Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:38 | april 13, 2010

Dubbelseende

Hej min vän. Nu sitter jag på mitt hotellrum. Jag kan inte somna utan att ha tv:n på och slötitta, men det finns ingen i sovrummet så jag har bäddat ute på soffan. Inte så bekvämt men bättre än att stirra upp i taket. Tycker lite synd om mig själv för att jag är ensam 🙂 Saknar Peter och barnen. Men jag har haft en oerhört rolig dag och jag längtar redan till imorgon… trots att väckarklockan ringer redan vid 06.00.

Kändes som en evighet sedan som jag träffade alla underbara vänner i produktionen, så de var extra kul. Skrattade mig igenom hela dagen, men mycket av det berodde nog på Hans som är smått sinnessjuk. Fast på ett roligt sätt.

Bilderna är inte så varierande på mina jobbveckor. Står i samma studio och befinner mig i samma sminkrum mellan programmen, men kläderna varieras där emot 🙂

Hans ger onda ögat.

Hans ger onda ögat.

Min klänning kom från Pepe Jeans. Jättefin.

Min klänning kom från Pepe Jeans. Jättefin.

I veckan har vi våren till ära, trädgårdstema. De tävlande kan vinna allt från gräsklippare, grill, växthus till en jättestor bil.

I veckan har vi, våren till ära, trädgårdstema. Så studion ser ut så här. De tävlande kan vinna allt från gräsklippare, grill, växthus till en jättestor bil.

Blommor i håret och kläder från Filippa K blev det i program nr 2.

Blommor i håret och kläder från Filippa K blev det i program nr 2. Jämför min storlek på huvudet på denna och bilden under.

q54

Påminner lite om masken i "Scream". Min kamera lever ett eget liv.

Logen är full av snygga kläder och massor av fina hårspännen och accessoarer. Vill ha!

Logen är full av snygga kläder och massor av fina hårspännen och accessoarer. Vill ha!

Lizette som har fantastisk klädsmak väljer alltid ut "vill ta hem allt-kläder" till mig, hade hämtat denna snygga kavaj med byxa på NK Designers. Minns inte märket men snygg och säkert snordyr var den.

Lizette som har fantastisk klädsmak väljer alltid ut "vill-ta-hem-allt-kläder" till mig. Hon hade hämtat denna snygga kavaj med byxa på NK Designers. Minns inte märket men snygg och säkert snordyr var den.

Hans säger sig ha "gröna-fingrar", men det blev lite sorgset när han påtade runt bland plastväxter och blommor utan att märka att det var av just plast.

Hans säger sig ha "gröna fingrar", men det blev lite sorgset när han påtade runt bland plastväxter och blommor utan att märka att det var av just plast.

I det fjärde och sista programmaet för dagen så hade jag på mig en fin klänning från Fornarina.

I det fjärde och sista programmaet för dagen så hade jag på mig en fin klänning från Fornarina.

Min favorit och hjälte redrik som varit med från början lämnade oss idag. Med sorg i hjärtat tog jag farväl. Kommer inte bli detsamma utan honom men nu har han gjort sitt jobb. Usch, sorgset.

Min favorit och hjälte Fredrik som varit med från början lämnade oss idag. Med sorg i hjärtat tog jag farväl. Kommer inte bli detsamma utan honom men nu har han gjort sitt jobb här hos oss. Usch, sorgset. Han ska jobba med "Stjärnorna på slottet" och andra tv-produktioner. Han är så begåvad och kanske lite för överkvalificerad för att sitta hela dagarna och hjälpa mig och Hans med manus som ser likadana ut varje dag 🙂

När vi var klara med dagens inspelningar så for flera av oss direkt till en italiensk restaurang vid hotellet och åt pasta.

q111
Ser kanske god ut men smakade bajs.

Ser kanske god ut men smakade bajs.

Nu ser jag dubbelt och i kors av trötthet. Ska dra täcket över mig och se om jag hittar något på tv att somna till.

Tack för att Du finns.

All kärlek.


11 kommentarer11 kommentarer om “Dubbelseende”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhhhh, den där kavajen från NK var ”to die for”. Älskar såna där spetsiga axlar. Sov så gott i soffan och dröm vackra drömmar.

  Svara
 • Jag har jobbat på ditt hotell. Be att få ett mindre rum nästa gång så slipper du sova på soffan 🙂 By the way, Fornarina-klänningen såg sjukt fin ut, i alla fall upptill.

  Svara
 • Från glitter och glamour till nåt som jag hoppas kan beröra på ett helt annat plan.jag ber dig/er/alla att ta er en titt på denna blogg….http://youcanrunbutyoucanthide.blogg.se/…..

  Svara
 • Intensiv dag låter det som. Men rolig!!

  Svara
 • Godmogrgon! du är så vacker och klär i allt Hannah…önskar dig en ännu en rolig dag!

  kramar

  Svara
 • Godmorgon Hannah!
  Du är så fin och har alltid glimten i ögat 😀 Gilalr din aprikosa top och den blommiga kjolen, kvinnligt men ändå gulligt!
  Förstår att du saknar mannen och barnen, och lilla Liv som är så himla gullig!

  Önskar dig en fortsatt bra dag.
  Kram Lommo

  Svara
 • Åh vad härliga bilder på dig!
  Ville också säga att jag har nominerat dig i min blogg till en beautiful blogger award!
  Du behöver inte svara, men jag måste ju bara ha med din blogg för den är ju verkligen beautiful!
  Ha en fin dag
  Kram/Annika

  Svara
 • Gillar NK kläderna! Fina på dej 🙂

  Svara
 • Hej, ny på att kommentera, dock inte läsa 🙂
  Idag var vår äldsta son med sin klass och tittade på inspelningen och tydligen hade de skött sig bra, så de är tillbaka på fredag, kul! Titta efter ett gäng 9:or 😉 i publiken på fredag.

  Svara
 • NK kläderna var GALET snygga!
  Själv hittade jag, till min lycka mina favvomammajeans på REA idag på H&M. Så det blev 2 par till..jag menar jag skall ju vara gravid ett tag till och man lär ju behöva mammajeansen nån månad efter lillkillen kommit till världen oxå.
  Tidigare kostade de 499kr och nu braiga och billiga 200kr! Hur bra är inte det då!!

  http://princessbakelsen.blogspot.com/2010/04/mammajeans-pa-rea.html

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Ville bara önska dig en trevlig skön kväll i soffan 🙂 Fina bilder från gårdagen. Kram kram

  Svara