Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:33 | mars 30, 2010

Ännu mer nygammalt och modellande

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Vilken oerhört vacker dag det har varit. Solen har skinit och jag har sett flera små, vita snödroppar som blygt tittat upp bredvid töande snöhögar. Man blir verkligen gladare på våren, det känns som om endorfinerna vaknar till liv och helt plötsligt börjar folk le lite mer mot varandra. Så skulle det alltid vara! William får t.o.m. ha på sig sina Converse (de fodrade) 🙂

Det är på tiden att vi ändrar den snöiga layouten för nu lär det väl inte snöa mer?! Vår teknik-kille är på semester, typiskt. Kom hem Axel, vi vill ha mer vårkänsla på bloggfamiljen!

Morgonen började med att vi for in till stan. Mio fick följa med när Liv skulle fotograferas innan vi lämnade honom hos hans pappa. Han var så förväntasfull och glad. Jag måste erkänna att jag är lite avis, det är ju så underbart med sol och bad.

Liv fotograferades i Charlottas (grundaren av Loppi.se) lägenhet. Det var så härligt att komma dit. Inte som vanliga modeplåtningar, som ibland är stressig och människorna mer krävande, utan här var det bara värme, saft och mariekex 🙂

Ett glatt och mysigt gäng var vi. Sanna Lundells son Lo var tyvärr sjuk så det var bara Lennox, Liv och Bonnie som agerade second handklädes-modeller. Så duktiga. Gå in på den fina sidan Loppi.se där hittar du verkligen allt till ditt barn. Kolla bara in Livs mössa som framkallar riktiga nostalgikänslor. Temat var som sagt återvinning. Jag tog ju även med mig det temat hem och rotade fram en gammal strumpa till min kamera.

Liv tog sig en gungtur innan allt satte igång.

Liv tog sig en gungtur innan allt satte igång.

Lotta Grays söta son Lennox och Mio fann varandra med hjälp av dagens teknik i form av ett spel på min iPhone.

Lotta Grays söta son Lennox och Mio fann varandra direkt med hjälp av dagens teknik, i form av ett spel på min iPhone.

Modeoraklet Cecilia Blankens stylade de små liven. Hon hade t.o.m. matchat sina strumpor med rekvisitan. Kolla in Livs underbara mössa. Hade själv en sådan som barn.

Modeoraklet Cecilia Blankens stylade de små liven. Hon hade t.o.m. matchat sina strumpor med rekvisitan. Kolla in Livs underbara mössa. Hade själv en sådan som barn.

Mio var en hjälte om hjälpte Liv. Han var den enda som hon ville vara nära. Jag och Peter var inte vatten värda. Titta så hon kramar honom. Gulle!

Mio var en hjälte om hjälpte Liv. Han var den enda som hon ville vara nära. Jag och Peter var inte vatten värda. Titta så hon kramar honom. Gulle!

Liv tog en fikapaus och knaprade lite mariekex innan det var dags igen.

Liv tog en fikapaus och knaprade lite mariekex innan det var dags igen.

Hon ville inte ha de söta gummistövlarna på sig.

Hon ville inte ha de söta gummistövlarna på sig.

Mio visade hur Liv skulle klappa fint på lilla Bonnie.

Mio visade hur Liv skulle klappa fint på lilla Bonnie.

Vackra Lotta var just hemkommen från Thailand.

Vackra Lotta var just hemkommen från Thailand.

Du får kolla in reportaget den 15:e maj då MAMA-tidningen kommer ut i butik. Även Pernilla Wahlgren och Laila Bagges barn kommer att vara med i reportaget.

Innan vi lämnade av Mio så hade vi kramkalas (bilen är parkerad).

Innan vi lämnade av Mio så hade vi kramkalas (bilen är parkerad AnLu 🙂 ).

Vi for till vår favorit thai-restaurang och tröståt efteråt.

Vi for till vår favorit thai-restaurang och tröståt efteråt.

Jag åt och åt.

Jag åt och åt men blev inte så mycket gladare, bara proppmätt.

Jo, jag är glad, jätteglad för den delen, för William och Mios skull. Bara lite separationsångest.

Jag är så tacksam över kärleken mellan barnen. Ingen avundsjuka så långt ögat kan nå. Pojkarna älskar Liv något helt galet mycket. William kramar henne så kärleksfullt.

Jag är så tacksam över kärleken mellan barnen. Ingen avundsjuka så långt ögat kan nå. Pojkarna älskar Liv något helt galet mycket. William kramar henne så kärleksfullt.

Har ”Lyckohjulet” på i bakgrunden nu när jag skriver. Liv är helt fascinerad av att se och höra mig på tv 🙂 Peter är på föräldramöte med William så ”Lyckohjulet” är perfekt att ha på så att jag kan skriva till dig i lugn och ro.

Du får för allt i världen inte missa alla veckans tävlingar här på sidan. Varje dag har du chans att vara med och tävla om fina ting. Vi firar att Bloggfamiljen fyller 1 år på torsdag. Tänk det har gått 1 år sedan jag och Peter startade denna sida och familj. Eftersom vi lägger upp nya tävlingar hela tiden så syns de inte alltid på förstasidan. Glöm då inte att gå in på bloggen ”Lifestyle” där hittar du alla. Det kommer fler tävlingar så håll ögonen öppna och var med och tävla i alla vet jag 🙂

Tack för att Du finns. Du är värdefull!

Varma kramar.


14 kommentarer14 kommentarer om “Ännu mer nygammalt och modellande”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah
  Hoppas allt e bra med dig.
  Visst har dagen varit helt underbar, har varit jättefint väder härnere i Skåne. Nu har täckjackan o vinterskorna gjort sitt o vår jackorna är framme, Härligt.
  Mössan Liv har på sig köpte jag till I på Maxi förra året, de är så himla fina.
  Kan inte låta bli att småskratta när jag läser dina paranteser, bättre Safe than sorry.
  Ha en underbar kväll.
  Ser verkligen framemot att få höra mer om eventuell bloggträff, vore ju så himla skoj o ses igen.
  Kramkram

  Svara
 • Jag köpte också den mössan på ICA Maxi i Ängelholm på rean för 15 kronor förra sommaren 🙂

  Tyvärr har den inte riktigt originalfärgerna, men ändå så fin.

  Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Håller verkligen med…..nu är äntligen våren här och det är helt underbart!!!!
  Vilka underbart fina bilder på Liv, hon är alltid så himla söt:-)
  Och ja, en bloggträff hade ju varit toppenkul….jag längtar redan!!
  Jag är allt lite avundsjuk på Mio som får åka till Thailand och värmen, men jag förstår att du har lite separationsångest, det hade jag också haft!!
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Härligt goa bilder!Go syskonkärlek! är så glad för min bror och syster! har så kul ihop och hjälper och ställer upp för varandra. Tänk vilken hjälp Liv kommer få av sina bröder när du och peter sitter på hemmet om 55 år!

  Pia-Lena! har du tagit semester??saknar dig i kommentarsfältet!

  kram

  Svara
 • Nej jag var i Ullared igår o kom hem sent på kvällen sen skulle jag ju se hockeymatchen på tv o änteligen få se Skellefteå AIK piska Färjestad så dom åkte ut från turneringen nu. Så vi firade det med våfflor o jordgubbssylt o vispgrädde behövde något nyttigt i kroppen då.

  Svara
 • City! Mitt hockeyhjärta blöder…..FBK förlorade, skit också!! Så nu får jag hålla tummarna för dig och ditt HV:-)
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Tackar tackar! jo då, Hv är taggat nu! ska bli spännande i semin! FBK får ta nya tag nästa säsong!

  kram

  Svara
 • Imorse kl 04,15 var det frost i skåne så man fick skrapa rutorna på bilen för att köra till bussen som skulle ta oss till Ullared o Gekås. Jag tänkte på dig Hannah när vi gick där o shoppade kom upp kl 8 o åkte hem kl 16 o det hade kommit in många vårkläder till barn. När vi gick inne på Sko Boo o såg alla converskängor i olika färger så tänkte jag på William här skulle han vara o välja.
  Nu är kassarna upp plockade o vi dödströtta.

  Liv blir bara sötare o sötare för varje dag som går stackars Peter när hon blir större o killarna står på rad utanför dörren o vill dejta henne..

  Svara
 • Åhh ullared vad roligt! Ska ta mig en sväng dit nu framöver!Tonårsdottern blir nog överlycklig då. Köpte så fina vita höga lampor där förra året, skilde massor i pris om jag skulle köpt dem här.
  Sov gott nu och jag kan tänka mig att benen ömmar!
  kram

  Svara
 • Åh, vilken lyckost du är Pia-Lena. Ullared mitt favoritställe som jag fortfarande inte upplevt 🙂 Hoppas att du hittade mycket fint.

  På fredag bär det av mot Skåne, men då får det inte vara någon frost!

  Kram kram

  /Hannah

  Svara
 • Tack så mkt Hannah jo en del blev det men mest handlade Magdalena för hon hade sett lite i prickigt dom hade där i vaxdukar,vanliga dukar o gradiner o lampskärmar som skall matcha gardinerna. Där fanns många söta barnkläder som till Liv o leksaker o mycket trevligt i Hello Kitty leksaker.. Hannah dom har öppet precis hela påsken så ta du dig en tur till Ullared då..
  Välkomna till skåne kommer ni här förbi så kom in o säg hej för jag sitter endå ensam hela påsken endast borta långfredagen hos min dotter.

  Svara
 • Åh, vilken syskonkärlek :D! Du har så fina barn Hannah, du har gjort ett fint jobb!

  Kram Lommo

  Svara
 • Åh Hannah, jag skrattade högt när jag läste bildkommentaren!!! 😀 Tack kära du!

  Alla barn är såå söta, lilla Liv och Bonnie. Mio och Willam 🙂

  Svara
 • Hej Hanna! Vad heter din favvo thai resturang? Ska ut med mina tjejkompisar i sthlm en av dom fyller 25 och vi har inte setts på länge då jag flyttat långt bort, vill att vi ska ha en kväll vi sent kommer glömma. Har du några andra tips på bra resturanger, jag är gravid och sugen på allt bara det är gott 🙂 Glad påsk!

  Svara