Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:02 | april 15, 2010

Överraskning

God kväll min vän. Hoppas att allt är väl med dig. Jag har äntligen kommit upp på rummet, tagit av mig skorna, lagt mina värkande fötter och kropp tillrätta i sängen med datorn och kan skriva till dig. Dagen har varit fruktansvärt intensiv. Självklart rolig men också jobbig för inget har fungerat rent tekniskt. Kameror har slutat fungera, proppar gick till lampor som får hjulet och delar av studion att lysa, och höga klackar har plågat mig extra mycket pga blåsor på hälar och tår. Allt har tagit så mycket längre tid.

Inte blev det bättre av att en humla stor som en blåmes tog sig in i studion. Mitt under inspelningen så känner den min geting/humla/flygfä-fobi och vill plåga just mig. Den störtade likt en kamikaze-flygare mot mig och attackerar. Den flög mot sin död för den överlevde inte länge efter mitt totala psykbryt då jag sprang runt, gömde mig bakom den tävlande, skrek och flaxade. Inte blev det bättre av att ljudkillarna tyckte detta var fantastiskt underhållande och lägger in ljudeffekter så surret ekar i mina öron och i hela studion. Allt filmades och det förvånar mig inte om det ligger på youtube innan veckans slut. Hittade nämligen ett klipp där då jag får ett skrattanfall under en annan inspelning 🙂

När jag trött och utmattad kom till hotellet så väntade en present i receptionen. En vän hade lämnat en påse med en bok, godis, Odd Molly-krämer och en fin uppmuntrande lapp (Tack Melinda :-)), och minuten senare ringer Peter och berättar att han och Livan är på väg ner hit för att hålla mig sällskap. Vilken lycka!

Här kommer bilder från igår och idag.

I onsdagens första program bar jag en Filippa K-klänning från NK Designers.

I onsdagens första program bar jag en Filippa K-klänning från NK Designers.

Jag och studiomannen Rolf kramas i vår trädgård.

Jag och studiomannen Rolf kramas i vår trädgård.

Det här ser de tävlande hela tiden framför sig. På så sätt så vet de vilka bokstäver de kan välja. När de sagt en så försvinner den. Det hade varit omöjligt annars.

Det här ser de tävlande hela tiden framför sig. På så sätt så vet de vilka bokstäver de kan välja. När de sagt en så försvinner den. Det hade varit omöjligt annars.

I program nr 2 bar jag en söt klänning från Remix Designers Collection. Samma märke som den coola kavajen från tisdagen.

I program nr 2 bar jag en söt klänning från Remix Designers Collection. Samma märke som den coola kavajen från i tisdags.

Resten av den dagen hade vi en bil som högsta pris. Trädgården åkte ut och bilen in.

Resten av den dagen hade vi en bil som högsta pris. Trädgården åkte ut och bilen in.

Lunchen åt vi ute och tog vara på de få minutera vi har möjlighet att se och njuta av solen.

Lunchen åt vi ute och tog vara på de få minutera vi hade möjlighet att se och njuta av solen.

Studion ligger ute i ett industriområde så lunchen åts på asfalten på parkeringen.

Studion ligger ute i ett industriområde så lunchen åts på asfalten på parkeringen. Men vad gör det så länge man kan få lite solenergi.

Ser ut som jag har page. Gillar det. Kanske blir det en ny sommarfrisyr för mig? Spetstop Nolita, skinnkjol By Marlene Birger.

Ser ut som om jag har page. Gillar det. Kanske blir det en ny sommarfrisyr för mig? Spetstop Nolita, skinnkjol By Marlene Birger.

Hade på mig en blus från Remix Designers Collection, bälte By Marlene Birger i sista programmet i onsdags.

Hade på mig en blus från Remix Designers Collection, bälte By Marlene Birger i sista programmet i onsdags.

Härliga färger på alla snygga kläder.

Härliga färger på alla snygga kläder.

När onsdagens inspelningar var klara så var vi ett gäng som promenerade till restaurang SoHo. Åt supergod mat.

När onsdagens inspelningar var klara så var vi ett gäng som promenerade till restaurang SoHo. Åt supergod mat.

Sanna, syster till världens bästa Malin, goa tidshitler-Elisabeth och Roffe, the man och the musche. Sanna tar över Malins jobb nu, för även Malin har lämnat oss. Buh hu huu, kommer sakna henne. Men Sanna är också underbar som tur är.

Sanna, syster till världens bästa Malin, goa tidshitler-Elisabeth och Roffe, the man och the musche. Sanna tar över Malins jobb nu, för Malin har slutat. Buh hu huu, kommer sakna henne. Men Sanna är också underbar som tur är.

Jag och andra Elisabeth. Hon tar inte hand om tiden utan om de tävlande.

Jag och andra Elisabeth. Hon tar inte hand om tiden utan om de tävlande.

Idag torsdag blev det ytterligare lite Filippa K-outfits. Vad är det för fel på min kamera?! När man tar "ståendebilder" så får man bananhuvud. Så här långa skallar har varken jag eller Hans. Jo, förresten Hans har det :-)

Idag torsdag blev det ytterligare lite Filippa K-outfits. Vad är det för fel på min kamera?! När man tar "ståendebilder" så får man bananhuvud. Så här långa skallar har varken jag eller Hans. Jo, förresten Hans har nog det 🙂

q151
Mina cerisa pumps blev som nya med två glittriga rosetter som klippsades på.

Mina cerisa pumps blev som nya när två glittriga rosetter som klippsades på.

Gillar verkligen den här 60-tals inspirerade klänningen från Replay.

Gillar verkligen den här 60-tals inspirerade klänningen från Replay.

Lizettes elever från hennes Make up- och Stylistutbildning hälsade på oss idag.

Lizettes elever från hennes Make up- och Stylistutbildning hälsade på oss idag.

Dagens lunch...

Dagens lunch...

...åts utomhus, men idag var det inte lika varmt och skönt. Frös stjärten av mig.

...åts utomhus, men idag var det inte lika varmt och skönt. Frös stjärten av mig.

Kavaj från Filippa K och linne By Marlene Birger.

Kavaj från Filippa K och linne By Marlene Birger.

Till dagens sista program gjorde Lizette en söt flätfrisyr.

Till dagens sista program gjorde Lizette en söt flätfrisyr.

Mattias fixar med min sändare och hörsnäcka. Klänning från Whyred.

Mattias fixar med min sändare och hörsnäcka. Klänning från Whyred.

Dagens högsta vinst var en båt så scenografin var passande med hav, fiskmåsar, stenar och en mustaschprydd gädda som lurade i vassen.

Dagens högsta vinst var en båt så scenografin var passande med hav, fiskmåsar, stenar och en mustaschprydd gädda som lurade i vassen.

Orkade till sist inte stå något mer.

Orkade till sist inte stå upp mer.

Nu kommer när som helst Peter och Liv så jag ska göra mysigt här och på rummet och välkomna dem. Åh, vad jag längtar. Det hade varit helt fulländat om pojkarna också var med men de ska till Mios pappa i helgen. Så jag får längta efter dem tills på måndag.

Du är fin Du 🙂 Gillar Dig!

Sov så gott.

All kärlek.


17 kommentarer17 kommentarer om “Överraskning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Hannah!
  Vad härligt för dig att få Peter och Liv mys sällskap! Vilka fina bilder på dig! Du skulle verkligen passa i page alltid kul med förändring :)jag vill själv förnya mig lite nu till sommaren. Idag har jag haft en prutt dag men hoppas på en bättre dag i morgon då jag ska på 60 års galej. Det är så jobbigt när man ena dagen är sprudlande glad och andra dagen bara känner sig nere och ledsen vill inte att min stackare familj ska ha en häxan sur tant hemma. Men du inspirerar och förgyller min vardag, ha en JÄTTE härlig helg, STOR kram till er

  Svara
 • Hannah,Hannah ingen är väl så vacker som du.Så fantastiska bilder så man blir helt stum.Vilken överraskning att Peter och lilla Liv kommer ner.Du är så fin du också.All kärlek till dig också min vän.Sov Gott.

  Svara
 • Hej Hannah. Vad kul att du snart får sällskap.
  Skönt att denna dagen snart är slut, ibland har man dagar då precis allt går fel. O det tråkiga är att det är min födelsedag. Men man får se det komiska i det istället 🙂
  Usch, imrg ska jag upp 0530 o åka till sjukhuset med min 3-åring som ska opereras, så man får väl gå o packa nu. Börjar faktiskt bli riktigt nervös.
  Kram på dig o ha det så mysigt med familjen.

  Svara
 • Grattis på födelsedagen,och lycka till i morgon.Det kommer gå jättebra.Kram.

  Svara
 • Hej Dragonfly:-)
  Stort grattis i efterskott!!! Hoppas operationen med sonen gick bra idag, jag höll tummarna hela dagen!!
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Tack för omtanken!
  Allt har gått bra o nu är vi hemma igen. Skönt o slippa sjukhuset.
  Kramkram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Kollade in youtube-klippet med ditt skratt, haha vilket underbart skratt du har! satt o skrattade jag med här tillslut! 🙂 Jag följer din blogg varje dag och den är alltid lika rolig!Det är ingen mer bloggträff planerad? Missade ju den förra! 🙁 Kram på dig!

  Svara
 • Åh så härligt av Peter att komma ner till dig! Förstår att du är lycklig =)

  Svara
 • Glad över att du blev glad 🙂 . Skrattade åt ditt äventyr med humlan stor som en blåmes 😀 den hade jag velat se 😉 .Vad häääärligt att Peter & Livan kommer till Glennland. Det är ju så härligt vårväder nu och Bloggfamiljens sida har också blivit extra vårig och fin, märker jag. Proffsigt!
  Idag när jag kom hem från jobbet var jag så trött att jag la mig direkt i soffan, somnade som en stock och vaknade av att det runnit en liter dregel från min mun :S . Godnattkram

  Svara
 • Hejsan Hannah! Jag har tänkt slänga in en liten kommentar här på din blogg ganska länge.. Men har helt enkelt inte vetat vad jag ska skriva. Du ger mig enormt mycket inspiration, till allt. Du har en underbar klädstil och du verkar så äkta! Omtänksam, givmild och en helt fantastisk mamma OCH person! Jag är 17årig tjej som snart fyller 18, är en tonåring med massor av bekymmer och problem och jag ligger inte på topp varje dag (jag vet att ingen annan heller gör de varje dag). Men vet du vad som gör mig lite gladare? Att läsa din blogg! Jag känner mig så förvirrad i denna värld, där man SKA veta vem man är och vad man vill när man inte hunnit se mycket av världen ännu. Ville bara säga att du sprider otroligt mycket glädje omkring dig och du ger otroligt mycket inspiration åt andra människor (åtminstonde till mig). Jag älskar din blogg! Kramar från Daniéla.

  Svara
 • Gokväll! så härliga bilder och fin ny bakgrund på sidan! Vilken överraskning att dina älsklingar anländer till dig! Hade du tänkt flyga hem imorgon så hade du ej kommit hem..! Samtliga flyg inställda pga vulkanen på Island.

  Sov gott och dröm sött!

  Godnatt! kram

  Svara
 • Vilken mysig överraskning 🙂
  Hoppas ni får en mysig helg tillsammans!

  Svara
 • Godmorgon från ett soligt Göteborg
  Vad gulligt av Mios pappa att William får följa med till honom.
  Ni får väl komma förbi och grilla nsäta gång ni är i Göteborg :o)
  Ha en trevlig helg!
  //Ulrika

  Svara
 • Godmorgon , hoppas dagen börjat bra *L*
  Hanna du är nog en av dom vackraste kvinnor som finns,vilka fina bilder o bästa är ju att du verka vara lika vacker på insidan.
  ha underbara dagar med den en del av din familj. Kram

  Svara
 • Kul att få veta hur de tävlande ser vilka bokstäver som är kvar – har faktiskt funderat på det!

  Vilken härlig överraskning!! Blir glad för din skull!
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah,
  Underbara bilder… älskar kläderna och framför allt de rosa skorna, dom är helt fantatiska, med eller utan rosetter : )

  Ha en mysig helg!!

  kramar Rebecca

  Svara
 • Hej Hannah!

  Tack för en trevlig och intressant blogg. Var i från kommer dina solglasögon? (lunchbilden)Himla fina!

  Må så gott!

  Svara