Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:53 | april 20, 2010

Familjen taikon är samlad

God morgon min vän. Hoppas allt är väl med dig. Vi kom hem välbehållna igår efter en lång bilresa. Hämtade pojkarna på skolan och glädjen var stor. William hade fotbollsträning så jag, Liv och Mio promenerade ner till fotbollsplan och hejade på honom. Sedan var det middagslagning och familjemys.

Imorse var det frost och kallt men det ser ändå ut att bli en fantastisk dag. Solen lyser och luften är frisk. Älskar morgonluften. Funderar på att äta min frukost utomhus, men då får jag nog byllsa på mig ordentligt. Kaffekokaren puttrar i köket och nu är det dags att piggna till med en god frukost och en stor kopp kaffe… ute eller inne återstår att se.

En hel vecka hemma med mina älskade pojkar. Det har jag saknat.

En hel vecka hemma med mina älskade pojkar. Det har jag saknat.

Fick skrapa bilrutorna innan vi for till skolan.

Fick skrapa bilrutorna innan vi for till skolan.

En varm, nyvaken och gosig liten Liv...

En varm, nyvaken och gosig liten Liv...

...ler bakom nappen.

...ler bakom nappen.

Efter frukosten ska jag packa upp våra resvässkor, tvätta och fixa här hemma. Göra jag inte det nu så lär de stå i ett hörn tills nästa taikon-resa 🙂

Hej på en stund.

All kärlek.


6 kommentarer6 kommentarer om “Familjen taikon är samlad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Morgonstudn har guld i mun heter det ju…och visst är det mysigt med frukost ute på altanen eller balkongen?

  Liv ser precis ut som min minsting när jag säger hejdå för att gå till jobbet, dom är så varma och gosiga då 😀

  Kram Lommo

  Svara
 • Hej Hannah! här kommer en hälsning från ett soligt o lite svalt Jönköping, ¨å härligt!har två lediga dagar på raken och vad drabbas man av på sin ledighet….jo, en gräslig huvudvärk som jag aldrig brukar ha! du vet ju hur det är! är det för att man kopplar av eller varfööööööör!? Borta bra men hemma bäst! här går dagen åt att städa lite och sedan är jag lagförälder i min sons fotbollslag J-södra och ikväll har superettan hemmamatchpremiär så då ska vi jobba i en kiosk som vårat lag ansvarar för…! koom o köp körv!!!
  Mysigt att du har en hel vecka hemma nu! känner att jag längtar till ledigheten nu, har en 2 veckors resa till värmen att se fram emot i maj, om nu askmolnet försvunnit!

  Ha en go dag i solen!

  kram kram

  Svara
 • Hej hej,
  åhhh vad söt lilla Liv är när hon ler bakom nappen 🙂

  Hoppas ni får en fin dag!

  Kram//Linda

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vad mysigt för dig med en veckas ledighet och mys med familjen. Jag var ledig i går, och då köpte jag rosa Mårbacka pelargoner och ställde i mina fönster härhemma. För mig är det bevis på att sommarhalvåret ligger framför oss. Tänk vad skönt! 😀
  Stor kram till dig du härliga omtänksamma tjej!

  Svara
 • Hej du fina Hannah.Hoppas inte du tog illa vid dig när jag skrev att ni hade lite zigenarblod i er.Skojade bara lite med dig.Härliga bilder på SÖTISARNA.Liv så gullig när hon ler med nappen i munnen.Så skönt med en hel vecka hemma tillsammans med familjen.Städa inte bort den bara.Stor kram och massor med kärlek.

  Svara
 • Klart att jag inte gjorde finaste Marita. Jag tror nästan att vi har det faktiskt 🙂

  Kram kram

  /Hannah

  Svara