Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:54 | april 9, 2010

Bollrädd målvakt och tacos

God kväll kära Du. Det har inte varit några som helst problem att hålla Mio vaken idag. Tio dagar i Thailand med sex timmars tidsomställning skulle gjort mig helt väck, men Mio har varit pigg och glad. Vi har spelat fotboll och hållt igång. Kanske var det därför han höll sig vaken, jag var nämligen med och spelade. Det händer inte varje dag, aldrig för att vara helt ärlig 🙂

Vi har haft en mysig kväll med tacos och yatzy. Ännu bättre blir det imorgon då William kommer hem. Hans fotbollslag har turnering i helgen och han är väldigt deppig att han missar det. Vi åker nog och tittar på en match imorgon så han också håller sig vaken. Än så länge går det här ju hur bra som helst.

Jag och Mio låg i varsin puff på golvet och tittade på Talang. Han låg och sjöng med till ”My darling balla, balla” så han blev hes, sekunden senare var det tyst och han låg med vidöppen mun och toksov 🙂

Här har du en fotbollsbildskavalkad.

Liten man i stort mål.

Liten man i stort mål.

Mio kastar sig efter Peters bollar.

Mio kastar sig efter Peters bollar.

Snälla mamma, kan inte du också vara med och spela?

Snälla mamma, kan inte du också vara med och spela?

jag hade ursäkter som att Liv sover, jag måste fota till bloggen och jag har sträckt låret.

Jag hade ursäkter som att Liv sov, att jag måste fota till bloggen och att jag hade sträckt låret.

Det gick helt enkelt inte att försöka ta sig ur med dåliga ursäkter...

Det gick helt enkelt inte att försöka ta sig ur med dåliga ursäkter...

...livrädd stod jag och tog Mio och Peters bollar.

...livrädd stod jag och tog Mio och Peters bollar.

Mio behandlade mig som om det var jag som var barnet. Sköt snällt och lät mig göra mål på honom hela tiden. Pga min vita lögn så straffade den sig och jag sträckte låret på riktigt. Så kan det gå när man far med osanning :-)

Mio behandlade mig som om det var jag som var barnet. Sköt snällt och lät mig göra mål på honom hela tiden. Pga min vita lögn så straffade den sig och jag sträckte låret på riktigt. Så kan det gå när man far med osanning 🙂

q8 q9

Nu stinker det skit igen och det är inte jag denna gången heller och Liv och Mio sover på övervåningen. Hmmm… är strumpmannen i farten?

Tack och god natt nu flyr jag.

Stor kram


6 kommentarer6 kommentarer om “Bollrädd målvakt och tacos”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej hanna! härliga bilder! skönt att du snart har hela familjen samlad. önskar er en riktigt skön helg!
  kram

  Svara
 • Gott med tacos, det var det längesen man åt och det kanske är tur det, man tenderar ju att äta som om man aldrig skulle få någon mat igen, haha!

  Vet du att i morgon, officiellt idag med tanke på vad klockan är, skall vi ha charterparty! Blev så galet inspirerad av er i somras och jag gillar verkligen temafester så nu har vi arrangerat en egen. Vi skulle egentligen haft festen för 7 mån sedan men har fått ställa in varje gång vi bokat in det med våra gäster – men nu skall väl inget hindra oss!
  Vi har köpt plastduk, tallrikar och glas i tropiktema och har gigantiska knalliga lyktor i taket, till och med en egengjord ”Pepes bodega”-skylt, haha!
  Välkomstdrinken serveras i plastkokosnötter med sugrör och liten dekorationsblomma & vi hoppas att alla anstränger sig med sina outfits!
  Har fått tag i SunTrip-tshirt och SunTriphatt – du vet, resebolaget i Sällskapsresan hette ju så! Tänkte även föreslå för sambon att ta på sig min mammas tidigt-90-taliga-blus som påminner extremt mkt om reseledarnas skjortor. Det blir nog en syn det, hihi!
  Ha en fin återföreningslördag med alla dina småttingar! 🙂

  Svara
 • åh, Balla,Balla-mannen fick mig att skämmas ihjäl!

  Svara
 • Ja Balla,balla mannen fick mig också att skämmas ihjäl,men ändå går jag här hemma och sjunger den hela tiden ha,ha.

  Svara
 • Mio är så gullig i sina lockar och sitt smajl.

  Svara
 • Vilken underbar bild på dina tre barn! Du har verkligen 3 guldklimpar!!! Blev alldeles rörd av bilden…
  Kram!

  Svara