Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:51 | april 1, 2010

En regnig 1 årsdag

God morgon min vän. Hoppas att allt är väl. Har du planer över påsken? Vi far ner till Skåne imorgon när vi lämnat William på Arlanda. Han ska till Miami och träffa sin pappa och vi ska bara njuta av våren i Skåne och fira vår bröllopsdag som är på måndag.

Kunde knappt ta mig ur sängen pga min träningsvärk, och imorgon kommer det vara ännu värre. Inte roligt men då vet jag i alla fall att träningen bet. Det enda jag tänker på är den Afrikanska dansen. Ska börja på den så snart jag kan.

Kom precis hem från att ha kört William till skolan. Peter och Liv sover fortfarande så jag sitter här i lugnet med min kaffe. Det enda som hörs är min pekfingervals över tangenterna och regnet som smattrar mot rutan.

Nyvakna på väg till skolan. Vem tror du har använt brun-utan-sol? Knepig fråga?

Nyvakna på väg till skolan. Vem av oss tror du har använt brun-utan-sol? Knepig fråga?

Satt kvar en stund i bilen innan jag gick in. Fy, vilket tråkigt väder. Kolla in våra buskar. Vi planterade dem förra året och det ska vara vintergröna buskar som slka växa och bli höga och täta. Men nu är de bara sorgset bruna och ommer nog inte vöäxa en centimeter till de är nämligen stendöda och inge garanti från växtstället gäller pga av den extrema vintern. Graafryd tur kan vi kalla det!

Satt kvar en stund i bilen innan jag gick in. Fy, vilket tråkigt väder. Kolla in våra buskar. Vi planterade dem förra året och det ska vara vintergröna buskar som ska växa och bli höga och täta. Men nu är de bara sorgset bruna och kommer nog inte växa en centimeter till, för de är nämligen stendöda och ingen garanti från växtstället gäller pga av den extrema vintern. Graafryd tur kan vi kalla det!

William och Peter hade en rolig eftermiddag igår. Peter svalde sin stolthet och gick på AIK-shoppen med W och han fick en uppsättning fotbollskläder. Tror nog aldrig att jag kommer få av honom dem 🙂

Jag och Liv gjorde ingenting. Vi var bara hemma och pysslade lite. Hon var så trött igår och sov flera gånger under dagen.

No hands, no hands.

No hands, no hands. Hon släpper bordskanten och diggar med armarna i luften så fort hon hör musik.

Hon älskar att dansa och klappa.

Hon älskar att dansa och klappa.

Hon är inte ett dugg intresserad av att lära sig att gå.  Hon kryper helst av allt och försöker jag gå med henne eller ställa henne vid gå-vagnen så viker hon benen direkt. Det går ju så mycket snabbare att krypa.

Tack för att Du valt att vara en i familjen. Vi har varit vänner här på Bloggfamiljen i 1 år, för idag fyller sidan 1 år. Grattis bloggfamiljen!

Hoppas att du får en fin dag och en underbar påsk.

All kärlek.


27 kommentarer27 kommentarer om “En regnig 1 årsdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grattis på födelsedagen! Vilken milstolpe! Må de bli många fler! 🙂
  Kram och glad påsk!

  Svara
 • Min Lilla Anna vill inte heller gå än, roligare att krypa runt på golvet ju! Min tre åring kröp ingenting, han började gå på en gång istället..Olika det där!
  Glad Påsk till er oxå! Kram

  Svara
 • Grattis till 1årsdagen.
  Jag varit med från börjano hoppas på många fler trevliga år.
  Alltid lika mysigt o trevligt o följa dig/er.
  Ha underbart fin påskhelg nu.
  Jag skrev o önska på facebook oxå så du kan se jag finns där oxå som din vän.
  Kram från Skåne

  Svara
 • Hej!
  Grattis på 1 årsdagen!! Hoppas ni får en fin och solig påsk i skåne. När började Liv krypa? min lilla dotter vill inte vara på golvet långa stunder utan vill helst röja runt i sin gåstol. Hoppas ni får en mysig bröllopsdag, många kramar till dig och familjen

  Svara
 • Grattis på Bröllopsdagen i förskott, njut av dagen och varandra. Vi var i Laholm i helgen som var och så fint det var där, cyklade i Båstad och en massa ställen runtomkring. Vilka fina kyrkor det finns där! Vilken kyrka gifte ni er i?
  //U

  Svara
 • Grattis! Tänk att det redan gått ett år 🙂 ? jag minns när jag började läsa din blogg och det var strax innan påsk förra året, du var höggravid och titta nu på Liv så stor hon är, så fin är hon!

  Tråkigt det där med era träd 🙁

  Glad Påsk till er och familjen.

  Svara
 • Grattis på 1-års dagen 🙂
  Tiden bara springer iväg, undrar vart åren tar vägen?! 😉
  Önskar er alla en fin och solig påsk 🙂
  Kram Malin!

  Svara
 • Stort grattis på 1-års dagen!! Och en riktigt glad påsk!

  Svara
 • Grattis på 1 årsdagen, tiden går fort när man har roligt 🙂
  Smorde också in mig med BUS igår, man känner sig så mkt fräschare o finare (speciellt på morgonen när man går upp o annars ser sitt bleka face i spegeln)

  Vad det gäller killen jag pratade om förut så är det över nu. Samma sak hände igen & när han väl skickade sen, så hade jag bestämt att nu var de min tur att inte svara. Vilket resulterade i att jag skulle skicka ett sms till min kompis där det stod ”Nu hörde cp huvudet av sig..Suck! Hade varit bättre han inte svarat alls :(” Ni kan ju gissa vart jag skickade de?! Till killen i fråga & sen dess (söndagskväll) har vi inte hörts. De är jobbigt, men jag tar en dag i taget. Skrev på papper för mitt nya jobb igår & idag blir de ett besök hos frisören för klippning & slingning, de gör saken lite lättare 🙂

  Tack för en fantastisk bloggsida. Ni är underbara allihopa.

  Stor Kram på födelsedagen & Hoppas ni får en underbar påsk i Skåne.

  Svara
 • Dubbelt grattis till Dig & Peter..!
  Tänk vilken fantastisk Bloggfamilj ni har skapat, hatten av för Er, och de övriga bloggarna här!!!!
  Ha det skönt i Skåne, hälsa Båstad om ni ska dit, längtar att få komma dit igen men väntar nog tills det är lite mer garanterat sol…;)
  storkram Malinapralina

  Svara
 • Tror ni glömt täcka buskarna med jutväv, det måste man göra första åren……..trist lärdom verkligen!

  Svara
 • Min Mille och Liv är ungefär i samma ålder, Mille blev 1 år den 24:e Mars, och han var precis som Liv för några veckor sedan. Benen vek sig så fort man skulle ställa upp honom och så höll det på tills en dag då det vips var jättekul att gå och nu knatar han runt här hemma & gillar det väldigt mkt 🙂
  Väldigt kul förresten det här med musik och dans, Mille skrattar och hoppar när han hör musik – jag värderar högt att han gillar musik och dans för det ger ju så mycket! Bra kondition, kroppskännedom, balans och det släpper loss endorfiner i kroppen! Jag funderar på att låta Mille prova pyttedans då han blivit lite äldre 🙂

  Svara
 • Grattis till 1 årsdagen o det har varit ett jätte trevligt år. Kör försiktigt bara imorgon när ni kör ner till skåne för det är ju mycket folk ute på vägarna då. Ja det kan jag förstå att det kändes i Peters hjärta igår när William inte köpte MFF-kläder.
  Ha en bra dag o Hannah se upp så du inte flyger iväg till Blåkulla..

  Kramiz ifrån skåne.

  Svara
 • Hej! Jag ska äntligen skriva en kommentar – hinner/orkar aldrig då vi har hus + 2 barn som är 2,5 år och 10 mån. Full fart hel tiden! Bloggfamiljen ger mig alltid en stunds avkoppling, härligt! Hoppas ni får en fin Påsk i Skåne, jag bor 15 min från Båstad så vi får nog samma väder…
  ;D
  Min lilla dotter kryper i turbofart och är inte heller så intresserad av att gå, medan 2,5-åringen aldrig kröp utan började gå en vecka innan han fyllde 1 år. Så skönt att vi är olika! ;D
  Glad Påskkram till er alla!

  Svara
 • Gratulerar!
  Måste bara säga, guuud vad söt hon är eran Liv!!
  Trevlig Påsk!

  Svara
 • Stort grattis på 1-årsdagen! 😀 Kommer ihåg att jag var så nyfiken på sidan innan den första april och är så glad att jag följt er sedan dag ett! 🙂
  Älskar eran sida, men ska erkänna att jag mest följer dig & Peter. 😉
  Hoppas ni får en härlig påsk och en fin bröllopsdag!
  Kram kram

  Svara
 • Ett jättestort grattis på 1-årsdagen.Min älsklingsblogg.Tänk vad tiden går va?Lilla Liv snart 1 år,stora tjejen.Jag hoppas ni får en underbar Påsk i Skåne och en riktigt fin bröllopsdag på Måndag.Puss o Kram.

  Svara
 • Passa på att stretcha nu Hannah! Glad Påsk!!

  Svara
 • Ett tidigt grattis till er för bröllopsdagen på måndag och ett grattis idag för sidan! Har varit med från start och älskar den! Vad olika barn kan vara.. min son är född 5 juni och när jag läste att Liv kröp och ställde sig blev jag förvånad för han va inte ett dugg intresserad. Men han har aldrig varit intresserad av att ligga på magen, däremot när han var 6 mån så börja han gå om man höll honom i fingrarna, då dissade han gåstolen direkt. Sen gick han med gåvagnen ett tag och nu går han själv och blir 10 mån på måndag. Sina första steg tog han precis innan han blev 9 mån och sen har de gått med rasande fart! 🙂

  Svara
 • Åhh, vad roligt att ni ska till Skåne! Välkomna ner till våren då! Och grattis på er kommande ettårsdag! Själv ska jag strax åka hem från jobbet och packa! Inatt kör vi över bron till Kastrup och flyger mot New York!! Ska bli så roligt, jag har själv aldrig varit där innan. Så jag vill passa på att önska dig och de dina en riktigt lång, härlig och glad påsk! Kram på dig!

  Svara
 • Grattis till 1 års dagen och er bröllopsdag. Jag kommer ihåg dagen DET. Jag jobbade och försökte komma in på sidan men det strula för så många ville ju ta en titt. Även när du blogga från BB, då sidan var överbelastad. Sträck på er och var stolta över vad NI har åstakommit. Det är trevligt bra stämning här på sidan. Men Hannah, hur kan du ha på William BUS, fy dig;)!

  Svara
 • Grattis bloggfamiljen och grattis till oss som får läsa den varje dag! Som en rolig uppdaterad tidning som man får gratis varje dag. Underbart!
  Snygg bränna! Själv är jag genomskinlig, ja, nästintill grön… Kram och glad skärtorsdag alla bloggfamiljare!

  Svara
 • Grattis på 1-årsdagen! Jag hoppas det blir många fler födelsedagar, för trevligare bloggsida får man ju leta efter. Jag läser alltid dina och Peters inlägg, men har nu upptäckt att Henrik gör riktigt fina inlägg också.

  Hoppas håret blir bra! GLAD PÅSK!!!

  Kramelikram

  Svara
 • Åh, glömde tacka för att ni har så många fina tävlingar! Jag passar på att delta i dem där man vinner vuxenprylar! 😉

  Svara
 • De inte dem ska det vara.
  Kan man gå in och redigera sin kommentar på något sätt så det slipper bli flera på raken, som nu?

  Svara
 • Grattis på 1 årsdagen, det har varit roligt att följa bloggen varje dag!!!!!!!! Kramar Lena

  Svara
 • Grattis på 1års dagen, tänk vad fort tiden går!

  Graffryd tur på buskarna var ju inte kul alls…

  kram

  Svara