Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:44 | mars 25, 2010

Ordning och reda…

Hej vacker. Här hemma har det inte hänt mer än att det börjar likna någon form av ordning. Men jag får nog räkna med ett par dagar till innan det är helt klart. Eftersom det var så mycket strul med detta huset så bodde vi i en kappsäck i en andrahandslägenhet under en tid innan vi kunde flytta in. Om du följt min blogg sedan Mama-tiden så var du ju med. Mitt bloggande började nämligen i den lägenheten. Jo, i alla fall så blev det aldrig någon riktig grundordning i huset. När vi flyttade in så kunde vi inte bruka alla rummen och det blev att vi stuvade in kartonger, säckar och kläder i ett av rummen. Så det är det som vi håller på med nu. Ordning och reda, löning på fredag heter det väl? Ska nog hitta på något riktigt bra till mig själv som belöning imorgon.

Visst kan känslan av att få ordning vara lugnande på något vis? Jag får ro i själen, blir på gott humör av ordning 🙂 Har haft en underliggande irritation i snart ett år över allt vi sopat under mattan. Det har gnagt och skavt i mig, men jag har aldrig fått tummen ur. Jag var gravid, Liv kom till världen, jag fick ett roligt jobb. Ja du ser, massor av ursäkter. Nu har det äntligen hänt och det finns ingen återvändo. Tackar vårkänslorna för inspirationen att börja städa. Nu ser det snart inte ut som ett gäng psyksjuka pundare som bor här.

Innan vi hämtade pojkarna, som hade gått hem till en kompis efter skolan, så åt jag, Peter och Liv lunch på byn.

En lunchpaus behövdes för att orka med att fortsätta städa.

En lunchpaus behövdes för att orka med att fortsätta städa. Har du inte varit i Sigtuna så måste du besöka denna vackra och pittoreska lilla stad. På sommaren är att rekommendera.

Livan satt och plockade med små matbitar.

Livan satt och plockade med små matbitar.

William fixade till Livs frilla. Han tycket att hon skulle vara lite mer "fjortis".

William fixade till Livs frilla. Han tycket att hon skulle vara lite mer "fjortis".

Nu ska jag lägga barnen. Finns en risk att jag även lägger mig själv 🙂

Puss och kram.


15 kommentarer15 kommentarer om “Ordning och reda…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • phu, satte mig precis vid datorn efter en jobbig dag. Hampus är sjuk, igen! Denna gången kräks han, så det blev halva dagen VAB igen.
  Håller med det du skriver om att rensa renar själen typ. Har ett rum också stående som var så fint i somras, nu ser det ut som en bomb släppts ner där!
  Men det gnager i mig med och jag måste fixa klart det snart känner jag. men just nu måste jag ta all min ork till att hela mig själv..

  Kram på dig!

  Svara
 • glömde ju säga att de var jättefina i håret =)

  Svara
 • Hej Hannah! härligt med ordning och reda! jag städar fortfarande…puuh!ikväll/natt måste det stå inför helgens tjejträff! så mysigt det ser ut i gränden där du och Liv står! jag och min särbo tar alltid en weekend till stockholm på sommaren och bor på hotell i city, se3dan vandrar vi genom storstaden och myser på barer och uteserveringar. Men vi får nog ta bilen till Sigtuna och beundra byn!

  Nu ska jag städa vidare!

  kram

  Svara
 • Jag dööööör av skratt……ligger dubbelvikt i soffan just nu:-) Vilken underbar bild på William och Liv!!!! Helt fantastiskt bra, sitter med ett stort leende just nu:-)
  Puss och kram hela dan:-)
  Ps. Avantgirl, hoppas du mår lite bättre nu, tänker på dig!

  Svara
 • Tack Lisa!
  Nja bättre och bättre vet jag inte men det går framåt och jag tar en dag i taget.
  Är vid gott mod ändå =)
  Det kommer ta ett litet tag för mig, men jag kämpar på.
  Ha det så jättebra!
  Kram

  Svara
 • Jag blir också lugn i själen av ordning & reda. Är pedant när det gäller mitt eget hem och här finns det ingen risk för att någon ska tro att det bor några psyksjuka pundare. Bara en psyksjuk kvinna, dvs jag 😉 . Idag har det varit 16 plusgrader här i Göteborg. Så skööönt. Och jag har lyssnat på Goldfrapps nya UNDERBARA cd ”Head First”. Discoelectronica!

  Hoppas du hittar någon härlig fredagsbelöning till dig själv Hannah! Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah.Jag känner också ett otroligt lugn i själen när jag har ordning på mina grejor.Jag är ju lite av en pedant tyvärr vill jag säga,inte så roligt alltid.Önskar man kunde strunta i att städa ibland.Jag har ju följt dig Hannah sen mama tiden så man har ju varit med från början.Så underbar bild på dig och lilla Liv.Coola William som fixat Livs hår.Fint blev det.Söta dom är.Sigtuna ser ju verkligen fint ut säkert värt ett besök i Sommar.Sov gott Hannah.Kram.

  Svara
 • Förresten så ser Sigtuna ut som i Astrid Lindgrens värld i Vimmerby.

  Svara
 • Haha jag kan inte sluta skratta när jag ser bilden på William och Liv. Vilka charmtroll 🙂

  Svara
 • Fredag idag!! Härligt härligt! Längtar tills man får gå hem efter kontorsjobbet idag. Det blir till att köpa nytt utemöblemang i eftermiddag. Roligt – nu väntar vi bara på ytterligare varmare väder här i Skåne!
  Imorgon åker vi till goda vänner som vi inte träffat på två år, ska bli så kul! Hoppas ni får en lika bra helg!
  Kramar V

  Svara
 • Även Sigtunas julmarknad är mysig, men otroligt mycket folk 🙂
  Hoppas våren kommer snart och att du får ordning hemma.
  Trevlig helg!
  Kram

  Svara
 • Hej Fina!
  Gud villka fina bilder… och din jacka du har på dig, den är jätte snygg var det länge sen du köpte den eller? har velat haft en sån jätte länge nu men hittar ingen 🙁

  Kram kram

  Svara
 • Jag blir sjuk när jag ser bilden
  Har bott i sigtuna och lääängtar tillbaka

  Svara
 • Åh jag vill också få (mer) ordning nu! Vi har bott i vår lgh i lite mer än ett år men det finns fortfarande saker i lådor som jag inte vill ha där, foton på våra vackra barn att få upp på väggarna mm mm! Gah.

  Svara
 • Verkar vara en mysig liten stad.
  Kan du/ni inte ge lite ”turisttips”?

  Svara