Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:57 | april 4, 2010

Söndag och ännu mer vila

Hej vacker. Hoppas att påskhelgen gör dig gott och att du mår bra. Till Dig Marita, så tänker jag extra mycket på dig och ber för din mamma. Sänder dig massor av kärlek och hoppas att du får extra styrka och lugn i ditt hjärta.

Jag har precis klivit upp och det är än så länge fortfarande stilla i huset. Det är bara jag, Liv, Marianne och Urban som är vakna. Igår var det en fantastisk dag och solen sken. Dessvärre så vaknade jag med lite migrän och trodde att det skulle gå över, men ju mer tiden gick desto värre blev den. Till sist klarade jag inte av att varken titta eller prata så jag fick lämna alla och den goda middagen och lägga mig i beckmörka lill-stugan för att sova. 

Har aldrig haft en sådan vidrig migrän och det värsta är att jag även har känningar idag och inget Apotek är nog öppet 🙁

Solen syns än så länge inte till, men den kommer förhoppningsvis fram snart.

Var en sväng nere på byn igår och sedan satt vi på altanen och njöt av sol och trevligt sällskap. 

Liv låg och vilade på mitt bröst...

Liv låg och vilade på mitt bröst...

...sedan somnade hon gott. Hon är helt slut efter all uppmärksamhet och kärlek som hon får av alla småkusiner.

...sedan somnade hon gott. Hon är helt slut efter all uppmärksamhet och kärlek som hon får av sina småkusiner.

På med kläder och sedan fick hon sig en lång tur i vagnen för att somna om en stund till.

På med kläder och sedan fick hon sig en lång tur i vagnen för att somna om en stund till.

Diana och Jesper satt med oss ute i solen.

Diana och Jesper satt med oss ute i solen.

Vi tog fram någar dynor och låg och pratade. Själv somnade jag i hopp om att få må bättre.

Vi tog fram några dynor och låg och pratade. Själv somnade jag i hopp om att få må bättre.

Dags för frukost. Min mage kurrar. Har inga planer alls idag och om solen inte vill komma fram så blir det nog bara mer vila och lugn.

Var rädd om dig.

All kärlek.


21 kommentarer21 kommentarer om “Söndag och ännu mer vila”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va trist med migrän – hoppas verkligen det släpper. Ta en titt på det är med apotek i alla fall. Nåt apotek brukar va öppet även om det är röd dag.

  Sköt om dig och njut av dagen!

  Kram
  Anna

  Svara
 • Usch stackars dig…. Jag vet hur det är jag har också migrän, det finns nog inget värre… Jag har fött fem barn men det är inget jämfört med migrän…. Hade så ont en gång att när jag vaknade på natten var jag helt säker på att huvudet skulle sprängas och att jag skulle dö, låg bara och skrek… Åkte då till akuten och in och gjorde en skall röntgen, men det visade sig att jag ”bara” hade haft ett kraftigt migrän anfall. Vidrigt va det i alla fall!

  Ta hand om dig och hoppas att du mår bättre i dag!

  Kram C

  Svara
 • Kolla med ICA eller någon mack som säljer receptfria läkemedel. De kanske har något som kan hjälpa dig. Numera har de ju ofta ett basapotek. Hoppas du får hjälp! KRAM

  Svara
 • Hej fina Hannah.Tusen tack för din och allas omtanke det värmer.Du är en underbar människa Hannah som sprider så mycket glädje.Det finns säkert ett apotek med jouröppet.Slå på Eniro.Sänder dig massor med kärlek och värme.Stor kram till världens bästa Hannah.

  Svara
 • En extra kram till dig idag också Marita. Tycker det känns så fint att vi kan stötta varandra här hos Bloggfamiljen.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Det är så trist med migrän, oftast känner man sig ganska hängig även efter ett migränanfall. Hoppas du mår lite bättre nu i alla fall.
  Det finns Apotek i din närhet som har öppet idag, bland annat Helsingborgs lasaretts apotek, Väla Köpcentrum och Familia Köpcentrum. Tror de har öppet mellan 10-18 men kolla för säkerhetsskull på nätet innan 😉
  Själv bor jag utanför Helsingborg och ett besök på Väla med lite shopping (och Apoteket) är ju aldrig helt fel 🙂
  Kram Kram och krya på dig

  Svara
 • Om inget apotek har öppet i Båstad så har säkert ett apotek öppet i Ängelholm för i större städer brukar ett apotek har jouröppet.
  Hoppas att du snart får dina glasögon för det kan mycket väl påverka din migrän o huvudvärk.
  Vilka härliga bilder på dig o Liv o hon är precis lika söt som du är.
  Krya på dig Hannah. Här blåser det rejält idag o regnar nog oxå ute så det blir att sitta inne idag..

  Kramiz hela dagen.

  Svara
 • Stackars dig! Åh migrän är verkligen fruktansvärt! Hoppas att du mår bättre snart. Knäpper mina händer och ber om påskynding i ditt tillfrisknande 🙂 Kramar!

  Svara
 • Hoppas du mår bättre idag Hannah!!
  Stor kram till dig

  Svara
 • Hej Hannah! här kommer en solig hälsning och kram från Jönköping. Hoppas du mår bättre idag, har aldrig drabbats av migrän men kan tänka mig att det är hemskt.

  Många kramar Helena

  Svara
 • Naw, va fina ni är på bilderna 🙂

  Hoppas du mår bättre idag, kram från ett grått Malmö

  // Lommo

  Svara
 • Käraste fina Hannah jag tycker så synd om dig när jag läser att du haft sån hemsk migrän. Vet hur det känns att ha huvudet i ett skruvstäd (som någon så bra beskrev det i ett tidigare inlägg). Oftast fick jag mina anfall när jag kopplade av efter en lång tids stress. Men sen jag började dra ner radikalt på mitt kolhydrat- och sockerintag så har jag blivit MYCKET bättre. Tidigare hade jag migrän ungefär 10 ggr om året nu har jag det inte ens en gång om året. Ett tips är alltså att dra ner på ditt kolhydratintag. Hoppas du får njuta av resten av påsken nu, utan migrän. Sänder massor av kärlek!!!

  Svara
 • Usch vad jobbigt med migrän. De enda tabletterna jag har haft som har hjälpt mig är några jag köpte i Grekland. De är slut sedan länge och nu tycks jag inte hitta några nya som hjälper. Tur att jag har migrän så sällan! Hoppas du hittar ngt öppet ställe alt att det går över!
  Kram

  Svara
 • Tänkte bara säga att nu för tiden har de flesta apotek öppet alla dagar i veckan, åtminstone ca 12-16 även helgdagar! Så du vet till en annan gång.
  Hoppas du känner dig bättre nu!
  Vi hörde av sambons släkt i Skåne(vi bor i Norrland, men han är från Skåne) att det var nästan på sommar där….Fast vi har ju iofs också fint här…men ännu tokmycke snö.
  Kram

  Svara
 • Hej igen!

  Var har du köpt din BUS för ansiktet?

  Kram

  Svara
 • Hej vackra Hannah!!

  Du har fått en bloggaward av mig! Kolla in min sida vad det innebär:=)

  Kram
  Marika

  Svara
 • Godmorgon fina Hannah!
  Hoppas du mår bättre idag och att din migrän har släppt!! Ville bara önska dig och Peter en mysig dag…..det är ju ERAN dag idag, väl:-)
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Hoppas du får en fin start på veckan!
  Kram fina du, Fiffi.

  Svara
 • Vilka mysiga bilder…Har med tillbringat påsken nere i Skåne, i Helsingborg i min stuga.Har du vägarna förbi Helsigborg och du är sugen på smarriga bakverk och kakor så måste du fika på Ebbas Fik. Sjukt gott 😉

  Svara
 • Jag tycker du ar superfin i haret! Alskar fargen. Paminner lite om Systarna Graaf tiden.

  Kommer ihag att du och Maggan var pa Expert i Helsingborg och jag och min kompis ville ge er gosedjur. I gosedjuren hade vi gomt vara telenummer i en pase som hange runt deras hals. Jag kommer ihag att jag hoppades sa att ni skulle ringa. Hihi.

  Var en liten flicka da..

  Och jag haller med Annadress, stanna till pa Ebbas fik. Hembakade kakor och mycket mer. Dom serverar lattare mat med.

  Svara
 • Vi var två som låg däckade i mörkret med migrän i lördags.
  Det kändes nästan lite läskigt att läsa i efterhand om din lördag.
  Jag fick lämna sällskapet i Björnriket och överge det härliga vårvädret för att krypa ner under täcket med kudden över huvudet i husvagnen.
  Fy!
  Nu vet jag att jag ska inhandla Naproxen (bästa smärtstillandet för just migrän) för att ha i väskan ifall det smäller till någon mera gång, ett tips till dig med!

  Har nyss hittat hit som sagt,
  inspirerande och mysig blogg.
  //Mariah

  Svara