Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:16 | april 1, 2010

Vårhår

Nu sitter jag hos Bobby och färgar min utväxt. Tänkte även göra några slingor så håret blir lite ljusare och fräschare lagom till våren 🙂

Stor kram.


12 kommentarer12 kommentarer om “Vårhår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad härligt!
  Det är så himla härligt att gå till frissan o bli ompysslad! Avis! 😉
  Måste göra detsamma snart. 🙂
  Hoppas du blir nöjd!
  PS. Vad lik du var Maggan på det där fotot! 🙂 Ni är så fina! DS.
  Kram!

  Svara
 • Håller med dig Ofelily,såå lik syster yster.

  Svara
 • Hej! Precis vad jag också tänkte, ser precis ut som Magdalena!MVH Lina

  Svara
 • Härligt! Själv har jag köpt en toning jag tänker slänga i. Inte ett dugg vårig utan istället mörkare än vad jag har nu. Men jag är så trött på den röda toningen som sitter i så jag måste! 🙂

  Svara
 • Hej hopp. fixar du dig fin tills du ska till blåkulla ha ha vi drar snart va??
  Har en lite fråga såg att du är väldigt mörkhårig på gravidträningskortet, liksom jag just nu (som alltid är blond annars) funderar hur jag så småningom när jag tröttnat går tillbaka till blond utan att det blir helt galet och blir rosa eller oranget. Började du med att lägga blonda slingor eller???
  kram maja

  Svara
 • Åh vad härligt att bli ompysslad!
  Jag ska klippa mig om en månad, tänkte antingen färga det kastanjebrunt eller tillbaks till mina ljusa slingor, har inte bestämt mig än, hrm…
  I helgen ska vi vara barnlediga (som jag sa inte var så ofta) det ska bli så skönt =)
  första gången vi lämnar Hampus över natten och han är ju snart 2 år!
  Vi ska shoppa, bowla kanske och gå på bio och käka gott, längtar!
  men först lite påskfirande och god mat 😀
  Glad påsk på er!
  Kramar/Annika

  Svara
 • Härligt att få håret fixat! Grattis på 1 års dagen! önskar er en skön helg i skåneland.

  Glad påsk och varma kramar från Helena

  Svara
 • önskar så att ja själv hade långt å fint hår men framförallt att ja hade råd å fixa mitt hår..skulle vilja toppa det å göra det lite ljusare men just nu så finns de verkligen inte pengar till det…skulle även behöva nya jeans men de få vänta till bättre tider…

  Svara
 • Härligt att bli fräsch i håret!

  Just nu känner jag mig allt annat än fräsch 🙁 har legat i maginfluensa sen inatt, dessutom svimmade jag på toaletten i natt och slog i 4 tänder, nästa o pannan. Blääää

  Hoppas du får en fin påsk!!

  Glad Påsk!

  Svara
 • Nästan exakt samma sak hände mig för en månad sen. Hade maginfuensa, svimmade på toaletten, slog ut en bit av ena framtanden och fick en rejäl fläskläpp, sår på läppen och i näsan. Så hemskt. Jag känner med dig. Ta det riktigt lugnt de närmsta veckorna så din kropp återhämtar sig. Det tog tre veckor innan jag fått tillbaka energin. Ett dyrt tandläkarbesök som jag inte hade pengar till gjorde inte saken bättre 🙁

  Kram

  Svara
 • hej Hanna

  Tänkte bara höra med dig vilken sida man kunde beställa de armband du och Liv har. Vet att du skriv ut det på bloggen för ett tag sedan men har helt glömt vad sidan heter. Sen också höra vilka av armbandet det är du har.

  Ser också att du fixar håret. Tänkte höra vilket salong du tycker är bäst på färg i Sthlm. Kan tänka mig att du provat några olika.

  Måste också säga att Liv är otroligt söt

  Svara
 • Åh, jag behöver också klippa och färga mig, det var i november sist. Det är bra att passa på nu innan bebisen kommer medans man har tid, antar jag ;)! Tänk hur mycket ett frisörbesök egentligen gör för självbefinnandet. KRAM

  Svara