Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:18 | april 21, 2010

Rofyllt

God morgon min vän. Idag blir det ännu mer hemmafix. Ska göra ett fotoreportage här hemma imorgon, och det måste vara extra fint när man får främmande 🙂

Liv ligger i min famn och dricker välling. Ljudet ger mig ro. Så mysigt.

Hörs om en stund.

All kärlek.


7 kommentarer7 kommentarer om “Rofyllt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God morgon! Härligt med en lugn morgonstund med den lilla! Hoppas du får en fin dag och att solen kanske skiner på dig lite idag. Här börjar den titta fram lite smått, men ingen vårvärme precis! Spännande med fotorepotage, du får säkert inte ännu berätta var det ska hamna? Jag borde med verkligen göra ett röj härhemma, för vi ska snart ha dop:)! Kram

  Svara
 • Så underbart mysigt! Ja, det ljudet och den stunden kan man verkligen sakna…
  Spännande med fotoreportaget! =)

  Svara
 • Mysig hon är lilla Liv 😀

  Svara
 • snälla, vart kommer den fiiiin fina kjolen ifrån som du har på dig lite längre ner bland inläggen; en lite beige med volanger och en röd top till. Den är supersnygg.

  Svara
 • Hej Anna09,

  hoppas allt är väl. Den söta kjolen kommer från märket Tiger.

  Kram kram

  Svara
 • Söta gosiga lilla Liv.

  Svara
 • Hej Hanna!
  Vill bara säga att jag tycker du har en väldigt fina barn. Jag längtar och önskar att jag och min man också ska kunna få barn en dag(tyvärr så har det ännu inte funkat, har kämpat i några år nu) Men någon gång kanske vi får uppleva den lyckan med! 🙂

  Svara