Anna vann…såå fin låt tycker jag!

  Önskar er en go söndagkväll!

  kram

  Svara
 • Hej söta du!
  Såg ditt inlägg här nere om stress.. Jobbar som sjuksköterska och har även själv och med andra upplevt detta att alltför ofta känna att man knappt räcker till.. och detta problem eskalerar farligt fort.. Ja vad ska man göra då undrar många, man kan ju inte vända upp o ned på sitt liv.
  Det är inte meningen, men däremot kan alla prioritera. Något finns det som man kan ändra på, eller åtminstone se till att få en halvtimme ensam för själslig avkoppling varje dag, att man tar sig den tiden, sätt på en avslappnings-cd, HELT underbart när man lärt sig att bara fokusera på det, låt hjärnan vila fr alla intryck!!
  Tyvärr så är sjukvården sådan i Sverige att man som egen individ förväntas klara och reda upp sin situation, alltså man måste vara frsk för att bli sjuk…
  Kram!!

  Svara
 • Jag tycker att det är lite kul kuriosa att Nicola Perrelli är så lik Carlottes syster, måste vara det hon fastnade för omedvetet 😉

  Svara