Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:08 | april 20, 2010

Punka

Jag blir galen på denna otur som förföljer oss. I sista stund bestämde jag mig för att köra bil till skolan och hämta pojkarna. Då kunde jag även passa på att köpa middag till ikväll.

Väl på väg börjar en varningslampa lysa. Ringer Peter och han säger att jag genast måste in på närmsta mack och pumpa däcket. Kan tillägga att jag aldrig i hela mitt elva år gamla körkortsliv gjort det.

Hur svårt kan det vara? Kanske inte så svårt om det inte vore för att ventilen var trasig så den far iväg som ett skott och ut åker all luft. Punktering!

Har Liv, Mio och hans kompis Axel i bilen. Blir tvungen att ringa bärgare som kan hämta bilen och en taxi som kan köra hem oss. Upptäcker att jag glömt plånboken hemma till råga på allt 🙁 Jobbigt!

Nu är vi i alla fall hemma, men utan bil och mat.

Kram.


19 kommentarer19 kommentarer om “Punka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men vilken otur ni har, men snart vänder det ska du se så blir det bara tur år framöver! Hoppas det ordnar sig med bilen så ni inte blir utan länge, inte lätt med barn och allt. STOR tur kram till dig!

  Svara
 • Ohhh vad jobbigt! Har heller aldrig fixat en punktering…skäms lite…;)

  Svara
 • Nej men fy vilken otur!
  Beställ hem något riktigt gott att äta så att denna dag få ett lika bra slut som den började.
  Stor kram

  Svara
 • Din stackare!! Hur gör ni egentligen, har aldrig varit med om maken till många punkor?!! Jag hade varit helt uppgiven och förbannad:=) Tur att du är en männsika med mycket gott mod!
  Kram kram kram!!!!

  Svara
 • Förlåt om jag säger det men ni verkar vara extremt dåliga på att ha framförhållning och planera, planerar man och förbereder resor och dylikt så inträffar oftast inte såna här saker som det gör så ofta för er. Så testa att kolla upp bilen i god tid innan ni ska resa någonstans, gå igenom så att allt verkar ok och packa och allting annat så får ni se att det verkligen hjälper och alla era oturssaker som bara ”drabbar” er hela tiden kommer att minska, var så säker! Kram från en fd slarver som numera har lärt sig att planera bättre 😉

  Svara
 • Men fy vilken otur du har. Jag har inte heller en toppendag direkt. Har blivit tokförkyld för första gången sedan hösten 2008. Huvudet dunkar, halsen värker och näsan rinner. I skrivande stund börjar jag även känna av ont i öronen. Ligger i soffan och tycker synd om mig själv. Har inte tid eller ork att vara sjuk nu. Suck! Måste kolla upp vilka mediciner man får ta som gravid, är lite osäker på det… 🙁 KRAM

  Svara
 • Nej men nu får det väl räcka med era punkteringar! Ring däckonline i Västerås och fråga efter Rabi, så hjälper han er med punkteringsfria däck som är extra tjocka. Hälsa från Johanna så får ni en fin rabatt 🙂 Kram

  Svara
 • Vad använder du för kamera? För visst är det en sån med en funktion man kan ställa in så att hyn ser jämn och fin ut (har hört att det finns sånna men killen på elgiganten tittade på mig som om jag vore knäpp när jag frågade)jag vill verkligen ha en sån kamera men har ingen aning om vilken det är…

  Ha en fin kväll!

  Svara
 • Man får såna där dagar för att man ska känna att man lever, sägs det. Så jag antar att du nu känner dig mer levande än aldrig förr! 😉
  *kram*

  Svara
 • Inte nu igen,sådan otur ni har.Men du Hannah efter regn kommer solsken.Stor kram.

  Svara
 • DET SNÖAR I SKÅNE.

  Svara
 • Neeeej!..då kommer det nog hit snart då…blekinge!…=( vill ha sommar nu!!! =)

  Svara
 • Men snacka om otur!! Jag lyckades smälla ett däck på vår bil en gång.. tack o lov fick jag hjälp av några killar som kom förbi att byta till reserv däcket…

  Ps: Det snöar inte i Helsingborg, tack o lov.. men vi har regn…

  Ha en trevlig kväll o hoppas ni har nån mat i kylen 😉

  Svara
 • Michelle: Det är en Casio Exilim med en funktion som heter ”Makeup” function, kanske därför killen på elgiganten inte kände till det 😉

  Svara
 • Väldigt konstigt med kameran för min hy får inte någon lyster och finnarna sitter kvar som asfalt. Hmmm… kan vara konspiratoriskt lagd men jag börjar nästan tro att det inte bara är kameran som gör att somliga blir bättre än andra.

  Svara
 • Hua vilken otur ni har med punka! det får bli en rejäl service på däck och ventiler!

  Sov så gott!

  kram

  Svara
 • Gabiz: tack:))
  pappablogg: nej, man blir nog inte automatiskt lika vacker som Hannah bara för man att man använder den kameran. Men jag tycker att hyn blir så fint matt med det där filtret. Har sett fler som använder det…

  Svara
 • Det var mer personlig bitterhet eftersom jag inte fick någon fin hy själv 🙂

  Svara
 • Snacka om otur!

  Svara