Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:37 | april 2, 2010

Hungriga besökare och Ricky

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Är så glad över Dig, det ska du veta! Jag har precis vinkat av William, min älskade, världsvane pojke. Han har varit i USA fler gånger än en amerikan och han tror nog att han är en också 🙂 Tänk vad mycket kul han får uppleva. Nu ska de bo i Ricky Martins hus på stranden i Miami. Kanske kan William sno med sig en liten souvenir, typ en gammal strumpa eller något 🙂

När vi packade hans väska imorse så såg vi genom fönstret några besökare i trädgården. Vår rådjursfamilj var tillbaka och verkade hungriga. I vår trädgård finns dock inte en endaste liten vårlök eller växt att gnaga på. Inte ens våra vissna, bruna buskar är något att knapra på.

Vakthundarna står i givakt på altanen.

Vakthundarna står i givakt på altanen.

Igår så bestämde jag och William att vi bara skulle mysa. Ingen dator eller bloggande, vi ville ha all tid tillsammans. Vi var bjudna på påskmiddag hemma hos mor och Gunnar så dit for vi efter besöket i stan. Bobby färgade mig och jag blev mycket nöjd. Lite ovan till en början med de ljusa slingorna men när solen tittar fram och det blir mer sommar så kommer jag nog inte känna mig lika bimboblond. Till hösten kommer jag nog färga det mörkbrunt igen.

Inpackad i folie.

Inpackad i folie.

Vackra Nadja och Bobby hjälptes åt med mitt hår. Bobby sög sig fast på min kind som en liten slamkrypare.

Vackra Nadja och Bobby hjälptes åt med mitt hår. Bobby sög sig fast på min kind som en liten slamkrypare.

Väl i Kungsängen väntade en god påskmiddag bestående av lamm som Gunnar tillagat, och en trevlig kväll. Jag älskar att vara ”hemma”. Peter skrattar åt mig för han tycker att jag blir tjugo år yngre när jag är hos mamma.

Liv fick sitt livs första påskägg hemma hos mamma. Hon sken av glädje när hon fick något att slita och bita i.

Liv fick sitt livs första påskägg. Hon sken av glädje när hon fick något att slita och bita i. Påskägget var nästan roligare än leksaken i.

q5

Mamma och Bosse. Bimbo har hämtat sig och är mycket piggare. Tack Gud.

Mamma och Bosse. Bimbo har hämtat sig och är mycket piggare. Tack Gud.

När vi kom hem så fick William bege sig ut med en karta och leta i skogen efter sitt påskägg.

Det blev inget påskgodis utan ett par Converse och hörlurar istället. han har önskat sig det så länge och godis kommer det bli så mycket av i alla fall. han blev överlycklig och slipper nu svettas i sina vinterskor i varma Miami :-)

Det blev inget påskgodis utan ett par Converse och hörlurar istället. Han har önskat sig det så länge och godis kommer det bli så mycket av i alla fall. Han blev överlycklig och slipper nu svettas i sina vinterskor i varma Miami 🙂

Råkade du ut för något aprilskämt igår? Jag klarade mig! Trodde dock att Peter smidit djävulska planer i veckor, så jag bara väntade.

Nu är det dags för mig att väcka Peter och Liv så vi kan göra oss klara och påbörja vår långa bilresa ner mot Skåne.

Ha en underbar dag och Glad påsk. Du är en unik och mycket omtyckt vän.

Vi hörs.

Varma kramar


22 kommentarer22 kommentarer om “Hungriga besökare och Ricky”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon Hannah, vill bara önska dig och din familj en riktigt Glad Påsk!
  Kör försiktigt när ni åker till Skåne.

  Kram

  Svara
 • Vad härligt att få vårfixa håret! Jag längtar som en tok att få fara till frissan men väntar tålmodigt tills lilla bebisen kommer ut 🙂 Kör försiktigt ner till Skåne! Vi ska ta oss till svärmor och få mumsa påskbuffé sen ska jag jäsa i soffan! Glad påsk!

  Svara
 • Ett litet tips ifrån en frisör det är bättre om du skall göra typ färgning eller slingor innan du har fått ditt lilla barn. För när man har fött barn så ändrar hormonerna sig i kroppen o du dessutom har bröstmjölk i dig kan på verka håret så resultat inte blir så bra. Likaså när man tar antibiotika skall man inte göra kemiska saker med håret.
  Önskar dig en Glad Påsk.

  Svara
 • Ja då sitter William på planet till Miami o Mio är i Thailand o ni andra tre är hjärtligt välkomna ner till skåne. Det ser ut som solen skall titta fram i skåne idag. Snälla Peter kör nu försiktigt ner för det är massor med trafik på vägarna o se upp för polisen o deras fortkörningslazer för dom är ute hela helgen.

  Jag önsker er en riktig Glad Påsk.
  Kramiz hela dagen.

  Svara
 • Va underbart att ni har era föräldrar kvar så att barnen får den stora glädjen att ha en kontakt med sina mor och far föräldrar. Ser så mysigt ut! Ännu en viktig sak i livet att vara tacksam över 🙂

  Kram till alla!

  Svara
 • Glad Påsk!
  Kör försiktigt!
  Jag tycker att lilla Liv har så starka drag av farmor
  Hon kommer att bli vacker…så som killarna dom är så söta…..kram till er
  P.s Ha en underbar helg

  Svara
 • Glag Påsk fina Hannah.Lyckost William,och Mio förstås.Du blev jättefin i håret Hannah,ursnyggt.Du är så himla vacker så man blir helt mållös.Idag ska vi till Dösjebro till vår fina dotter och fira hennes 30-års-dag och äta god mat.Alltid lika kul när man kan samlas alla barn och barnbarn.Välkomna ner till ett vårigt Skåne,kör försiktigt.Stor kram Marita.

  Svara
 • Håret blev jätte fräscht =) Jo jag blev grundlurad i går….Min man messade mig:
  -Gumman jag råkade nudda till vår bil i morse med firmabilen, jag tittade men såg inget. Kan du gå ut och titta!!! Puss
  Sagt och gjort i morgonrocken å mössa går jag ut och kikar men ser inget. Går in å messar tillbaka att jag inte så något! Strax efter ringer han och säger aprilapril *hahahaha* grundlurad ler GLAD PÅSK PÅ ER!!!

  Svara
 • Hej söta Hannah! Jag är en nybliven läsare av din blogg och jag älskar den! Du verkar vara en helt underbar kvinna, en riktig inspirationskälla! Keep up the good work ; )

  Njut av påsken

  Kramar Rebecca
  ps: håret blev jättesnyggt!!

  Svara
 • William har ett spännade liv. Att bo på stranden i Miami och dessutom få lyssna på musik tillsammans med Ricky Martin skulle man ju inte direkt tacka nej till 😉 .
  Vad skönt att Bimbo blir bättre och bättre. Lilla skrutten.
  Hannah du blev riktigt fräsch i håret, men det ska bli kul att se dig i brunt hår till hösten igen.
  Har man fått veta vem som har vunnit ponchon? Jag har missat det…

  STORA påskkramar från Melinda

  Svara
 • Hej Hannah
  Har inte kommenterat på länge men absolut inte lämnat er.
  Va bara tvungen att berätta att jag blivit en mycket lycklig faster till en liten tjej på fyra kilo.
  Första gången på mycket länge jag känner mig lycklig, vilken underbar känsla!
  STOR påsk Kram till dig o familjen!

  Svara
 • Vill bara önska er en glad påsk.
  Tycker att du vart jätet fin i den blonda håret.
  ”vakthundarna” som ni har på altanen vart har ni köpt dem? det var ju jätte fina. i sommras byggde vi en ny altan så ett par såna där fina vakthundar skulle passa bra på våran altan oxå.
  Trevlig resa ner till skåne och ha en trevlg bröllopsdag.

  Svara
 • …Jag blev ”lurad” av min lille femårige son som sa -Mamma jag tycker inte om dej!! …April april.. 😉
  Tack för en mysig blogg!!
  Glad Påsk till dej och din familj!

  Svara
 • Glad påsk och kör försiktigt ner till Skåne!

  Svara
 • Hej Hannah
  Hoppas allt e bra idag. Ville bara önska Glad Påsk och hoppas ni kommer ha en trevlig semester nere i Skåne. Vädret kan man iallafall inte klaga på 🙂
  Kramkram o ha d bäst!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag blev medlem för ett tag sen man har aldrig kommenterat så tycker att det kanske är dags för det nu 🙂
  Vet du vad är det för färg på håret du har valt nu? Jag sliter på mitt hår varje år då jag till sommaren färgar det ljust och till vintern brunt. Men det är ju kul att förändra sig :)!
  Glad påsk!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Ha en underbar påsk i skåne och njut av det fina vädret!!
  Puss o kram hela dan:-)

  Svara
 • gokväll! rådjur är så söta! vad fin du blev i håret. Härligt för William att få uppleva Amerika. Önksar er en skön helg i skåne! Här i jönköping är det invation….bilmässan!

  kram

  Svara
 • Hej fina Hannah! Du blev jätte fin i hårt! Hoppas ni får en mysig påsk i skåne. Måste bara fråga vad du brukar ha för läppstift/läppglans på miljonlotteriet lyckohjulet? Ser så fint men naturligt ut.Må gott STOR kram

  Svara
 • GLAD PÅSK!! 🙂 Usch har blivit urkass på att kommentera här, men jag har helt enkelt inte tid att skriva (men jag läser här varje dag i alla fall!!). Skriver knappt på min egen blogg, bara korta inlägg. Så är det med en bäbis som kryper och är ÖVERALLT och rotar. 🙂 Massa kramar Malin 🙂

  Svara
 • Glad påsk till er!!
  Hoppas ni får det härligt i Skåne! Än så länge lyser solen här…
  Kram

  Svara
 • Glad Påsk till din underbara lilla familj! Kramar ifrån skåne

  Svara