Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:22 | mars 31, 2010

BUS-panik

Hej min vän. Har sett i kommentarsfältet att det behövs lite tips på brun-utan-solprodukter. Nu när våren börjar närma sig så vill man vara lite brunare, man känner sig fräschare då.

Här är mina två favoriter.

Till ansiktet, dekoltaget och armarna brukar jag alltid använda GUERLAINS tinted-gel och vill man visa benen så ger L´oréals Sublime bronze snygg färg.

Till ansiktet, dekoltaget och armarna brukar jag alltid använda GUERLAINS tinted-gel och vill man visa benen så ger L´oréals Sublime bronze en snygg färg.

Ett tips är att peela kroppen och smörja in dig med en lätt fuktkräm innan du smetar på dig BUS. Jag gör det alltid på kvällen, går runt en stund så det går in i huden innan jag lägger mig. På det sättet så luktar jag inte lika mycket BUS för att jag duschar på morgonen, får bort den värsta lukten och riskerar inte att missfärga kläderna. Nu är det så att GUERLAIN-krämen inte alls luktar illa. Hade den gjort det så hade jag inte kunnat använda den. Är allergisk mot den unkna pruttlukten som vissa har.

Ha en fin dag.

Nu ska jag gå och träna.

Hej på en stund.

All kärlek.


5 kommentarer5 kommentarer om “BUS-panik”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du som kan det här med skönhet så bra OCH har varit preggo en massa gånger. Får man använda brun utan sol när man är gravid? Jag vet ju att man ska passa sig för solen (speciellt i mustasch-höjd:) Men hur är det med BUS?
  Kram fina du, tack för att du bloggar, det är så mysigt att vakna upp till!
  Och kram alla ni andra bloggfamiljare 🙂

  Svara
 • Hej! jag använde BUS när jag var gravid och det gick hur bra som helst! jag frågade min barnmorska och hon sa det var ok.
  Lycka till!

  Svara
 • Godmorgon fina du!
  Nu känner man sig blek, längtar till att känna solen värma i ansiktet, men tills dess får bus räcka! Vad/vart tränar du? hoppas träningen gick bra! STOR kram!

  Svara
 • Godmorgon Vacker!
  Känner mig också blek nu och ska faktisk ta en BUS kväll redan ikväll och reta min man till vansinne för han avskyr doften… 😉
  Ett annat tips är BUS servetter från Åhléns, kostar 35 kr st men är extra stora och räcker till hela kroppen + ansiktet, dom funkar jättebra om man smörjt sig innan .

  kram Lommo

  Svara
 • Tack snälla för detta tips.
  Skall testa båda.

  Svara