Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:31 | april 6, 2010

Shopping och fotboll

Hej min vän. Nu sitter jag på vårt fina hotellrum och ska göra mig klar för att fara in mot Malmö. Jag har fått frukost på sängen och tagit ett långt skönt bad. Härligt! Vi hade en underbar dag igår och så snart vi kommer tillbaka till Båstad så ska jag visa bilder. Vi har nämligen lovat varandra blogg- och datorfri dag. Jag är lite olydig 🙂

Vi blir kvar här nere över dagen för vi har gett varandra bröllopsresenter. Peter ska vara med när jag shoppar och jag ska gå på MFF-match med Peter ikväll.

Shopping, JA. Fotboll, nja. Men vad gör man inte för kärleken?!

Shopping, JA. Fotboll, nja. Men vad gör man inte för kärleken?!

Var rädd om dig.

Kram kram.


13 kommentarer13 kommentarer om “Shopping och fotboll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Låter som en fin kompromiss! Maken o jag gjorde en liknande för några år sedan. Han följde med på en operakväll i en amfiteater i Turkiet och jag fick plåga mig igenom en bandymatch. 🙂

  Svara
 • Hej
  Hoppas ni har haft det mysigt.
  Det kan väl bli en bra deal, hoppas du hittar fina kläder.
  Kramkram

  Svara
 • Man står ut med det mesta för lite shopping,.. haha..

  Ha en underbar dag kära ni ♥

  Svara
 • Hej fina Hannah.Hoppas ni får en underbar dag i Malmö idag,nu är vi inte många mil från varandra du och jag.Klart ni ska ha en datorfri dag,skönt ibland.Lycka till med shoppingen.Stor Kram.Marita.

  Svara
 • Hej fina Hannah! Va kul att ni kommer till Malmö igen 🙂 Du måste åka in till det nya shoppingstället Entrén, där har du butiken MANGO och massa annat kul! Ha en supertrevlig dag!
  Kram Lommo

  Svara
 • Hoppas att Peter får en trevlig kväll när han får se sitt fotbollslag MFF ikväll. Det var ju skönt att ni har fått två mysiga dagar tillsamman. Hoppas ni tar en runda till Mobilia när ni är i Malmö o shoppar..

  Svara
 • MFF kommer ju vinna ikväll (annars blir min himmelsblå chef inte så glad) så det kommer va ännu roligare att vara där!!
  Jag bor inte så långt ifrån stadion faktiskt 😉 men ska inte gå på matchen ikväll..

  Hoppas ni har haft det toppen här i fina våriga malmö <3

  Svara
 • Tycker att ni gör alldeles rätt i att ha en datorfri dag, det är ju trots allt er bröllopsdag, vi får klara oss, men ser fram emot info och bilder senare

  Svara
 • Hej,
  Jag har har aldrig följt någon blogg tidigare men tycker din är jättemysig… Hoppas att matchen ikväll blir sevärd.. Jag bor i malmö men ska inte gå ikväll… sambon får gå med kompisarna. Måste bara säga att jag förstår hur du känner med Bimbo. Vi tog in en hittekatt förra året och fick reda på för ett tag sedan att hon hade cancer. vi lät henne opereras och nu har det kanske kommit tillbaka… Man blir så ledsen och det känns som att man hade gett upp allt för att göra henne frisk.. vår lilla Elna (katten heter så)
  i alla fall-du verkar vara en jordnära tjej och jag kommer fortsätta läsa. Ha det gott.
  kramar SARA

  Svara
 • Hoppas ni har det kul!
  STOR kram till dig och Peter! Hoppas du passat på att bara ”vara” också så du är ordentligt utvilad när vardagen kommer. Du får inte stressa så mycket. Jag vet ur det är, man vill ju passa på att hinna med så mycket och finnas där för alla. Vi finns här för dig. KRAM fina du

  Svara
 • Hoppas ni haft det mysigt och jag måste säga att Ååhhh så himla fina ni var på er bröllop!!
  All lycka till er i framtiden.
  Kram

  Svara
 • Heja HIF 😉

  Svara
 • Härligt ni verkar ha det! njut av varandra!

  kramar

  Svara