Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:53 | mars 23, 2010

Snö, snö och åter snö

God morgon vacker. Här snöar det och det är vitt på mark och tak. Igår hälsade vårkänslan på än en gång för att lika fort försvinna. Enligt SMHI skulle det bli fint igen framåt torsdag. Hoppas! Älskar snön men nu är det faktiskt snart april och då ska det inte vara så här. Minns att jag för en herrans massa år sedan tog mitt första dopp i början av april. Då var det riktigt varmt.

Nu har jag precis kommit hem efter att ha lämnat pojkarna på skolan. Det är tur att de är så stora så jag slipper kliva ur bilen. Går alltid direkt upp ur sängen. William brukar titta på mig och få mig att lova att inte kliva ur bilen. ”Mamma, ska du verkligen se ut så där? Lova att inte hälsa på någon annan förälder eller kliva ur bilen?!” Håret är på skaft, pyjamas med ett snyggt Gällivarehäng och en morgonandedräkt som får ögonen att tåras 🙂

Jag lyckade faktiskt med min fisk igår. Lade de två stora rödingfiléerna i en ugnsform, hällde olivolja över, saltade och pepprade och in i ugnen. Till fisken åt vi potatismos med massor av smör och en smögensås med extra dill och kräftstjärtar. Fick beröm för middagen. Gissa om jag var glad 🙂 Tack för tips på fiskrätter. Jag har så mycket fisk som jag måste laga att vi kommer bli smartast i Sverige när allt är slut.

Liv ville inte äta. Hon har inte ätit så bra de senaste dagarna. Inte så konstigt med tanke på hur hängig hon har varit.

Liv ville inte äta men lika glad var hon för det. Hon har inte ätit så bra de senaste dagarna. Inte så konstigt med tanke på hur sjuk hon har varit.

William och Mio vill alltid att vi ska ha på "Lyckohjulet" i bakgrunden då vi äter middag. De börjar bli grymma på att lösa ordpussel.

William och Mio vill alltid att vi ska ha på "Lyckohjulet" på i bakgrunden då vi äter middag. De börjar bli grymma på att lösa ordpussel.

När pojkarna kommit i säng så satt vi och slötittade på tv, och Liv började slumra i min famn.

När pojkarna kommit i säng så satt vi och slötittade på tv, och Liv började slumra i min famn.

Älskar när hon somnar så här. Det gjorde hon alltid som spädbarn och nu börjar hon gilla det igen. Bebisar luktar ju så ljuvlig på sina små huvuden.

Älskar när hon somnar så här. Det gjorde hon alltid som spädbarn och nu börjar hon gilla det igen. Bebisar luktar ju så ljuvlig på sina små huvuden.

Peter och Liv sover fortfarande så jag ska passa på att läsa tidningen och dricka mitt morgonkaffe nu. En skön och sällsynt stund på morgnarna 🙂

Önskar dig en fin dag.

All kärlek.

Ps. Avantgirl, var vid gott mod. Tänker på dig!


16 kommentarer16 kommentarer om “Snö, snö och åter snö”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Å har ni snö? Här vräker regnet ner, inte mycket bättre det fast håller med om att man är trött på snö och vill ha vår! Sitter med här med morgonkaffet och en liten sjukling till dotter. De är så tappra de små liven. Hoppas både Liv och eran lilla hund kryar på sig. Kram och ha en bra tisdag!

  Svara
 • Snön snart helt borta här i Skåne.Skönt det ,men regn idag .Vill nu ha mer sol o värme.
  Krokusarna o snödropparna är så fina i rabatterna.
  Blir idag att fika med en vännina jag ej träffat på 1 år , ska bli kul.
  Ha mysig snöig dag o njut av familjen.

  Svara
 • Vet du om det finns några snygga bikinis för gravida eller skall man köra på en helt vanlig bikini i sommar (kommer vara höggravid då)?
  Kram!

  Svara
 • Haha, vadårå Gällivarehäng är ju snyggt, eller?? Jag är född i Gällivare och bor här än idag 😉 Kram på dig Hannah! /Marie

  Svara
 • Så mysigt! Vad stor Livan börjar bli!!! Vad väger hon hur lång är hon? Ja nu börjar tom. jag bli trött på snön bläääääää i dag ska jag unna mig en ansiktsbehandlig ska bli så skönt en god vän till mig tipsade om ett kanon pris bara i dag 200:- för en timme. Dessutom erbjöd hon sig passa min lilla Clara. Så härligt när det finns vänner som tänker på en!!! Ha en fin tisdag trots att våren gömde sig igen!!! Kram

  Svara
 • Åh det regnar och regnar…..här i Jönköping är det mulet, grått och regningt. Härligt att fisken smakade!Har även idag en ledig dag och sitter och planerar inför min helg med 5 gamla tjejkompisar som jag inte träffat på så många år. Så till helgen kommer hela gänget från stockholm, England, ska bli så kul. Har just bokat exotisk planka till fredagkvällen och på lördagen blir det en Spa vistelse..längtar!
  När jag skjutsar mina barn så kliver jag heller inte ur bilen…haha! Ha en skön dag inomhus! Jag har planterat så fint med påskliljor,murgröna vid min entre, men det blev till att sätta pappsäck över, för detta väder är inte att lita på just nu!

  kram

  Svara
 • Haha, skönt att veta att jag inte är den enda sunkiga morsan i världen! 😉 La in en seriebild jag såg i en föräldratidning på min bild om just det igår faktiskt, kolla om du får tid. Fick iaf mig att skratta en hel del! O skämmas lite igenkännande…
  Kram

  Svara
 • La in en seriebild jag såg i en föräldratidning på min BLOGG ska det ju stå!!

  Svara
 • Tack snälla Hannah!
  Börjar nästan gråta bara för att du nämner det här och tänker på mig. Jag är så blödig just nu. Kombination av jobb, familj, hem och få pusslet att gå ihop är inte så lätt för mig just nu, jag känner mig otillräcklig överallt och tyvärr så har stressen blivit för mycket för mig…trodde jag var starkare än vad jag eg är. så nu är det bla. tänka om som gäller och lite ändringar… men jag ska fixa det, det kommer nog bara ta lite tid….
  Tack än en gång Hannah.
  Kramar till er!

  Svara
 • Hej Avantgirl!Sänder en tanke och kram till dig!Vet hur det känns att inte få tid och ork till allt man vill och alla ”måsten”. Bakom molnen skiner solen……livet går upp och ner för oss alla i perioder!

  Varm kram till dig!

  Helena

  Svara
 • Tack Helena!
  Jo visst är det upp och ner, det är bra så trist och jobbigt när man är nere 😉
  Kram!

  Svara
 • Hej Avantgirl:-)
  Ville bara säga att jag tänker på dig…..du kommer att ta dig ur detta, förr eller senare, ge det lite tid bara! Jag tror på dig, Go Girl!!!
  Puss och kram hela dan:-)/Lisa.

  Svara
 • Jag tänker oxå på dig o hoppas du tar dig det ur detta snart för nu kommer ju snart våren o sommaren.. Skickar en varmande bamsekram till dig..

  Svara
 • Hej fina Hannah.Usch vad trist att det snöar.Du är välkommen till Skåne här är det lite Vår ialla fall.Så kul att du lyckades med fisken igår och att det var omtyckt av familjen.Hemmalagad potatismos med mycket smör,gud va gott.När jag var liten så hade vi alltid sirap på potatismosen,låter kanske konstigt men det är supergott.Ugnsbakad falukorv då förstås,det får du pröva Hannah.KRAM.

  Svara
 • Hannah jag gjorde som du gör en gång körde dottern till bussen o hade nattlinnet under min jacka o allt gick bra med bilen till bussstationen o stannade bilen. När jag skulle starta bilen så gick den inte igång o dottern kom med sin mobil så jag kunde ringa efter hjälp. Gissa om jag kände mig billig där stod jag med nattlinne o jacka för jag inte orkade klä på mig o skämdes. Hjälpen var min pappa men som tur sag han inte hur jag var klädd. Aldrig mer jag kör sådan för oturen kan vara där.

  Här regnade först idag o sen kom solen o ca 7 plusgrader…

  Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Är ny medlem och har hoppat runt här inne hos er idag..Jättemysig läsning! 🙂 Lilla Liv är ju bara för söt! 🙂 Har en liten fråga..vad nappflaskan hon har kommer ifrån? 😉 Bästaste vårhälsningarna! 🙂

  Svara