Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:04 | april 19, 2010

Grisstopp

Hej igen. Resan fortsätter efter ett stopp på Burger King där vi grisade i oss flott. Blä! Än en gång slår jag ett slag för en nyttig snabbmatskedja längs med vägarna.

Liv är mätt och nybytt och somnar vilken sekund som helst. Tack AnLu för tipset med barnstolen. Höjde bältet ett snäpp.

Ulrika78, mitt läppglans kommer från Odd Molly och ser ut så här.

Kram kram.

Ps. Nu när jag skrivit klart så har Liv somnat. Det gick på en sekund efter det att bilden togs 🙂


8 kommentarer8 kommentarer om “Grisstopp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej igen!
  Jag har det ovanligt lugnt på jobbet idag så jag följer er resa….Liv ser lite trött ut på biden inte konstigt att hon somnade med en gång sötisen!

  Svara
 • 🙂 skulle det ju va oxå……

  Svara
 • Tack för din fina kommentar! Jag har haft ett leende på läpparna hela dagen:=)
  Kram från ”husbyggaren”

  Svara
 • Hej igen!
  Tack för att du svarade så snabbt 🙂 och jag håller med dig om snabbmatställen, vi är också ofta på resande fot och önskar ett bättre alternativ. Jag är stolt faster till en liten pojke idag så nu ska jag iväg och handla presenter och hoppas på lite mys och gos med den fina lilla killen 🙂
  STOR kram till dig!

  Svara
 • Hej!
  Första gången jag kommenterar. Har läst din blogg sen starten här, men inte registrerat mig förrän idag.
  Måste bara fråga dig nu, du har haft med Peters kompis Mathias i några inlägg. Är det Mathias Bosson?! 😀 Var braaa kär i honom för många år sen när man hängde i gamla Malmö Isstadion. 🙂

  Svara
 • Hoppas ni hade en bra resa resten av vägen också 🙂 JaG skulle bara tipsa om mat längs vägen… Jag och min sambo bodde i princip på E4:an några år och blev så himla trött på maten! Tills jag av en slump upptäckte Preem! 😀 Macken alltså 😉 De har jättefräsch mat och man blir mätt eftersom man får välja storleken på portionen själv 🙂 Prova det nästa gång och se om det är nåt för er 🙂

  Svara
 • ÅH jättebra Hannah! Nu ser det mycket bättre ut! Hon är så söt lilla Livan i sin rosa bilbarnstol 🙂

  Svara
 • jag måste bara fråga vad du tycker om läppglanset från Odd Molly? funderar på att köpa ett men det kostar ju lite så jag vill inte att det bara ska bli liggandes bland alla andra läppglans och stift jag har i lådan
  🙂

  Svara