Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:02 | mars 15, 2010

Mössor och konstigt typsnitt

Nu är vi hemma igen. Varken Liv eller pojkarna hade några bakterier. Det visade sig vara virus, röda i sina halsar var de och för Liv gör det ont i öronen pga halsont. Skönt, ingen mer penicillin 🙂 Ska prova vitlöks-tipset nu.

Jag hann inte visa några bilder från vår fredagskväll hemma. Så här får du lite bilder.

Vi tittade på Let´s Dance och åt tacos.

Vi tittade på Let´s Dance och åt tacos.

f4
Liv fick plocka med små majskorn.

Liv fick plocka med små majskorn.

Hon var skeptisk till en början men kom efter en stund på att hon verkligen gillade det. Hennes nya är majs och kalla makaroner.

Hon var skeptisk till en början men kom efter en stund på att hon verkligen gillade det (hon verkade helt glömt bort att hon ätit det förut och gillade det). Hennes nya är majs och kalla makaroner.

Vi spelade spel och klarade oss från att bli osams :-) Minns du detta? När jag var liten så spelade vi alltid det här spelet, men då såg det inte likadant ut.

Vi spelade spel och klarade oss från att bli osams 🙂 Minns du det här spelet? När jag var liten så spelade vi alltid det här, men då såg det inte likadant ut.

Jag uppskattar faktiskt bäst att bara var hemma och ha mys med familjen. Men sedan tycker jag att det är jätteviktigt med ”vuxentid” också, att ordna barnvakt och umgås med vänner. Jag och Peter är duktiga på att ta vara på varandra, gå ut och äta, hitta på saker för varandra eller bara vara hemma och sova utan att behöva tänka på tre barn som ska aktiveras, få uppmärksamhet och mat. Vara lite ego 🙂 Jag ska faktiskt ta tag i min negativa stress och få hjälp av en coach att hantera den och våga säga ifrån och ta vara på min egna tid och hälsa.

Jag har äntligen fått reda på var du får tag i cashmere-mössorna, DA VIDA heter det. Tyvärr, är det väl inte riktigt säsong för mössor och halsdukar nu, men kontaktar du dem så finns det kanske på lager. Annars har de massor av andra vackra plagg. Tydligen så är det ett märke som man själv kan sälja, genom homepartyn. Gå in och kika www.davida.se

Da Vida-mössa.

Da Vida-mössa.

Vet inte vad jag har gjort, men jag lyckas inte få rätt typsnitt. Har pillat på alla knappar nu men det blir bara fel. Får vänta på Peter så han kan fixa det när han kommer hem. Jag och datorer går inte riktigt ihop.

Ja ja, huvudsaken är väl att man ser vad det står 🙂

Nu ska jag ge mig på frågorna jag fick i ”frågeinlägget” härom dagen.

Puss och kram.

PS. Nadja, hade du, bebismagen och din mamma en fin kväll i lördags på Globen med hotellövernattning?


10 kommentarer10 kommentarer om “Mössor och konstigt typsnitt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Hannah.Så skönt att där inte var några bakterier.Jag har tänkt så på lilla Livan idag.Mmmm ser fantastiskt gott ut på bilden.Jag gillar också tacos,riktigt mums är det.Du precis som jag då när det gäller datorer,det får inte gå fel.Ni får ha en underbar em. i det fina vårvädret,kram.

  Svara
 • hej fina hannah!
  va skönt att de bara va virus men virus kan va ett elände =(…
  e lite nyfiken på hur de ser ut hemma hos er.. e de ok å fråga å be om du kan lägga ut lite kort hur de ser ut i huset hos er?
  välkommen till sköna varma gbg igen =)
  varm sol kram

  Svara
 • Skönt att slippa penicillin! Kämpade i min 2åring det förra veckan. Dvs jagade henne, brottade ner henne, höll henne hårt och sprutade in – 3 ggr/dag!! Puh!
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah! mysigt med hemmakvällar!Virus kan göra fruktandsvärt ont,har varit säker på att det varit bakteriellt många gånger, men då har det varit virus!

  Ta väl hand om varandra! Bra att du tar hjälp av en coach för att hantera stressen och tänka om!

  kram

  Svara
 • Skönt att höra att det ”bara” var virus…..hoppas vitlöken hjälper!!
  Ha nu en fortsatt underbar dag hemma, se till att ladda batterierna inför veckan i Götet:-)
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Glömde ju en sak…….självklart minns man diamanten-spelet, ett mycket kul spel när man var liten:-) Längtar faktiskt till när jag kan spela spel med min lilla dotter!!!

  Svara
 • Hej! Vad glad jag blir över att du bestämt dig för att träffa en coach! 🙂
  Lycka till! Skönt också att det inte blir fler penicillinkurer för lilla livet Livan. Kram på dig.

  Svara
 • ÅÅ JA! vi hade så himla trevligt, ännu en gång tusen tack! bebisen i magen vaknade såklart av musiken och sparkade precis hela kvällen. och villiam han ringde efter en stund och frågade vart jag egentligen var nånstans då han inte kunde se mamma på tv. vi hade en perfekt kväll, mamma och jag. vi åt gott, finalen var mäktigt och sen sov vi ljuvligt. tack fina du, kramar till er!

  Svara
 • Hannah! Du måste bara prova den här versionen av tacos. Mycket godare än den torra, enligt mig själv 😉

  http://www.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=15136

  Svara
 • Det var ju skönt att lilla söta Liv inte hade öroninflammation denna gången utan endast en virus. Men virus kan ju vara jobba för små barn för dom kan ju inte säga vart dom har ont.

  Va rädd om dig nere i Göteborg så du inte blir för stressad..

  Kram

  Svara