Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:25 | mars 25, 2010

En ny dag men ändå samma

God morgon kära vän. Hoppas att du mår bra. Imorgon är det fredag, börjar redan nu få fredagskänslor. Jag och Peter skulle ju ha lördag hela veckan men det blev städa hela veckan istället. Inte lika kul men ack så behövligt. Nu börjar vår ”walk-in-closet” se ut som den ska. Välsorterad och ett golv fritt från kassar med kläder och skräp, så man kan ta sig fram utan att ramla eller trampa sönder något. Förrådet med alla gamla flyttkartonger står på tur idag. Har varit och petat där ett par gånger men inte gjort det ordentligt. Det här är första dagen som jag gläds åt det tråkiga vädret (än så länge är det i alla fall grått och solen syns inte till) för då kan jag inte komma med olika ursäkter för att slippa undan. Som igår då jag gav upp för att solen sken så vackert och ville att jag skulle komma ut 🙂

Promenerade till skolan och hämtade Mio. William hade följt med sin kompis Fanny till stallet för att rida. Så nu önskar han sig en häst eller i alla fall att få börja rida. Vet inte om det funkar så bra för Mio är fruktansvärt allergisk mot hästar. Hela han svullnar upp om han bara ser en häst. När han var mindre vågade han inte ens titta på bilder på hästar i en bok. ”Jag är allergisk”, skrek han. Gulle.

Liv sover gott i sin nya vagn. Vi behövde nog komma ut från damm och skit, andas frisk luft och få energi från solen.

Liv sov gott i sin nya vagn. Vi behövde nog komma ut från damm och skit, andas frisk luft och få energi från solen och ljuset.

Mio var först inte så förtjust i att behöva gå hem, men promenaden gjorde honom gott. Vi pratade på vägen hem och han berättade att han gjort slut med sin tjej Annelie för att hon tagit han s mödssa och kastat iväg den. Tyckte att han skulle förlåta henne, men det fanns inte på kartan. Hon hade faktiskt kastat hans mössa i en buske!

Mio var först inte så förtjust i att behöva gå hem, men promenaden gjorde honom gott. Vi pratade på vägen hem och han berättade att han gjort slut med sin tjej Annelie för att hon tagit hans mössa och kastat iväg den. Tyckte att han skulle förlåta henne, men det fanns inte på kartan. Hon hade faktiskt kastat hans mössa i en buske!

Ocoola, prutt-mamma fick ett tack igår när William kom hem. ”Tack mamma för att du övertalade mig att ta med täckbyxor, annars hade inte jag kunnat leka med kompisarna på berget. Och vi hade det jättekul!” Ha, det var inte så dumt att vara töntig ändå 🙂

Peter har alltid svårt att somna på kvällen, jag däremot somnade så fort Grey´s Anatomy var slut. Så varje morgon denna vecka har han och Liv somnat om när jag gått upp. Vilket innebär att jag även denna morgon sitter och dricker mitt kaffe och skriver till dig i ett näst intill spöklikt tyst hus.

Imorgon ska vi hem till mamma på middag. Har drömt om Bimbo inatt så det ska bli mysigt att få träffa henne nu när hon mår lite bättre.

Ha en fin dag och var rädd om dig.

Varma kramar.

/Din trogna vän


15 kommentarer15 kommentarer om “En ny dag men ändå samma”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • gomorron hannah..
  här lyser solen här i kungälv me knallblå himmel. å ingen snö =) å krokuserna e uppe =) kan få få mer vår känslor än detta hehe..
  visst gillar ja vintern men nu7 e ja trött på den,, så dina vinterbilder gör mig lite deppig 😉 när ja ser snö…. hoppas att de töar bort hos er me snart..
  ha en jättefin dag =)
  å välkommen ner till gbg å ett vårligt gbg när de nu blir nästa gång 🙂

  Svara
 • Godmorgon på er!

  naw, va gulligt av William att tacka dig 🙂 här i Malmös kiner solen och man blir på underbart humör, så nice!
  Visst är det skönt när man städat och man ser allt i sin garderob?
  Tycker också att Mio ska förlåta sin tjej 😉

  Kram och ha en underbar dag!

  Svara
 • Ja tänk så förståndig mamma du var igår Hannah o får så fina ord utav William oxå när han kommer hem o är glad att du stod på dig. Att han skulle ha vinterbyxor o varma skor så han kunde leka i snön istället för bli kall o kanske sjuk bakefter. Det är många här i skåne nu som är jätte förkylda o mycket halsfluss med annat.
  Idag skinner solen igen o vill inte titta på mina fönster som visar all vinterns väder.

  Ha en skön dag nu Hannah o bara mys..

  Vårkram ifrån skåne.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag undrar vad det är för fint du har på överkroppen?

  Kram från Vasastan

  Svara
 • Hej Lisa i Vasastan 🙂 Hoppas allt är väl. Tack för att du tycker det ver fint. Jag har en svart stickad halsduk från Gina Tricot och en tre år gammal poncho med fransar från Åhléns.

  Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej!
  Här i norrland så snöa det…sonen är på dagis å dottern sover…själv sitter ja å dricker te å fördriver tiden med å kolla in olika sidor på internet…borde städa men ja orka bara inte…
  Supersnygg vagn ni skaffat till liv…va är de för märke å är den superdyr eller???
  Snygg åkpåse oxå….vart kan man få fatt i en sådan??

  Svara
 • Hej Katarina. Känner igen det där med att inte orka börja att städa 🙂 Ska dock ta mg i kragen NU. Ja, visst är vagnen snygg och den blommiga åkpåsen. Vagnen kommer från Babyjogger.se och heter City Elite. Den är grym och kostar 5.500kr (dyrt men vagnar är ju tyvärr det. Den här ska hon dock ha länge plus att den är säker. Då får det kosta). Åkpåsen kommer från thebuppabrand.se.

  Städa nu medan babyn sover 🙂

  Kram kram

  Svara
 • Haha, Mio va söt han är, det där med hästar i böcker och exet som kastade mössan.

  Tror du tänker helt rätt ang William och ridning, ibland måste man offra sig för sina syskon. Sen är det ju inte säkert att han verkligen VILL börja rida på riktigt, han kanske blev inspirerad just för stunden.
  Gulligt att han tackade dig sen : ).

  Förrseten, stod i affären och tjyvläste tidningar, tror det var i Hänt Extra så har dom en sida när dom listar 6 olika saker ang kändisar. Den här veckan var det 6 gulliga kändisbarn tror jag. Och då har dom listat William såg jag, det var lite kul. Inte för att det är viktigt att vara söt och gullig men ändå ; )

  Kram

  Svara
 • Åh, man önskar ju att man kunde hjälpa er. Jag älskar att fixa och rensa, vika och göra fint. Speciellt med andras saker då man slipper ångesten för sina egna saker 😀

  Hoppas i alla fall att ni kommer iordning innan helgen så att ni kan ta riktig helg! Sen kanske ni kan ta lite helg för mig med. Har en tenta i skolan på en lördag 🙁

  Kram!

  Svara
 • Måste bara tipsa om en grymt god ananaspaj. Kom i håg när du baka muffins ha ha som inte blev så lyckade, men här kommer ett lätt recept som du fixar lätt!!!Jag tänkte du som har lördag hela veckan!!!
  Pajskal- 3 1/2 dl krossade digestivekex
  1 dl smält smör
  1msk strösocker.
  Blanda och tryck uti form med löstagbar botten. Grädda ca 5-8 min i 175 grader.
  Fyllning- 1 burk krossad ananas ca 227-280 g.
  1dl socker
  1 tsk vaniljsocker
  5 dl creme fraiche
  Låt ananas rinna av ca 1 timme innan. Blanda ihop allt, häll i form och grädda ca 25-30 min. Håll koll och skaka ibland för att se att den är fast annars grädda lite längre och lägg på lite folie.
  Grymt god och lätt att göra och få bakprodukter. kram ha en skön dag.

  Svara
 • Hejhej
  Idag skiner solen igen i Skåne, helt underbart. Har varit o köpt blommor som jag ska ut o plantera.Skulle egentligen behövt storstäda men det för bli i mrg istället. Termometern som står i söderläge visar 24 grader. Inte illa, visserligen så är det ju mkt kallare eftersom vinden är kall. Men det är så NICE.
  Ha en underbar dag, det har jag bestämt mig för att jag ska ha :O)
  Kramkram
  Ha d

  Svara
 • Härligt att han kom underfund med att mamma har rätt! När man är 8 år ska man inte göra annat än att leka! Stå o se cool ut finns det tid för sen. 🙂

  Skönt att få lite städat! Jag har rensat ur hur mycket som helst och ska försöka göra mig av med det på en Loppis på söndag. Misstänker dock att jag kommer hem med det mesta igen…
  Kram

  Svara
 • Har du sett?
  Ni (maggan & du) är t.o.m beundrade av en hemmafru i USA..;)

  http://chic.se/maria-montazami-de-klar-sig-snyggast-i-sverige/
  Love Malinapralina<3

  Svara
 • Yes, jag såg och läste också det 😉

  Svara
 • Hej Hannah!

  Här kommer en strålande solig hälsning från Jönköping! Håller på att städa, men när solen gassar hamnade jag helt plötsligt ute i trädgården, så nu får jag lägga på en växel för i helgen blir det party!
  Så fin vagn lilla Liv fått!
  Hoppas ni ror iland er städning, så skönt när det är klart!

  Soliga kramar från Jönköping

  Svara