Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:37 | mars 30, 2010

En man med PMS, och själv är jag skengravid

Jag är besatt… av marängswiss. Avgör själv hur sjuk du tycker att jag är. Men nu sitter jag här än en gång, klockan är 22.30 och jag äter en stor skål med denna himmelska sammansättning av glass, maräng, grädde, banan och chokladsås.

Jag är INTE gravid men har samma cravings som när jag var det. Skengravid då. Nej, skyller på PMS 🙂

Skulle du kunna motstå detta?

Skulle du kunna motstå detta?

Inte jag i alla fall. Jag har nog ännu sämre karaktär än min man. Trodde inte att det gick men när jag tar en titt på honom som sitter bredvid mig med chokladsås runt munnen och glass i skägget så förstod jag plötsligt att jag det gick.

Inte jag i alla fall. Jag trodde inte att Peter hade sämre karaktär än mig. Trodde det var omöjligt, men när jag tar en titt på han som sitter bredvid mig med chokladsås runt munnen och glass i skägget så förstår jag plötsligt att det går. Ingenting är omöjligt. Kan män också ha PMS?

Puss.


10 kommentarer10 kommentarer om “En man med PMS, och själv är jag skengravid”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mmmmm, det är ju så himla gott. Får nog inhandla lite sånt till helgen tror jag.
  Nu ser jag att klockan är alldeles för mkt, bums i säng blir det nu.
  Sov gott!

  Svara
 • Ha,ha du är för rolig du Hannah.Det ser fruktansvärt gott ut och jag hade absolut inte kunnat stå emot.Det är många år sedan som jag åt marängswiss.Mmmmm så sugen jag blir nu fast klockan bara är 8 på morgonen,jag får nog ha lite frukost först.Stor kram till dig skengravida kvinna.

  Svara
 • Så gott! Och härligt att få sällskap! Lättare att inte få dåligt samvete då tycker jag, när man är två som mumsar! 🙂

  Svara
 • Ha ha ha ska på störtt också inhandla lite marängswiss så jag kan svulla hela påskhelgen.

  Svara
 • så otroligt gottis…..klart man måste få unna sig sådant ibland trots att klockan är sent…

  Svara
 • så ser mina kvällar ut, soffan med en skål glass! Kram till er alla!

  Svara
 • Du är inte alls sjuk, jag är precis likadan haha:) Vet inte vad det är just med marängswiss men det är ju så gott! Hade med det som craving under min graviditet och det har liksom hängt sig kvar! Kram

  Svara
 • Haha! Jag är gravid och fick för någon månad sen ett enormt sug efter marängswiss… Sen dess har det variut en återkommande del av mina matintag. Så grymt gott!! Och banan är ju nyttigt 😉

  Svara
 • Mmmm, vad gott!!!
  Har oxå fått dille på det och jag e ju gravid så det kommer inte bara en gång i månade för mig inte…

  Svara
 • 🙂 Marängsviss rocks…gravid eller inte…så är det bara…!!!!!!!

  Svara